Bebeğim beni istemiyor

Ben 5 aylıkken başladım önce püre ve çorba karışık verdim. Sizde püre yapabilirsinşz
Bugün bir çocuk doktoru YouTube videosunda genelde pütürsüz, blendırdan geçmiş püre alan bebeklerin ısırma ve çiğnemede sorun yaşadığını söyledi. Siz de demişsiniz ya sert şeyleri çiğneyemiyor diye. Acaba ilgisi olabilir mi diye merak ettim

Doğrudur belki de bu yüzden de olabilir ama ben çok kısa süre ezip verdim diye düşünüyorum belki de benden kaynaklı da olabilir

Anne çocuk için bambaşka bir şey bunu bebeğiniz daha bilinçli bir hale geldiğinde daha iyi anlayacaksınız. Lakin kim olursa olsun çok başlı eğitimden uzak tutun

Sizi tabi ki seviyor siz hep şefkatle ilgiyle yaklaşın. Burda problem koca insanların ne kadar zarar vererek sevdikleri. Bişey vermelerini istemiyorsaniz veremezler yani çocukla alakalı şeylere müdahale çocukları işlerine geldiği gibi davranan kişiler haline getiriyor.

Ayrıca sizi çok iyi anlıyorum geçenlerde benzeri bişey başıma geldi. Kv. Ve görümcem bebeğim mizmizlandikca " ayyyy annen dövdü mü seni annen kızdı mi sana annen ağlattı mi seni anneni dovelim mi.. " gibi saçma sapan bı şekilde bebeğimi güya seviyordu. Uyardım ama bir daha olursa sert çıkışcam galiba. Bu tarz soylemleri asla doğru bulmuyorum her ne kadar bebek dahi olsalar bilincaltlarında bı yerlerde kaliyor belkide. Kendi ailemde asla böyle bı bebek sevme olayi da görmedim..

Haklısınız akrabamin çocuğu 4 yaşında hala corbalari pütürlü olarak icemiyor blendirdan geçiriyor annesi o şekilde alışmış yutamiyormus

Haklısınız akrabamin çocuğu 4 yaşında hala corbalari pütürlü olarak icemiyor blendirdan geçiriyor annesi o şekilde alışmış yutamiyormus
İşte o yüzden ben de pürüzsüz gıdalar vermek istemiyorum ama bir yandan da bebeğimin daha dişi bile yokken çiğneyebilir mi edebilir mi diye endişeleniyorum

İşte o yüzden ben de pürüzsüz gıdalar vermek istemiyorum ama bir yandan da bebeğimin daha dişi bile yokken çiğneyebilir mi edebilir mi diye endişeleniyorum
Damagina ve dişlerine zarar vermeyecek seviyedeki şeyleri tercih edip verin çünkü alışması lazım. Birde nasıl alissalar öyle yiyorlar benim eşim hala pütürlü çorbalardan icemiyor yeni evliyken şok olmuştum yutamiyorum demişti şaka yapiyor sanmıştım.

Siz insanlara sinir koymazsaniz bunlar kacinilmaz. Ben cirkefim eltim tam bi premses. Ayni ay dogum.yaptik 5 yil once. Onun cocuguna cizgifilm acip tl verdiler 4 aylikken ciko yedirdiler emsin diye bal surduler. Benm cocugum 2 yasina kadar ekran gormedi paketli gida yemedi. Ayni babanne dede birime yedirirken birine yedirmedi. Cunku eltim karsilarina gecip bisey diyemedi tenhalarda agladi sizin gibi. Insanlarin niyet okumasini beklemeyin. Istediginizi kibarca anlamayana sert dille anlatin. Bakin nasil geri cekiliyolar

Gördünüz gelinen noktayı eşiniz buna rağmen bağırmış size karşı çıktığıniz için 1 ay sonra actiginiz konuda.. yeter psif durmayın görünce çocuğuna karışmıyor ama sizi yok sayıyorlar

14 aylık bebeğe çikolata patlamış mısır mj verilir ya. Sert olmasında bir sakınca yok benim kızım yerdi. Ama çok sağlıksız ve tam beslenme alışkanlığının oturduğu dönem. Çok erken tanışmış. Üzüldüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…