- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Bisiklete binmek yok-bekareti bozulur2 aylık bebeğinizin bekaretini bu kadar düşünüyorsanız ilerde sizi düşünemiyorum.
40 yıl düşünsem 2 AYLIK bebeğin bekareti aklıma gelmez.Onun rahimi ,kemikleri tam oluştu mu ki bekareti oluşsun da ayağı yukarıda kalsın da....İnan ne yazacağımı bile bilemedim.Ben cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
Eğer soru bebeğimin bir bacağı havada kaldı canı acımışmıdır filan olsaydı sorun yoktu da ,bekaretle ne alaka ya ,o çocuk büyüyecek bisiklete binecek ,ata binecek ,tahteravalli ye binecek ,her seferinde doktora götürün bari ,üstelik altında bezi varmış .evlenmişsiniz çocuğunuz olmuş ama hala oraya bişey girmeden bekaretin bozulmayacağını öğrenememişsiniz.
ben çok limon yiyorum kızlık zarımı eritmiş midir diye ciddi ciddi soran arkadaşım vardı
yaaa altıma yapıcam gülmekten çok sıkıştım zaten bu gerçek mi :):):):)
ben de önce biolmuş sonra böyle olmuştum ama kızı bir türlü rahatlatamadım. sonra başka bir arkadaşın erkeklerin penisinde jilet gibi bişey varmış ilişki sırasında içinden çıkıyormuş da zar öyle yırtılıyormuş demesinden sonra insanlıktan ümidimi kestim. hiç bir şeye fake gözüyle bakmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?