darbeli matkap mı kullanmışlar acaba?burda da bir kadın ilk gecesinde kanın tavana sıçradığını iddia ediyordu
2 aylık sabi sübyanın kızlık zarını dert edinmiş birinin tüm bunları düşünebileceğini mi düşündünüz gerçekten.İyi ki sizin cevabınızı gördüm, yoksa kendime zarar vermek üzereydim gerçekten.
Yahu tamam evet bozulmaz, bozulsa ne olur derken çok bilinçliyiz tebrik ediyorum bilinçli cevaplara da bekaretin kelime anlamının farkında değil miyiz? Zar 68 yerinden yırtılsa da o bekaret bozulması değildir demek çok mu zor? Kanguru zara zarar verdi diyelim, bekaret bozulmuş mudur?
Hymen, yani güya ''kızlık zarı'' bekaretten tamamen bağımsız bir şey. 2 aylık kızınızın cinsel ilişkiye girdiğinden şüphelenmiyorsanız, sorunuz her halükarda geçersiz. En anlayamadığım şey ''Bekaret bozulmuş mudur'' demenin ''hymen''i kastediyor olması. Yahu cinsel ilişkiye girdiyseniz bakire değilsiniz, isterse 88 sene zedelenmesin ''hymen''
Hymen eşit değildir bekaret. Ne alakası var ya. Hymensiz doğanlar bakire doğmuyor mu yani.
darbeli matkap mı kullanmışlar acaba?
eskudo, kusura bakmayın ama hastalıklı bir ruh haliniz var ve inşallah hastalıklı nesilleri yetiştiremezsiniz.
Ben cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?