bebegim-bekaret

Altında bez var,kıyafet var bir şey olmamıştır.Ama küçücük bebişte bekaret düşünmenizi kendi adıma hoş bulmadım.

Canım benım korkma hiç bişey olmaz Allahın izni ile.
bence sen bu kuruntuların kurtul ve bebeğini sağlıklı bir birey
olarak yetiştir.

2 aylık bebeğinizin bekaretini bu kadar düşünüyorsanız ilerde sizi düşünemiyorum.
Bisiklete binmek yok-bekareti bozulur
Salıncak yok-düşerse bekareti bozulur
Öyle bacaklarını açacağı beden hareketleri yok-bekareti bozulur

2 aylıkken yanlış oturtulan bebeğin bekareti düşünülüyorsa 12 yaşındayken hareket bile edemez o çocuk.

Sanirim takintin sadece bekaret uzerine degil. Kendin ve bebeginin sagligi icin acil bir psikologa gorunmelisin.

Ben bebeğinizin büyüyüp bir genç kız olduğunda ona bu bekaret baskısı ile dünyayı dar edeceğinizi düşünüyorum. 2 aylık bebeğin bekareti mevzusu mu olur ya...

40 yıl düşünsem 2 AYLIK bebeğin bekareti aklıma gelmez.Onun rahimi ,kemikleri tam oluştu mu ki bekareti oluşsun da ayağı yukarıda kalsın da....İnan ne yazacağımı bile bilemedim.

Eğer soru bebeğimin bir bacağı havada kaldı canı acımışmıdır filan olsaydı sorun yoktu da ,bekaretle ne alaka ya ,o çocuk büyüyecek bisiklete binecek ,ata binecek ,tahteravalli ye binecek ,her seferinde doktora götürün bari ,üstelik altında bezi varmış .evlenmişsiniz çocuğunuz olmuş ama hala oraya bişey girmeden bekaretin bozulmayacağını öğrenememişsiniz.

Normal değilsiniz. İleride kızınızın da sorunlu olmasını istemiyorsanız mutlaka tedavi olmalısınız..

Konuyu okuyunca agir sok oldum...

Iliski yasamis, dogum yapmis bir kadinsiniz kizlik zari nasil bozulur bilmiyor musunuz?

Burada konu acan genc kizlara bilmiyor musun diye sitem ediyoruz siz boyle yapiyorsaniz onlara da kizmamak lazim gerci.

Ayrica boyle bir durum olsa bebegimin bacagi acimis mi diye dusunurum bekareti dusunuyorsunuz pes.

Bozulsa ne olacak ki. 2 aylik bebek baskasiyla bir sey yasamadi ya. Tovbe ya.

Acilen bir psikologa gidin lutfen ileride hayati kendinize ve bebeginize dar etmemek icin.

Annem bacak arami bu kadar dusunse uzulurdum.

Ya hanimlar ben yanlis mi okudum.... 2 aylik bir bebekten mi bahsediliyor ??

yaaa altıma yapıcam gülmekten çok sıkıştım zaten bu gerçek mi :):):):)

ben de önce bi olmuş sonra böyle olmuştum ama kızı bir türlü rahatlatamadım. sonra başka bir arkadaşın erkeklerin penisinde jilet gibi bişey varmış ilişki sırasında içinden çıkıyormuş da zar öyle yırtılıyormuş demesinden sonra insanlıktan ümidimi kestim. hiç bir şeye fake gözüyle bakmıyorum

buna göre düşünürsek benim çocukluğumdaki haylazlıklarım sonucunda kızlık zarımın delik deşik olması gerekirdi..
hücre zarı değil ya bu yahu hemen delinsin..
rahat olun biraz, yoksa çocuğunuz pimpirikli yetişir...

ucunda kaçtı kaçacak biraz daha anlatırsan

ya sen nerede yaşıyorsun acaba ya da bu insanlar nerede yaşıyorlar mağarada mı

düşünsene x men gibi tırrr tırrr bir anda jiletleri çıkıyor ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…