Bebegim 15 aylik, tekrar hamileyim.

Evet gerçekten çok zor ama büyüdükleri zaman çok rahat edicem.. Allah yardım ediyor hiç korkmayın arkadaş olacaklar ne güzel
Ben hiç hazir hissetmiyorum malesef. Sinirlerim çok yıprandı, sabır kalmadı. Yani ikinci bebek de kolik olursa ben hiç kaldiramam artık. Allah'a bin şükür bana oğlumu verdi ama beni en iyi kolik bebek anneleri anlar.

Benim ilki kolikti. İkincide kolik değildi ama oda çok gazlıydı. Çok zordu. Ama geçiyor unutuluyor

Peki bwbeginizi ne zaman sutten kestinz benim oglum meme meraklisi yavastan kesmeli miyim ya da 3 ay falan daha emzirsem mi cok yazo okudum bazisi kesmek gwrek bazisi emzirebilirsn.diyo

Tesekkurler.. ilk bebegimi yalnz basima baktim ailem.uzakta. esimde fena degil yardm konusunda bi erkek ne kadar yardim.ederse artik bakalim neler bekliyor bi iki sene daha sefillik.cekerimsonra rahatlarizz insallahh

Peki bwbeginizi ne zaman sutten kestinz benim oglum meme meraklisi yavastan kesmeli miyim ya da 3 ay falan daha emzirsem mi cok yazo okudum bazisi kesmek gwrek bazisi emzirebilirsn.diyo
O konu hakkında hiçbir bilgim yok.. çünkü hamile kaldığımda emmiyordu doktorunuza danışın o size en doğru cevabı verecektir.

Siz benden daha avantajlısınız 2 yaşında olacak. Benimki kardeşi oldugunda yürümüyordu bile:) tabiki halledersiniz anneler herşeyi halleder:)
Hemen mi hamile kaldiniz emzirirken korunmak da büyük sorun o zaman ilk çocuğa haksızlık olmuyor mu anne sütünden mahrum kalıyor cocuk

Geçen gün bir doktor dedihamile kadin emzirenilir diye televizyonda hurafe diyorlar hamile emziremmesi

Hemen mi hamile kaldiniz emzirirken korunmak da büyük sorun o zaman ilk çocuğa haksızlık olmuyor mu anne sütünden mahrum kalıyor cocuk

Memeden kesmeye gerek yok emzirebilirsiniz
Tandem emzirme diye araştırın
Bu aşağıya eklediğim yazıları okuyun
http://www.lllturkiye.org/search/label/Tandem Emzirme?m=1

Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra tekrar hamile kalmak sorun olmadı mı? Ben erken doğum yaptım da yaklaşık bir ay önce, bebeğim vefat etti.. Doktor en az 6 ay hamile kalma dedi. Ondan soruyorum

Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra tekrar hamile kalmak sorun olmadı mı? Ben erken doğum yaptım da yaklaşık bir ay önce, bebeğim vefat etti.. Doktor en az 6 ay hamile kalma dedi. Ondan soruyorum
Hayır sorun olmadı ilkine göre daha iyiydi hatta. Başınız sağolsun, tez vakitte anne olursunuz inşallah

Entry nick uyumu olmuş. Size bol bol sabır ve özveri lazım. İkincisi doğana kadar işki biraz daha büyür, e yine de hamileliğinizin son zamanlarında çok hareketli bir bebekle uğraşmak zorlayıcı olur. Ama imkansız da dğeil. Eşinizden üst limitlerde yardım alın, hatta sorumluluk onun olsun siz yardım eden taraf olun (uyutma, besleme, üstünü değiştirme gibi babanın da gayet yapabileceği mevzularda)

Ben de kızım 15 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim ve doğumumu yaptım 20 gün önce.İkinci çocuğu ben çok istedim,yaşım genç e tek çocukla da kalmak istemiyodum,ikinci çocuğu da 3-5 sene sonra yapıp rahata ermişken tekrar bu işin içine girmeyi göze alamadım şimdi hepsini hallediyim sonra keyfini sürüyüm dedim.
Zor oluyo elbet ama altından kalkılamayacak gibi değil,anneler her şeyi başarıyo gerçekten.Sadece üzüldüğüm nokta şu oluyo büyük çocukta çok büyük değil ve hala ilgiye ihtiyacı var ama eskisi kadar ilgilenemiyosun,bende kıskançlık duygusunu yaşamaz küçük daha diyodum ama kıskanıyo,onu kucağımda görünce beni al kucağına diye kollarını açıyo,onu bırakıp onu alıyorum bende.Ondan ona,ondan ona geçtiğin hareketli bi yaşam seni bekliyo,bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Korkunun ecele faydası yok,artık Nasıl yetişirim,Nasıl eksik bırakmadan ilgilenebilirim diye düşünmekle geçirebilirsiniz vaktinizi.:) Gayet de uygun yaşlar arası.

Bebegim 15 aylik, tekrar hamileyim.aslinda istiyordum beraber buyurler hazir evdeyim calismiyorum ama icimde hep bi korku varr ikisine yetisemezsem ya.da ilk bebegimi ihmal edersem.
hayirli olsun, bence ideal araya acmadan yaslarının yakin olması, hele ikisi de ayni cinsiyet olunca cok iyi de arkadas oluyorlar.. Bence ideal zamanda hamile kalmissiniz, saglikla dogsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…