bebegim-bekaret

yok artıkkkk !!

2 aylık küçücük bebeğinizin bekaretine takacağınıza keşke o ufacık yavruyu nasıl öyle saçma sapan bir şekilde kanguruya oturttuğunuza kafayı taksaydınız.

yazık günah.

yok artıkkkk !!

2 aylık küçücük bebeğinizin bekaretine takacağınıza keşke o ufacık yavruyu nasıl öyle saçma sapan bir şekilde kanguruya oturttuğunuza kafayı taksaydınız.

yazık günah.

evet bebeğinizin kalçası için de endişelenip ultrason çektirmişsiniz ama asıl endişelendiğiniz konu bekareti, halbuki tam tersi olması gerekiyordu.bekaret normal bir insanın aklına bile gelmez bu durumda, sadece bebeğinin canı yandığı için ve kemiklerine bir zarar gelmiş olabileceği için endişelenir.
hem merak etmeyin bekaret o kadar kolay bozulmaz, ayrıca bozulsa ne yapacaktınız ki?kaldı ki bekaret eşittir kızlık zarı değildir.
ayrıca sizin gibi insanlar olduğu sürece maalesef insanların bu konuyla ilgili bakış açıları değişmez ama en azından siz kendi çocuğunuzu öyle yetiştirmeyebilirsiniz.
hem anneyim anneyim deyip duruyorsunuz, çocuğunuzu ne kadar düşündüğünüzü belirtiyorsunuz; hem de "ben önemsemesem de karşına önemseyen biri çıkabilir" diyorsunuz.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?zaten buna önem verecek birini sizin kızınızdan uzak tutmanız lazım.zaten kızınızı buna göre değerlendirecek birinin hayatında yeri olmamalı.
artıı ne olmuş size karşı çıkanlar anne değilse?biz salak mıyız, düşünemiyor muyuz?bence siz kızınız için değil de kendiniz için endişelenin asıl siz endişelenilecek durumdasınız.kızınıza da üzüldüm ileride bisiklete falan bindirmezsiniz herhalde.

evet bebeğinizin kalçası için de endişelenip ultrason çektirmişsiniz ama asıl endişelendiğiniz konu bekareti, halbuki tam tersi olması gerekiyordu.bekaret normal bir insanın aklına bile gelmez bu durumda, sadece bebeğinin canı yandığı için ve kemiklerine bir zarar gelmiş olabileceği için endişelenir.
hem merak etmeyin bekaret o kadar kolay bozulmaz, ayrıca bozulsa ne yapacaktınız ki?kaldı ki bekaret eşittir kızlık zarı değildir.
ayrıca sizin gibi insanlar olduğu sürece maalesef insanların bu konuyla ilgili bakış açıları değişmez ama en azından siz kendi çocuğunuzu öyle yetiştirmeyebilirsiniz.
hem anneyim anneyim deyip duruyorsunuz, çocuğunuzu ne kadar düşündüğünüzü belirtiyorsunuz; hem de "ben önemsemesem de karşına önemseyen biri çıkabilir" diyorsunuz.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?zaten buna önem verecek birini sizin kızınızdan uzak tutmanız lazım.zaten kızınızı buna göre değerlendirecek birinin hayatında yeri olmamalı.
artıı ne olmuş size karşı çıkanlar anne değilse?biz salak mıyız, düşünemiyor muyuz?bence siz kızınız için değil de kendiniz için endişelenin asıl siz endişelenilecek durumdasınız.kızınıza da üzüldüm ileride bisiklete falan bindirmezsiniz herhalde.

yok artıkkkk !!

yazık günah.

Bu nedir arkadaş? Bebeğin bekaretini düşünen, lise çağına gelince bu konuda neler yapar kim bilir. Kadına şiddet ailede başlıyor maalesef. Hem de bazı durumlarda annede. Baskı da bir şiddettir sonuçta.

Ohaaa resmen ohaaa!!!
Bu şekilde düşünmeye aynen devam edin, ileride öküz bir adam ile evlenir kan diye çarsaf da istersiniz!!!
Allah kızınıza yardım etsin,,,

Bez yok mudu:) bizde afedersiniz ped varken bekaretimiz gidebilir mi ? Ki bez çok kalin bisey yapmayin allah askina ergenliginde de bu kadar stresli buyutmeyin sonra evliliginde vajinismus olur siz uzulursunuz kiziniz uzulur

2 aylık sabi sübyanın kızlık zarını dert edinmiş birinin tüm bunları düşünebileceğini mi düşündünüz gerçekten.
İyi niyetinize hayran kaldım

bu konu gerçekmi
daha o bebekk bebekten bahsedioz demi

darbeli matkap mı kullanmışlar acaba?
eskudo, kusura bakmayın ama hastalıklı bir ruh haliniz var ve inşallah hastalıklı nesilleri yetiştiremezsiniz.

Akrobasi filan yapıyoduysalar o da olabilir.
Uygun smiley bulamıyorum şu başlıklara töbe est. !

Allah aşkına kendinize gelin sizin aileniz sanırım sizi bu şekilde yetiştirdi kızlığını koru diye diye o yüzden sizde de bu takıntı kalmış daha iki aylık bebeğin neden ağladığını düşüneceğinize bekareti gitmiş midir diyorsunuz gitmiş olsa ne olacak dünya başınıza mı yıkılacak nedir yani bu kadar önemli olan şey gitmemiştir merak etmeyin öyle kolay bir şey değil bu. Biraz araştırın bu konuları ama önceliğiniz kızının zarı değil onun genel sağlığı geleceği üzerine olsun daha şimdiden böyle yaparsanız herhalde ileride de sürekli aman kızım sakın kızım gibi telkinlerde bulunup kızı da bunalıma sürüklersiniz onu da takıntılı yaparsınız.

Bir anne olarak endişelenmen normal ama böyle takıntı yapmamalısın. Eğer bebeğini bu şekilde yetiştirirsen hiç de sağlıklı bir kadın olmayacak büyüdüğünde inan bana. Senin bekaret takıntın ona da yansıyacak. Sen aklı fikri bacak arasındaki zarda olan bir kız çocuğu mu yetiştiriyorsun. Eminim bebeğinin bekaretine bir şey olmamıştır ama var say ki oldu... Bu dünyanın sonu mu? Değil. Senin bebeğine davranışların onun gelecekteki kişiliğini belirleyecek. Otur, düşün ve karar ver, kendini, kadınlığını bacak arasındaki zardan ibaret bir insan mı yetiştirmek istiyorsun? O yüzden sakin ol. Doktorla da konuşmuşsun zaten. Bu kadar kuruntu bebeğine de sana da zarar verir.

bu neyin kafası ya? kırk yıl düşünsem böyle bişey aklıma gelmez.

annesi o bir bebek...acaba büyüyünce napıcaksınız.hiç bisiklete binmesin bence ya düşerse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…