bebegim-bekaret

Siz bu çocuğu nasıl yaptınız allah aşkına. Kızlık zarının nerede olduğunu biliyorsunuz değil mi? Altında bezi varken bozulmasını nasıl bekliyorsunuz? Ayrıca o yaşta ki küçücük bebeğin canının acıdığını düşünmek yerine bekaret nasıl aklınıza geliyor benim aklım almıyor gerçekten... Burada üstümde kıyafet vardı sevgilimde sürtündük hamilemiyim konuları ne kadar içler acısı ve komikse sizinkide bir okadar içler acısı durumda bence. Pes yahu vallahi pessss...

sende de ne arkadaşlar var koalina haykırdım

ucunda kaçtı kaçacak biraz daha anlatırsan

ya sen nerede yaşıyorsun acaba ya da bu insanlar nerede yaşıyorlar mağarada mı

düşünsene x men gibi tırrr tırrr bir anda jiletleri çıkıyor ay

İç Anadolu'nun göbeğindeydim o zamanlar vallahi çok ilginç şeyler duydum duyuyorum.
kocası beline boşalmış da hamile kalır mıymış diye soran mı dersin, ilişkiden sonra yere çömel sırtına 3 kez vur diyen mi.
kocaman öğretmen olmuş kadın gelmiş bana ya sen niye bu köpeği oğlum diye seviyorsun ne biliyorsun erkek olduğunu diyebiliyor. köpeğin şeyini de görmüyor galiba. cinsellik konusunda çok enteresan bir toplumuz gerçekten

had, şırrrrrrrrr

ya bunları ayrı bir topicte anlatmanı çok isterim vallahi karnım ağrıdı gülmekten ay çok iyi geldi

sırtına neden vuruyormuş

ya benim de annemin gençlik yıllarında bir arkadaşları varmış hamamda taşa oturdum bekaretim bozuldu diyormuş
nasıl taşssa artık diye dalga geçerlermiş

en yakın zamanda bir psikoloğa görünmenizi tavsiye ediyorum.. 12 yaşlarımdayken yere düşmüştüm, sandalyenin bacağına kasıgımı çarpmıştım. annem delirmişti bekaret gitti diye. sakin olun. sorunlu nesiller yetişiyor sayenizde.

ne bileyim sormadım ben evlenmeden önce anlatıyorlardı ilk gecede şöyle yap böyle yap diye, midem bulanmıştı soğumuştum öyle garip şeyler söylediler ki...
sonradan düşününce komik oluyor da ilk duyunca şoka giriyorsun, bir de o inançlı gözlerle anlatmıyorlar mı

bekareti bozulsa nolur bozulmasa nolur. ben olsam bacağı çıkmamıştır, bir yeri incinmemiştir inşallah derim. sizin ki hakikaten hastalık.

burda da bir kadın ilk gecesinde kanın tavana sıçradığını iddia ediyordu

Hahahahahahah yok darbeli markap var pipide Allah muhakeme gücü versin valla bazılarına .

burda da bir kadın ilk gecesinde kanın tavana sıçradığını iddia ediyordu

Ben de pek bir şey olmaz zannederken hoş şeyler yaşamadım.
Ne öyle bekaret zırt diye bozulan bir şey miymiş bacağı ayrılmış da bekaret gitmiş...peh..

Benim aklım almıyor yaa. 2 aylık bebeğin bekaretini nasıl dert edebilir bir anne? Tamam namus olarak görüyorlar, çok önemli onlar için zar ama 2 aylık bebeğin zarından bahsediyoruz burada. Olur da bu kızcağız ilerde jimnastik yapıcam derse kıyamet kopar.

evet doğru teşhis ama kızınıza değil kendinize '' çok pimpirikli ve kuruntulusunuz''bu durumdan kurtulun lütfen kızınız için kurtulun,doktorda söylemiş size ..sizin bu takıntılı halinizin ileride neticesi ''bir kız çocuğunun ablalar çocukluktan mı kalma bilmiyorum ama bekaretime bişi olcak diye çok korkuyorum,banyoya girsem acaba sperm varmıdır etrafta diye iyiice bi çamaşır suyu söküyorum,yinede içim rahat etmiyor'' tarzında piskolojisini bozar..

eğer bu çocuğu evlat edinmeyip de kendiniz yapmışsanız...o zarın nasıl yırtıldığını tecrübe etmişsinizdir.... bi bacağı yukarı kaldırmayla yırtılabilen bişeye benziyor mu???? kaba bir tabir olduysa özür dilerim ama bu kadar saf olmaya gerek yok....

ayrıca daha 2 aylık bebeğin bekaretini dert eden bi anne o kıza ileride hayatı zindan eder.... bir doktora görünün mutlaka....

bakire demek el değmemiş demek.kan damlasına, öyle kazayla bozulabilecek bi zara bağlı değil.bu kadar takılmayın.böyle bişeyde bozulmaz ama bozulsa bile 18 20 yaşına geldiğinde kızınız hala bakire bi genç kızdır bana göre.

Kucucuk bebegin bekaretini dert eden bir anne, ne diyeyim ki sasirdim kaldim.
Kizinin aklina da iyi sok, cani pahasina korusun bekaretini. Aman kizim bisiklete binme, aman kizim tasa oturma vs vs... Sonra da kizin ya vajinismus olur ya da inadina bekaret kavramindan nefret eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…