- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Sabirlazim123
-
Olan olmuş. Bari vücut kaynaklarınızı iyice doldurun yoksa kağnınızdaki de emen de eksik kalacak.Bebegim 15 aylik, tekrar hamileyim.aslinda istiyordum beraber buyurler hazir evdeyim calismiyorum ama icimde hep bi korku varr ikisine yetisemezsem ya.da ilk bebegimi ihmal edersem.
Bebegim 15 aylik, tekrar hamileyim.aslinda istiyordum beraber buyurler hazir evdeyim calismiyorum ama icimde hep bi korku varr ikisine yetisemezsem ya.da ilk bebegimi ihmal edersem.
Canım merhaba bende hamileyim bebeğim 22 aylık 15 haftalık hamileyim emziriyorum bir sıkıntı yok 24 aylık olunca bırakıcam. Doktorum sıkıntı yok gittiği yere kadar emzir dedi. Hatta çocuk doktorumuz sen benden şanslısın ben ikinci hamileliğimi bebeğim 3 aylıktı öğrendiğimde sonuna kadar emzirdim sonra doğdu ikisini birlikte emzirdim demişti. Çocuk doktorları emzirmeyi öneriyor. Ama kadın doğumcular karnındaki 16 haftalık olunca kes diyorlar. Ben çocuk doktorumu dinleyip oğlumu 24 aylık olana kadar emziricem. Çünkü sorun yaşamıyorum. Hayırlı olsun inşallah bebeğin.Peki bwbeginizi ne zaman sutten kestinz benim oglum meme meraklisi yavastan kesmeli miyim ya da 3 ay falan daha emzirsem mi cok yazo okudum bazisi kesmek gwrek bazisi emzirebilirsn.diyo
Tek başınıza mı baktınız ikisine? Yoksa yardımcı birileri var mıydı?bende 9 aylıkken oğlum hamile kaldım
araları 1.5 yaş şimdi büyütüler
biraz zor oldu ama şimdi çok rahatım ve çocuklarım birbirlerine çok bağlılar
evet tek başıma baktımTek başınıza mı baktınız ikisine? Yoksa yardımcı birileri var mıydı?
Olmaz mı tahmin ediyorum. Ben daha doğmadan çok zorlanıyorum mide bulantılarım kusmalarım bitmek bilmiyorum. Doğunca da zorlanıcam biliyorum ama geçiyor mu o günler hala zor mu?evet tek başıma baktım
oğlumu 21 kızımı 23 yaşında doğurdum
zor zamanlarım çok oldu ama ben kimseye güvenerek çocuk yapmadım zaten
rabbim kolaylık verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?