- Konu Sahibi asiriduygusal
-
İnsallah ya bide rahat dursa uyumayinca agliyo bnada rahat vermiyoGel canım gel sende bendensin aah ah ben neler çektim oğlum 9 aylık ve şurda bir haftadır 12-3 arası uyuyabiliyorum düşün halimi geçer geçer sabret
Olsun uykusuz kalmaktan iyidir bna gore ama meme agzindayken uyuyunca tehlikeli oluyomus bebekler icinBenim kız doğduğundan 2bucuk yasına kadar benim memem ağzında uyudu..
Dolayısıyla hıc uykusuz kalmadım..o uyandıkca cort cort çekip hemen uykuya daldı yenıden..
Bense hep uykusunu almış ama bi kolu felç olmuş halde uyandım..
Evet gunduzleri kendiliginden daliyo uykuya gecede uyusa oyleOy oy bu benim konum. Hadi yine iyisin bizimki gece11 öğlen 11 . 5 aylik biri babada akil versin.
Bu arada canim yarin senin ki 7 -8 gibi uyur 1 saat erken bir saat geç sorunu
Benim isim oluyo gunduzleri uyutmayinca bna isimi yaptirmiyo hep ilgi bekliyo kucaga alinmak istiyoBen çok rahat büyütmüşüm
10 da yatar 2 de kalkar emer yatar 4,5 emer ve 7 de kalkardı
Çok rahatmışım
Gece oynamayın konuşmayın ışık açmayın uyumasa da öyle dursun
Gündüz de sınırlı uyutun akşama uykusu kalsın sabah mutlaka kaldırın düzeni siz oluşturmalısınız
Bak benimki uyandı şimdi bidaha kimbilir kaçta uyurİnsallah ya bide rahat dursa uyumayinca agliyo bnada rahat vermiyo
Kac aylik canimBak benimki uyandı şimdi bidaha kimbilir kaçta uyur
TUh bizimkide uyudu 11 e kadar artik gece 5 te 6 da uyur yineBak benimki uyandı şimdi bidaha kimbilir kaçta uyur
9Kac aylik canim
Beni Kanada'ya alın, İngilizcem var9 aylık benimki.Kanadadayız.Kimsem de yok burada.
Maşallah hareketli olması iyidir sağlıklı olur.Ama anneler perişan olur o ayrı mevzu :)
Gözlerimden uyku akıyor.Bir sıcak çay bir sıcak kahve rüya oldu bana.Çok şükür elbette ama bazen insan gerçekten tükeniyor.Hele diş çıkarma evresi offf feci , hazırlıklı olun.Allah kolaylıklar versin.İyi geceler
Beni Kanada'ya alın, İngilizcem var
Temelli alın beni, çocuktan anlarım çok güzel bakıcı da olurum mürebbiye de olurum dil de öğretirim evdeBuyurun gelin tabii de :)
Yazın gelmenizi tavsiye ederim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?