bebeğim beni bıraktı :(((

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. bende 2 tüp bebek denememde 5.5 haftalıkken düşük iel sonuçlandı. ama şunu gördüm. ben hamile kalabiliyorum. birde doktorlar düşüklerin zaten gelişimini iyi tamamlayamadığını söylüyor. yani hakkında hayırlısı belki böyleydi. birde senin ikinci kez düşük olmuş. ona uygun testler yaptılar mı benimde ablamın 2 kez bebeği düşmüştü. testler yaptlar kanda pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı. şimdi hamile ve her gün iğne alıyor. sende de bir şey atlamış olabilirler.
çok geçmiş olsun. hepimiz galiba az ve ya çok bu yollrdan geçeceğiz. inşallah bu sayfalardan mutlu haberler veririz yaşadıklarımıza şaşırak.

testler yapıldı cnm şeker ve troid yüzünden oluyor herkese tşkler ederim kusura bakmayın geç cevap yazdım çünkü hastanedeydim bu gün çıktım iltahap oluşmuş ondan 3 gündür hastanedeydim olmadığı gibi birde iltahaptan yattım ya ooffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…