- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
ben de önce biolmuş sonra böyle olmuştum ama kızı bir türlü rahatlatamadım. sonra başka bir arkadaşın erkeklerin penisinde jilet gibi bişey varmış ilişki sırasında içinden çıkıyormuş da zar öyle yırtılıyormuş demesinden sonra insanlıktan ümidimi kestim. hiç bir şeye fake gözüyle bakmıyorum
ucunda kaçtı kaçacak biraz daha anlatırsan
ya sen nerede yaşıyorsun acaba ya da bu insanlar nerede yaşıyorlar mağarada mı
düşünsene x men gibi tırrr tırrr bir anda jiletleri çıkıyor ay
İç Anadolu'nun göbeğindeydim o zamanlarvallahi çok ilginç şeyler duydum duyuyorum.
kocası beline boşalmış da hamile kalır mıymış diye soran mı dersin, ilişkiden sonra yere çömel sırtına 3 kez vur diyen mi.
kocaman öğretmen olmuş kadın gelmiş bana ya sen niye bu köpeği oğlum diye seviyorsun ne biliyorsun erkek olduğunu diyebiliyor. köpeğin şeyini de görmüyor galiba. cinsellik konusunda çok enteresan bir toplumuz gerçekten
had, şırrrrrrrrr
ya bunları ayrı bir topicte anlatmanı çok isterim vallahi karnım ağrıdı gülmekten ay çok iyi geldi
sırtına neden vuruyormuş
ya benim de annemin gençlik yıllarında bir arkadaşları varmış hamamda taşa oturdum bekaretim bozuldu diyormuş
nasıl taşssa artık diye dalga geçerlermiş
ne bileyim sormadımben evlenmeden önce anlatıyorlardı ilk gecede şöyle yap böyle yap diye, midem bulanmıştı soğumuştum öyle garip şeyler söylediler ki...
sonradan düşününce komik oluyor da ilk duyunca şoka giriyorsun, bir de o inançlı gözlerle anlatmıyorlar mı
ben de önce biolmuş sonra böyle olmuştum ama kızı bir türlü rahatlatamadım. sonra başka bir arkadaşın erkeklerin penisinde jilet gibi bişey varmış ilişki sırasında içinden çıkıyormuş da zar öyle yırtılıyormuş demesinden sonra insanlıktan ümidimi kestim. hiç bir şeye fake gözüyle bakmıyorum
burda da bir kadın ilk gecesinde kanın tavana sıçradığını iddia ediyordu
Bisiklete binmek yok-bekareti bozulur
Salıncak yok-düşerse bekareti bozulur
Öyle bacaklarını açacağı beden hareketleri yok-bekareti bozulur
2 aylıkken yanlış oturtulan bebeğin bekareti düşünülüyorsa 12 yaşındayken hareket bile edemez o çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?