- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Temelli alın beni, çocuktan anlarım çok güzel bakıcı da olurum mürebbiye de olurum dil de öğretirim evdeHoffff, çok şanslısınız çok güzel bir ülkede yaşıyorsunuz. Allah'ım duy beni, keşke ben de yaşayabilsem
Yaw yat uyu ne zorun var oturuyorsun? Bak uyudu yerine koydum mutfaktan su aldım yatıp uyuyacaktım ki kızımın odasından kıkırdama sesleri başladı. Beşikte kalkmış benle ilgilen sesleri çıkarıyor. Çok ararsın bu uyku keyfi yapacağın günleri...Allah kolaylık versin hepinize.
Yaptığınız fedakarlıklar hep onların güldüğünü mutlu olduğunu görebilmek için.
Benim isim oluyo gunduzleri uyutmayinca bna isimi yaptirmiyo hep ilgi bekliyo kucaga alinmak istiyo
Aynen oyle oluyo bize keyif yok cocuklar okula gidene kadar tuvalete bile zor gidiyo insabYaw yat uyu ne zorun var oturuyorsun? Bak uyudu yerine koydum mutfaktan su aldım yatıp uyuyacaktım ki kızımın odasından kıkırdama sesleri başladı. Beşikte kalkmış benle ilgilen sesleri çıkarıyor. Çok ararsın bu uyku keyfi yapacağın günleri...
Beceremiyorumki bn hm is hem bebek bn isimi yaparken bakacak insan yokIyi de şimdi de gece uyumuyor
Ne işin olabilir ki evde yemek bulaşık sil süpür çamaşır
En büyük işin bebeğin
Ortalığı b.k götürsün ama bebek düzenli ve huzurlu olsun
Böyle giderse uzun yıllar huzursuz olur çocuk
Gündüz hiç uyutma değil alışıncaya kadar zaten gece düzenli uyursa gündüz uykusu da düzenli olur sen de gece uyuyacağım için gündüz kısa sürede işini vs yaparsın sen de dinlenmiş ve huzurlu olursun
Beceremiyorumki bn hm is hem bebek bn isimi yaparken bakacak insan yok
Olmuyor ya bnm temizlik takintim var sevmiyorum daginikligiİşini yapmayacaksın iş dediğini umursamayacaksın ki
Boş vermeyi öğren daha uzun yıl devam edecek bu süreç
Çocuğa başkası bakmıyor zaten kimsenin evinde çocuk uyanıkken konuşup eğlenmeyi öğrenmelisin
Olmuyor ya bnm temizlik takintim var sevmiyorum daginikligi
İşini yapmayacaksın iş dediğini umursamayacaksın ki
Boş vermeyi öğren daha uzun yıl devam edecek bu süreç
Çocuğa başkası bakmıyor zaten kimsenin evinde çocuk uyanıkken konuşup eğlenmeyi öğrenmelisin[QUOT
Sağol dusunip vakit ayirip yazdiğin için ama illaki dağiliyo bn duzenli biriyim belkide smetri hastaligidir esimde oyle diyo yerde bi sac tutami gorsem sinirleniyorum bulasiklaei yikarken aygazi silmeden gecemiuorum koltugun ortusu kaymissa duzeltmeden gecemiyorumO zaman dağıtma henüz bebek dağıtmadığına göre sen dağıtıyorsun
Az dağıt az topla da hayat böyle geçmez
Huzurlu uykusu düzenli çocukla her işin kolay olur çocuğa düzen kur gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?