bebegim-bekaret

canım benim tedirgin oluyosun normal ama bu olay normal değil çocuğun bezi var zıbını var donu var hem kızlık zarı en uç noktada mı ki bozulsun yapma lütfen çocuk zamanla yürümeye başladığında çok popo üstüne ayak üstüne düşecek o man ne olcak

bekaretini de düşünebilir elbette ama anne olmuş biri nasıl zarar göreceği konusunu bilmesini lazım. bilmiyormuş doktora sormuş doktor bir şey olmaz demiş. hala ikna olmamış gelmiş bize soruyor. ciddi bir sorun bu.

TOBE TOBEEEEE...BU KADAR BASIT BIR SEYMII YAAA...BENCE PIPIRIKLIMTEN DOKTORA GIDINN.BOZULSAYDIVBENIM BOZULURDU.ERKEK BISIKLETININ ONUNDEDEMIRE BI ATLADIMM.ALLAHIMO.ACIYI UNUTAMIYORUMM.COK SKR.BIR SEY OLMAMISTI..GERCI VAJINISMUS HASTASI DA OLDUM YA..HAHAHAHAHAH

konu sahibi kızlık zarının asıl amacını bılıyorsun degıl mı? öyle bacak açmak kapamakla bişi olacagını sanmıyorum.
zar bebişine ergenlıgınde değil, şuan lazım... yoksa mıkrop, hastalık vs olabılır, dış etkenlere karsı koruyan bır engeldır.
dikkatlı ol bu konularda..

Hakl
Haklisin herkes kiziyor bana zaten bastan yazdim kuruntulu ve pipirikliyim die elimde degil.

Allah akıl fikir versin size ne diyim ya

Biliyorum o an cok agliyordu bend acele ettim bacaklarina bakmamisim daha dikkatli olmam gerekirdi.haklsisn

Keske su pimpirik olayinizi cozmeden dogurmasaydiniz.
İliskiye girmis ustune dogum yapmis bir kadinsiniz. Zar hazirolda onde bekliyo muydu bozulmak icin? Cocuga acidim buyuyunce seyini kasisa bozuldu diye doktora kosturursunuz. Keske oglunuz olaymis.

bu kız bebek büyüdükçe napçaksın her an yanında olamazsın ki, anaokuluna gitçek, parka sokağa çıkcak, düşcek kalkcak neler olcak neler, bence bekaret saplantısından kurtulmalısın önce bebeğin sonra kendi iyiliğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…