bebeğim beni bıraktı :(((

LEYLUFER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
82
0
86
Eskişehir
29.aralık tahlil günümdü herşey çok güzel başlamıştı çok mutluydum taki cuma gününne
kadar bebeğim beni çok erken bıraktı neden böyle oluyor tam herşey yolunda giderken
bebeğim yaşıyor içimde derken neden beni bıraktı ki olmuyor olmicakta anne olmak ne
kadar zormuş kısa bir sürede olsa yinede anne adayı olmak güzeldi ALLAHIM NE ZAMAN
YAVRUMUZA KAVUŞACAĞIZ (((

leylufer,üzülme demek mantıksız herşey onlar için,onlar için çabalıyoruz ama yok yok bi türlü umutlarımız gerçekleşemiyo,zamanı değil demekki onlar elbet geleceği zamanı biliyo ama biz beklemekte zorlanıyoruz,kendimize göre haklıyızda bu kadar emek çaba maddi maneviyat sarfetmişken tam bu sefer oldu derken pufff uçup gidiyorlar,ümitlerini yitirme cnm yeni tedavin için moral topla.benimde ilk denemem negatifti 6 ay bekledim ve bugün transferimin 3,günü inşallah bebişim bu sefer tutunmuştur.
sakın kendini yıpratma cnm kib

allah isteyen,bakabilecek olan herkese versin inşallah.tabikide çok zor kayıplar yaşamak,hergün umudunu biraz daha yitirmek.başka çaremiz yok malesef onlar gelene kadar bekliycez.herzaman seninle umarım iyi haberlerini alırız.bende tüp bebek merkezi seçme aşamasındayım kafam çok karışık:-((((

tüp bebekti ve 2.denememdi benim her defasında hamile kalıyorum ama erken kaybediyorum şeker ve troid yüzünden ama bu kez kontrol altında başlamıtı herşeyim yine olmadı yine erken bıraktı beni oysaki ben elimden gelen herşeyi yapıyorum dikkat ediyorum eşim benden çok dikkat ediyor bana bana belli etmiyor ama oda çok üzüldü.
Şimdi bide korkum var göğsümde elime gelen bir şişlik var oda bu olay üstüne tuz biber oldu yarın dr ye gidip öğrenicem bu şişlik nedir bazen ağrı yapıyor ucu acıyor elimle biraz bastırıyorum acıyor ooffff
ne bu çektiğimiz ya ((

Kendinde bir sebep arama lütfen... Hastalıklar kromozomlarrrr..... vs HEp bişey için bahaneleri var hayatın....
Ben doğurgan biriyim ancak akdeniz anemili bebeklerim olduğu için erken doğum yaptırıyorlarrr....

Ben hep derim allahım benden sonra alacaksan lütfen vermeee...... Olacaksa oluyor zaatennn bu sitede ve etrafımızda çokk örneği var....

Çok acı bu acı yüreğinde bastırabilirsen ne mutlu sanaa

Allah sabır versinn

allahım sabrı hepimize versin gerçekten çok zor müjdeli haberi alıpta sonrası hüsranla sonuçlanması berbat ne diyelim rabbim zorlaştırmadan kolaylaştırsın inşallah vardır bundada bi hayır elbette her şerde bi hayır aramak lazım napim kısa bir sürede olsa anne olacağımı bilmek güzeldi..

Allah sabır versin..Oldu derken kaybetmenin acısını bende yaşadım ne yazık ki..Benim ki 11. haftada beni bıraktı..Allah bir daha yaşatmasın...

geçmiş olsun..inş diğer denemende evladını kucağına alırsın..bende yaşamıştım aynı şeyi zordur bilirim ama atlatıcaksın ve yeni umutlarla yeni tedavine başlıyacaksın..kesinlikle umutsuz olmaa.herşeyin vakti zamanı var demekki anne olmanın zamanı gelmemiş..inş en yakın vakitde o zaman gelir ve sende, sizlerde, tüm isteyenlerde anne olur...

çok geçmiş olsun canım umudunu yitirme elbet birgün alacaksın sağlıkla bebişini kucagına ve bu yaşadıkların çokdan geride kalmış olacak... bu acıları Allahım bir daha yaşatmasın inş...

canım geçmiş olsun ALLAH sabrınıda versin inşallah ben kendim için hep böle diyorum çünkü bende 3 kez hamile kalıp umutlandım ancak benim sevincim çok kısa sürüp bitiyor kese bile görmeden uçup gidiyo.doktorlar kimyasal gebelik deyip geçiyo ama bunun bi çaresini bulmuyolar.Allah nasip ederse hepimiz evlatlarımıza kavuşcaz inşlalahh ogün çok yakındadırrrr hepimiz içinnnnnnn

cok gecmıs olsun aynı sorunu bende yasadım ve ınsan ıster ıstemez korkuyor
allahım hepımızın yar ve yardımcıı olsun :85:

canım benm yhaaaa ne kadar buyuk bır acı
rabbım sabrını versın
ınş en yakın zamnda gene saglıklı bır gebelık yasar bu sefer kucagına almyı nasp eder rabbım.uzulme hayrlısı ne ıse o olsun cumlemız ıcın...

4 kez yaşadım aynı şeyi,şimdiki umudum lenfosit aşısı şimdi onu araştırıyorum...yakında seval hocaya gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…