Senin ki de çok saçma ve abartı olmuş misafirliğe gidilen yerde TV kapat demek. Biri bana dese TV kapat kızım izliyor getirme o zaman çocuğunu derimBiz ekran konusunda tavrımızı ailelere baştan söyledik. Tehlikelerini anlattık. Siz de niçin istemediğinizi söylerseniz bence babanız anlayışla karşılar. Anlattığınıza göre cahil biri de değil. Çocuk odadayken tv açık olmasın demenizde bir sakınca yok bence. Ben misafirliğe gittiğim yerde bile rica ediyorum kapatabilir miyiz diye. Çünkü arkası dönük olsa da illaki bakmaya çalışıyor bizim kız.
Temenninize katılmamak elde değil :) Belki bunun gerçekleşmesi için çocuğunuza sizin örnek olmanız gerekiyordur. Muhakkak çevresinde iletişim kurmakta zorlandığı birileri olacak ve bu sorunu aşmayı belki de şimdi sizin babanızla iletişiminizden öğrenecek. Bu konudaki katkınız eleştiriye açık olmaktan fazlası olabilir, ne dersiniz?
Misafir varken tv açmak bence saçma olan. Çocuğumu istemeyen yere de gitmem zaten.Senin ki de çok saçma ve abartı olmuş misafirliğe gidilen yerde TV kapat demek. Biri bana dese TV kapat kızım izliyor getirme o zaman çocuğunu derim
Misafirliğe gidildiğinde sohbet edilir tvye pek bakılmaz ve öylesine açık olur genelde böyle bi durumda en azından cocuk bakmasın diye kapatalım demek pekte saçma kalmazSenin ki de çok saçma ve abartı olmuş misafirliğe gidilen yerde TV kapat demek. Biri bana dese TV kapat kızım izliyor getirme o zaman çocuğunu derim
Bencil bir tutum dışında haklı bir yorumEğer bu bakım karşılığında hakkı olan şekilde anneanne torpilinin dışında ödemesini yapıyorsanız, çekinmeden bu konuyu konuşabilirsiniz elbette. Ancak bu yaştan sonra bütün düzenini torun bakmak için bozmuş, muhtemelen rahat bile edemeden- ki çocuk bakmak hiç kolay değil, sesini bile götürmüyor insanın kafası bir süreden sonra - siz daha iyi şartlar altında yaşayın diye fedakarlık yapan insanlara bunları söylemek bana göre doğru değil. Alınmış olsalar da haklı derim örneğin.
Annenizin babanızı salması konusu da, kadıncağız her gün muhtemelen evinize geliyor sabahın köründe, o saate kadar adamı evde bırakmak hem yalnızlaştırmaya hem de eve gidince saatler süren bir toplama temizleme mesaisine sebebiyet veriyor, bu sebepten salmaması çok daha iyi. Bencil geldi tutumunuz bana, güvenilir bi bakıcı tutup istediğiniz gibi kurallar belirleyebilirsiniz. Yine de, ille de böyle olacaksa, siz dahil olmadan annenize bu konuda ricada bulunabilirsiniz. Tv odası dışında çocuk bakılabilir, kapılarca öteden sesini duyması da daha tolerans gösterilebilir bir durum olarak karşılanır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?