bebeği uyumayanlar

asiriduygusal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
701
120
18
28
Bu saat oldu 4 aylik oğlum hala uyumadi hic besi gecmezdi uyumasi bugun niyeyse 6 ya gelyo saat oldum uykusuzluktan bnm gibi hala uyumayip bebegini uyutmaya calisan varmiki

Ben şu an kendimi odaya kapatmış haldeyim.Çocuğa eşim bakıyor içerdeler.Yoruldum çok Resmen bitik haldeyim.Allah bize güç kuvvet versin.

Aminn ama bnm esim okula gidecek yarin sinavi var disari cikin ya uyuyamiyom dedi
Aminn bu arada gozlerim kapanyo resmen bugune kadar Hepsınır besti saat beside gecti bugun ne oldu anlamadm bi ara tlfonumdan uyutan sesler dinlettiydim dalmisti yatagina koyp yatim dedim hmen uyandi bda gozunu kirpmadi

Kac aylik sizinki bde bnmki sakinde degil Cok hareketlii tutmakta zor

9 aylık benimki.Kanadadayız.Kimsem de yok burada.
Maşallah hareketli olması iyidir sağlıklı olur.Ama anneler perişan olur o ayrı mevzu :)
Gözlerimden uyku akıyor.Bir sıcak çay bir sıcak kahve rüya oldu bana.Çok şükür elbette ama bazen insan gerçekten tükeniyor.Hele diş çıkarma evresi offf feci , hazırlıklı olun.Allah kolaylıklar versin.İyi geceler

Valla odaha kotu olur diyolar bilmiyorum bundan kotu nasil aglayabilir allahim sabir versin gercektende

Oglum 1yasina girecek hala uyku problemi var her gece sabahi etmekten biktim. Esim calisiyor yardimda etmiyor gece.bitkinim halsizim caresizim gecenin 3den beri uyutmaya calisiyorum. Ben dayanamiyorum uykusuzluga bu nsl dayaniyor anlamiyorum. Allah yardimcimiz olsun. Gecer gecer dediler yok gecmiyor.

Benim bebis 6 aylik aksam 10.30 ta uyuttum hala uyuyor bebeginizin gece gunduz ayrimimi olusmadi acaba benmkide kalkiyor gece bazen 4 5 kere bazen cok daha fazla kalktigimda oldu emzigini verip yatiriyordum yada su icirip muzigini aciyordum uyuyodu uykuya dalma sorunumuz var bizim baya ugrasiyoruz ama uyuyuncada uyuyor bi sikintisimi var acaba bizim asiri gaz sorunumuz vardi 3.5 aydan sonra bitti bnde gun icinde 1.5 saatte bir yatirmaya baslamistm zor oldu tabi alisma sureci ama gece uykusu daha rahat oluyordu simdi 2 saatte bir kendi uyumak istiyor aksam 6 dan sonra yada 7 hic uyutmuyorum 9.30 da gece mamasini yiyor yorulana kadar birakiyorum kendi haline 10 10.30 ta uykusu iyice gelmis oluyor uyutuyrm sunu farkettim uykusu gelmeden uyutuyordum saat 9 da onceden gece surekli kalkip duruyordu kendi uykusunu bekledigimde uyanmiyor pek Allah yardimciniz olsun sabredin duzen olusturun gecer insAllah

Aminn amin Bnmkide 4 aylik daha dis cikarma zmani gelecek o zman napcam blmiyorum

Bn daha alisamadim valla uykuszluğa basim catliyo gunduzleri sersem gibiyim gunduz bi sıkıntisi yok uslu duruyo bnde isimi yapabiliyorum onceden cok gazi olurdu simdi hafifledi yine de gece uyumuyo iste isiklari kaptiyorum durmuyo

Oy oy bu benim konum. Hadi yine iyisin bizimki gece11 öğlen 11 . 5 aylik biri babada akil versin.
Bu arada canim yarin senin ki 7 -8 gibi uyur 1 saat erken bir saat geç sorunu

Bu saat oldu 4 aylik oğlum hala uyumadi hic besi gecmezdi uyumasi bugun niyeyse 6 ya gelyo saat oldum uykusuzluktan bnm gibi hala uyumayip bebegini uyutmaya calisan varmiki
Gel canım gel sende bendensin aah ah ben neler çektim oğlum 9 aylık ve şurda bir haftadır 12-3 arası uyuyabiliyorum düşün halimi geçer geçer sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…