bebegim-bekaret

Hey allahim ya soylenicek laf bulsmiyorm cidden suz boyle devam edersiniz ileride psikolojik rahatsizligi olan bir cocuk yetistirmis olursunuz med 34 e kesinlokle katiliyorum bnim gibi vajinusmus olur cikar yapmayin allah askina anneligin tadini cikarin ve sukredin

Allah askina bekaret bi ayagi yukarda bi ayagi asagida kalincami bozuluyo eminmisiniz

Olmamıştır bisey lastik gibi o çocuk takma kafana

olmuştur olmuş..bence kesin bir kadın doğum uzmanı baksın..ne olurrrrrr ne olmaz demi..hele evlenince cıkarsa rezillik oluyor..sonra damata nasıl alacaksın hayatta inanmaz..hemen doktora götürün .bunda yazanlara bakmayın siz

Sıze katılıyorum allah yardımcınız olsun ben 9 ay cektim son bir kaç zamandır kendimi zorladımda oldu... eşim artık çok üzülüyordu bizim için nedenini anlatıyordum anlayamıyordu psikolojikmen kapandığımı.. hatta sonra kendisi dedi sen kafanda olmayacak demişsin zaten :) baktım çözdü beni bende yavaş yavaş aştım kendimi... öyle işte allah tekrar yardımcınız olsun sabırlı saygılı eş nasip etsin

Alti bagliydi alt esofman da vardi sadeve bi ayagi yukarda bi ayagi asagida kaldi.ondan taktim kafaya..nie boyleyim bende bilmiyorum.
böyle olmanızın tek sebebi korku ve 20 sene sonraki millet ne der ne yaparım muhabbeti kendinizi düşünüyorsunuz çocugun sağlıgını değil allahım yarabbim ya sabır

böyle olmanızın tek sebebi korku ve 20 sene sonraki millet ne der ne yaparım muhabbeti kendinizi düşünüyorsunuz çocugun sağlıgını değil allahım yarabbim ya sabır
sizi okuyan da çocuğa kazık batmış sanır. yapmayın Allahaşkına bu ne takıntı böyle.
böyle bir ortamda yetişen insanlar sonra büyüyünce de en alakasız zamanlarda bile doktorlara aman ha ben bakireyim deyip. komik duruma düşüyor. çocuğuda paronayak yapmayın. kızlık zarı bir kere1,15cm içeridedir.

Tühh evde kalıcak kızınız kimse almaz onu şimdi.. Şaka bi yana takmayın buna bu kadar, sanki kafasını çarptı bir şey olur mu diye soruyosunuz? Aynı üzüntü ve telaş var yazınızda..

eleştirinizbana mı???? anlamadım doğrusu

benım yorumum altında yazılmıştıda ondan sordum :)
canım aslında şu bekaret ne yazık ki bizim toplumumuzun en büyük tabusu. ölelim de yani bekaretimiz kalsın. sanki bakire olarak evlenince adamlar madalya mı veriyor? yok valla.
bir de üstelik ne var olması gereken de bu diyorlar. biz ise kendimizi yıpratıyoruz yıllarca aman bakire kalalım sağsağlim evlenelim diye .yazık bizlere.

Kusura bakmayin da bu nasil bi dusunce yapisi ben anlamadim.
Bebegimin bacagina bir sey olmus mudur diye sormuyorsunuz da bekaretine bir sey olmus mudur gunlerdir bunu kafama takiyorum diyorsunuz. Resmen şoka girdim ağzim açik kaldi yazdiklarinizi okuyunca...

Konu sahibi benimde annem sizin gibi takintiliydi korkuyordum kizligima bisey olacak diye. Evlendim korkudan iliskiye giremedim. Piskiyatri yardimi aldim. Doktorun su sozu aklimda annen bekaret delisi olursa kizida onu kocasindan bile saklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…