bu şekilde bekaret gidermi.Alti bagliydi alt esofman da vardi sadeve bi ayagi yukarda bi ayagi asagida kaldi.ondan taktim kafaya..nie boyleyim bende bilmiyorum.
Onun icin ultrasknda kalca cikigi oldumu diye baktirdim birseyi yok.o durumda, benim aklima bebegimin bacagini acittigim gelirdi ve kendime kizardim dikkatli olmadim diye.
Onun icin kalca ultrasonu yaptirdim zatenBenim bu durunda endiselenegim tek sey cani acimismidir yada kemiklerine bir zarae gekmismi olucaktir
sirdugunuz siru aklimin ucunsan bile gecmez
Haklisin herkes kiziyor bana zaten bastan yazdim kuruntulu ve pipirikliyim die elimde degil.canım benim tedirgin oluyosun normal ama bu olay normal değil çocuğun bezi var zıbını var donu var hem kızlık zarı en uç noktada mı ki bozulsun yapma lütfen çocuk zamanla yürümeye başladığında çok popo üstüne ayak üstüne düşecek o man ne olcak
Allah akıl fikir versin size ne diyim yaBen cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
Biliyorum o an cok agliyordu bend acele ettim bacaklarina bakmamisim daha dikkatli olmam gerekirdi.haklsisnkonu sahibi kızlık zarının asıl amacını bılıyorsun degıl mı? öyle bacak açmak kapamakla bişi olacagını sanmıyorum.
zar bebişine ergenlıgınde değil, şuan lazım... yoksa mıkrop, hastalık vs olabılır, dış etkenlere karsı koruyan bır engeldır.
dikkatlı ol bu konularda..
neden pimpiriklisin peki? altında yatan bir neden olması laızm.Hakl
Haklisin herkes kiziyor bana zaten bastan yazdim kuruntulu ve pipirikliyim die elimde degil.
ayy nasıl ağlamıstır oBiliyorum o an cok agliyordu bend acele ettim bacaklarina bakmamisim daha dikkatli olmam gerekirdi.haklsisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?