Kızlık zarı daha sonra oluşan bir şey değil miydi? Bebeklerde de oluyor mu?
Sıze katılıyorum allah yardımcınız olsun ben 9 ay cektimkusura bakmayın ama bişey yazmak istiyorum
genel olarak anneler kızlarına amen bekaret aman erkekler şöyle böyle diye bir zihniyetle yetiştiriyorsunuz
sonra bir adamın kollarına atıp sorunsuz bir cinsellik bekliyorsunuz
ortaya ne mi çıkıyor benim gibi mutsuz vajinismuslu hastalar
yapmayın nolursunuz.....
böyle olmanızın tek sebebi korku ve 20 sene sonraki millet ne der ne yaparım muhabbeti kendinizi düşünüyorsunuz çocugun sağlıgını değil allahım yarabbim ya sabırAlti bagliydi alt esofman da vardi sadeve bi ayagi yukarda bi ayagi asagida kaldi.ondan taktim kafaya..nie boyleyim bende bilmiyorum.
sizi okuyan da çocuğa kazık batmış sanır. yapmayın Allahaşkına bu ne takıntı böyle.böyle olmanızın tek sebebi korku ve 20 sene sonraki millet ne der ne yaparım muhabbeti kendinizi düşünüyorsunuz çocugun sağlıgını değil allahım yarabbim ya sabır
eleştirinizbana mı???? anlamadım doğrususizi okuyan da çocuğa kazık batmış sanır. yapmayın Allahaşkına bu ne takıntı böyle.
böyle bir ortamda yetişen insanlar sonra büyüyünce de en alakasız zamanlarda bile doktorlara aman ha ben bakireyim deyip. komik duruma düşüyor. çocuğuda paronayak yapmayın. kızlık zarı bir kere1,15cm içeridedir.
yooooooooooooo mesajın sahibine. yani ilk yazan kişiye.eleştirinizbana mı???? anlamadım doğrusu
benım yorumum altında yazılmıştıda ondan sordum :)yooooooooooooo mesajın sahibine. yani ilk yazan kişiye.
canım aslında şu bekaret ne yazık ki bizim toplumumuzun en büyük tabusu. ölelim de yani bekaretimiz kalsın. sanki bakire olarak evlenince adamlar madalya mı veriyor? yok valla.benım yorumum altında yazılmıştıda ondan sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?