- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
- Konu Sahibi Sabirlazim123
-
Siz benden daha avantajlısınız 2 yaşında olacak. Benimki kardeşi oldugunda yürümüyordu bile:) tabiki halledersiniz anneler herşeyi halleder:)Umarim halledebilirim. Tek iyi tarafi ilerde rahat ederim ikiside buyur birazcik cekerim ama napim
Ben hiç hazir hissetmiyorum malesef. Sinirlerim çok yıprandı, sabır kalmadı. Yani ikinci bebek de kolik olursa ben hiç kaldiramam artık. Allah'a bin şükür bana oğlumu verdi ama beni en iyi kolik bebek anneleri anlar.Evet gerçekten çok zor ama büyüdükleri zaman çok rahat edicem.. Allah yardım ediyor hiç korkmayın arkadaş olacaklar ne güzel
İkiside aynı geçti. İkincide daha az kilo aldımPeki 2.hamilelginiz nasil gecti. Daha kolay ur diyen daha az kilo alirsin diyen var ama belli olmaz .ilk hamileligimde ilk 3 ay bulantim olmustu boyle bisey olmaz
Benim ilki kolikti. İkincide kolik değildi ama oda çok gazlıydı. Çok zordu. Ama geçiyor unutuluyorBen hiç hazir hissetmiyorum malesef. Sinirlerim çok yıprandı, sabır kalmadı. Yani ikinci bebek de kolik olursa ben hiç kaldiramam artık. Allah'a bin şükür bana oğlumu verdi ama beni en iyi kolik bebek anneleri anlar.
Umarım benim de öyle olur. Evet şimdi düşününce o ilk ayları çok şükür bugüne diyorum.Benim ilki kolikti. İkincide kolik değildi ama oda çok gazlıydı. Çok zordu. Ama geçiyor unutuluyor
Umarım benim de öyle olur. Evet şimdi düşününce o ilk ayları çok şükür bugüne diyorum.
Ben bebeğim 4 aylıkken hamıle kaldım. Araları bir yaş.. yardım eden kimsem yok gece gündüz tek bakıyorum eşimin bile pek faydası yok. Evet zorlukları var ama yetişiyorsunuz merak etmeyin. Herşey dört dörtlük olmuyor ama yetişiyorsunuz.. sağlıkla kucağınıza alın
O konu hakkında hiçbir bilgim yok.. çünkü hamile kaldığımda emmiyorduPeki bwbeginizi ne zaman sutten kestinz benim oglum meme meraklisi yavastan kesmeli miyim ya da 3 ay falan daha emzirsem mi cok yazo okudum bazisi kesmek gwrek bazisi emzirebilirsn.diyo
Hemen mi hamile kaldiniz emzirirken korunmak da büyük sorun o zaman ilk çocuğa haksızlık olmuyor mu anne sütünden mahrum kalıyor cocukSiz benden daha avantajlısınız 2 yaşında olacak. Benimki kardeşi oldugunda yürümüyordu bile:) tabiki halledersiniz anneler herşeyi halleder:)
Geçen gün bir doktor dedihamile kadin emzirenilir diye televizyonda hurafe diyorlar hamile emziremmesiPeki bwbeginizi ne zaman sutten kestinz benim oglum meme meraklisi yavastan kesmeli miyim ya da 3 ay falan daha emzirsem mi cok yazo okudum bazisi kesmek gwrek bazisi emzirebilirsn.diyo
Peki bwbeginizi ne zaman sutten kestinz benim oglum meme meraklisi yavastan kesmeli miyim ya da 3 ay falan daha emzirsem mi cok yazo okudum bazisi kesmek gwrek bazisi emzirebilirsn.diyo
Hemen mi hamile kaldiniz emzirirken korunmak da büyük sorun o zaman ilk çocuğa haksızlık olmuyor mu anne sütünden mahrum kalıyor cocuk
Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra tekrar hamile kalmak sorun olmadı mı? Ben erken doğum yaptım da yaklaşık bir ay önce, bebeğim vefat etti.. Doktor en az 6 ay hamile kalma dedi. Ondan soruyorumBen bebeğim 4 aylıkken hamıle kaldım. Araları bir yaş.. yardım eden kimsem yok gece gündüz tek bakıyorum eşimin bile pek faydası yok. Evet zorlukları var ama yetişiyorsunuz merak etmeyin. Herşey dört dörtlük olmuyor ama yetişiyorsunuz.. sağlıkla kucağınıza alın
Hayır sorun olmadı ilkine göre daha iyiydi hatta. Başınız sağolsun, tez vakitte anne olursunuz inşallahDoğum yaptıktan kısa bir süre sonra tekrar hamile kalmak sorun olmadı mı? Ben erken doğum yaptım da yaklaşık bir ay önce, bebeğim vefat etti.. Doktor en az 6 ay hamile kalma dedi. Ondan soruyorum
hayirli olsun, bence ideal araya acmadan yaslarının yakin olması, hele ikisi de ayni cinsiyet olunca cok iyi de arkadas oluyorlar.. Bence ideal zamanda hamile kalmissiniz, saglikla dogsun :))Bebegim 15 aylik, tekrar hamileyim.aslinda istiyordum beraber buyurler hazir evdeyim calismiyorum ama icimde hep bi korku varr ikisine yetisemezsem ya.da ilk bebegimi ihmal edersem.
Bebeklerim arasinda 15.5 ay var... super bisey... zor ama cok cok cok guzel.Bebegim 15 aylik, tekrar hamileyim.aslinda istiyordum beraber buyurler hazir evdeyim calismiyorum ama icimde hep bi korku varr ikisine yetisemezsem ya.da ilk bebegimi ihmal edersem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?