- 27 Mayıs 2023
- 866
- 2.429
- 33
Allah razı olsun gerçekten de o kadar yüzle yorum yapıyorsunuz ki sizi dinleyeceğim
Aaaa öyle demeyin orada koskoca bir pipi var hafife almayalım lütfenCehalet. Halbuki mitokondri anneden geçer. Aslında soy olarak anneden yürüyor bence ama anlamazlar
Alt tarafı bi kaç sm lik organ ama işte..Aaaa öyle demeyin orada koskoca bir pipi var hafife almayalım lütfen
Istemez olur mu? Oyle şeyler dusunmeyin. Çocuklar bu yaşta kim naziyla oynarsa onun kucagina biner. Malesef kayinpederiniz çok bencil. Annesine gitmedi diye sevinmek ne demek? Hiç moralinizi bozmayin. O gulunce de çocugu kim şimartirsa çocuk tabi onun kucagini ister. DiyinHanımlar iyi akşamlar. Konu başlığında belirttiğim gibi bu durumu dert edindim üzülerek. Öncelikle eşimin annesi ve babası 14 aylık kızımı çok seviyorlar. Kayınpederim eliyle yedirir içirir gezdirir Allah razı olsun onlardan yana hiç şikayetim yok babamın yapmadığını kızıma yapar ama benşm derdim kayınpederim sınırları çok aşmaya başladı. Ben dedesi dir diye müsaade ettikçe zıvanadan çıkmaya başlıyor. Kızıma sürekli çikolata yedirmeye çalısıyor. Sert şeyleri yiyemediği halde veriyor. Geçen patlamış mısırı bütün bütün ağzına veriyor verme diyorum anlamıyor. Ben ne istersem veirirm kafasında. (7Bu arada görümcemin oğlu 12 aylık ama annesi babası verme dediği hiçbişey veremiyorlar) Ben kızıma yapma dediğim şeyler de kızm ağlayınca benden için şaka ayetinde ben döverim onu diyor bu ne demek. Geçen akşam kızım bana ilk defa hiç gelmedi sürekli dedesinden duruyor ben almak isteyince çıldırdı. Kimse yokken boynumdan ayrılmıyor ama bu aralar beni istemiyor ben ne yaptım diye sorguluyorum kendimi. Çocuk o daha bebek tir diyorum kayınpederim dalga geçerek annesine gitmiyor halasına gidiyor, benden gitmiyor diye kahkahalar atıyor. Eşimde sürekli söylüyor vermiceksin baba etmiceksin diyor ama yine istediğini yapıyor. Eşim uzun süre yanlarına bizi götürmeyecepini söyledi fakat illa bir cemiyet vs oluyor görüşüyoruz. Gelmeyin kalmayın bizde de diyemiyorum. Çok üzülüyorum o kadar çok ağladım ki bebeğim beni artık sevmiyor mu ben annelik yapamıyor muyum diye
Ben dövme kısmına takıldım. Merak etmeyin hicbisey yapmazlar. Bende beş yaşında yeğenim var çok severim bazen bakıyorum şakasına annesinin yanında dayak dayak diyorum gülüyor önceden de derdim mesela. Ama asla yeltenmem çünkü cokk seviyorum gülsun diye. Oda gülüyor mesela.Hanımlar iyi akşamlar. Konu başlığında belirttiğim gibi bu durumu dert edindim üzülerek. Öncelikle eşimin annesi ve babası 14 aylık kızımı çok seviyorlar. Kayınpederim eliyle yedirir içirir gezdirir Allah razı olsun onlardan yana hiç şikayetim yok babamın yapmadığını kızıma yapar ama benşm derdim kayınpederim sınırları çok aşmaya başladı. Ben dedesi dir diye müsaade ettikçe zıvanadan çıkmaya başlıyor. Kızıma sürekli çikolata yedirmeye çalısıyor. Sert şeyleri yiyemediği halde veriyor. Geçen patlamış mısırı bütün bütün ağzına veriyor verme diyorum anlamıyor. Ben ne istersem veirirm kafasında. (7Bu arada görümcemin oğlu 12 aylık ama annesi babası verme dediği hiçbişey veremiyorlar) Ben kızıma yapma dediğim şeyler de kızm ağlayınca benden için şaka ayetinde ben döverim onu diyor bu ne demek. Geçen akşam kızım bana ilk defa hiç gelmedi sürekli dedesinden duruyor ben almak isteyince çıldırdı. Kimse yokken boynumdan ayrılmıyor ama bu aralar beni istemiyor ben ne yaptım diye sorguluyorum kendimi. Çocuk o daha bebek tir diyorum kayınpederim dalga geçerek annesine gitmiyor halasına gidiyor, benden gitmiyor diye kahkahalar atıyor. Eşimde sürekli söylüyor vermiceksin baba etmiceksin diyor ama yine istediğini yapıyor. Eşim uzun süre yanlarına bizi götürmeyecepini söyledi fakat illa bir cemiyet vs oluyor görüşüyoruz. Gelmeyin kalmayın bizde de diyemiyorum. Çok üzülüyorum o kadar çok ağladım ki bebeğim beni artık sevmiyor mu ben annelik yapamıyor muyum diye
Bende vermiyorum mesela dile getiriyorum benden gizli veriyorlar ne olcakki ver diyorlar bişey olmaz diyorlar dokuz aylık bebeğim illa sert şekilde konuşmani bekliyorlar elinden geldiğince çok görüşme unutur bebeğin senin annelik yapamama gibi bir durumun yokHanımlar iyi akşamlar. Konu başlığında belirttiğim gibi bu durumu dert edindim üzülerek. Öncelikle eşimin annesi ve babası 14 aylık kızımı çok seviyorlar. Kayınpederim eliyle yedirir içirir gezdirir Allah razı olsun onlardan yana hiç şikayetim yok babamın yapmadığını kızıma yapar ama benşm derdim kayınpederim sınırları çok aşmaya başladı. Ben dedesi dir diye müsaade ettikçe zıvanadan çıkmaya başlıyor. Kızıma sürekli çikolata yedirmeye çalısıyor. Sert şeyleri yiyemediği halde veriyor. Geçen patlamış mısırı bütün bütün ağzına veriyor verme diyorum anlamıyor. Ben ne istersem veirirm kafasında. (7Bu arada görümcemin oğlu 12 aylık ama annesi babası verme dediği hiçbişey veremiyorlar) Ben kızıma yapma dediğim şeyler de kızm ağlayınca benden için şaka ayetinde ben döverim onu diyor bu ne demek. Geçen akşam kızım bana ilk defa hiç gelmedi sürekli dedesinden duruyor ben almak isteyince çıldırdı. Kimse yokken boynumdan ayrılmıyor ama bu aralar beni istemiyor ben ne yaptım diye sorguluyorum kendimi. Çocuk o daha bebek tir diyorum kayınpederim dalga geçerek annesine gitmiyor halasına gidiyor, benden gitmiyor diye kahkahalar atıyor. Eşimde sürekli söylüyor vermiceksin baba etmiceksin diyor ama yine istediğini yapıyor. Eşim uzun süre yanlarına bizi götürmeyecepini söyledi fakat illa bir cemiyet vs oluyor görüşüyoruz. Gelmeyin kalmayın bizde de diyemiyorum. Çok üzülüyorum o kadar çok ağladım ki bebeğim beni artık sevmiyor mu ben annelik yapamıyor muyum diye
Ne münasebet ya. Alır o mamayı annesinin eline veririm. Kocama da afiyet olsun derim. Sonra KV ye döner "Alın oğlunuza yedirin. Bu bebek benim çocuğum. Herkes kendininkini beslesin" derim.Bir yakın arkadaşım var, hastanede ziyarete gittim, hastane odasında tv açıktı. Kız ne dese ailesi ve kayin ailesi 'biz salagiz bilmiyoruz zaten,biz çocuk büyütmedik' modunda oldu. Arkadaşımın kocası zaten daha bebek doğduğu gibi annesi 'bebek ac' dedi diye gdiip marketten Mama alıp annesine veren bir adam(!).
Hal böyle olunca baştan kaybettiler, kimse aileye saygı duymaz oldu. Çocuğa altı ayrı kişi terbiye veriyor, kural mural yok, anne de zamanla yabancilasti çocuğuna, artık o da saldı. Daha iki yaşındayken çocuk dolabi açıp kolayı kafasına dikleyen bir çocuk oldu
İşte bunu diyemeyenler ipin ucunu bir kaçıyor, daha da tutamiyor maalesefNe münasebet ya. Alır o mamayı annesinin eline veririm. Kocama da afiyet olsun derim. Sonra KV ye döner "Alın oğlunuza yedirin. Bu bebek benim çocuğum. Herkes kendininkini beslesin" derim.
Aslında tam bu da değil. Kendi kızları vermeyin yedirmeyin dediği zaman dinliyorlarmış. Yani "annesi böyle söylüyor demek ki çocuğa zararı var" diye düşünebiliyorlar. O çocuğa zararlıysa buna da zararlıdır vermeyelim niye demiyorlar? En azından biraz cesaretlenin de bunu sorun, kızınız verme deyince vermiyorsunuz ben söyleyince niye dinlemiyorsunuz, ikisi de sizin torununuz değil mi deyin.Hanımlar hepiniz o kadar haklısınız ki benim eksikliğim pasif kalmam. Herşey bu yüzden oluyor
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat kızımın dişleri var ama çiğneme özelliği yok çocuk da. Herşeyi yutuyor ne kadar uğraştıysam çiğnemediği için boğuluyor malesef doktor zamanla gelişir merak etmeyin dediKız benzer şeyleri ben yaşıyorum. Bende çocuğun yemeği konusunda kavga bile ettim annem sen kimsin dedi bana. Takmıyorlar beni. Ne karar alsam çocuğumla ilgili karşı çıkıyorlar.
Sağlıksız diye yedirmek istemezseniz anlarım da sertliğinden dolayı endişe ediyorsanız 14 aylık bebek çikolata mısır tarzı yiyecekleri yiyebilir gibime geliyor dişleri çıkmış çünkü
Benim babam da çok ilgilendi bebeğimle sürekli gezdirdi abim de öyle. Onları görünce ağlamaya başlıyor onların kucağında durmak istiyor. Çünkü onlar onu dışarı çıkarıyor. Bundan dolayı kocunmuyorum.
Konunuzdan bağımsız olacak ama ben de ek gıdaya yakın zamanda geçecek bir anneyim. Acaba püre ce çorba tarzı mı beslendi hep kızınız?Yorumunuz için teşekkür ederim fakat kızımın dişleri var ama çiğneme özelliği yok çocuk da. Herşeyi yutuyor ne kadar uğraştıysam çiğnemediği için boğuluyor malesef doktor zamanla gelişir merak etmeyin dedi
Ben 5 aylıkken başladım önce püre ve çorba karışık verdim. Sizde püre yapabilirsinşzKonunuzdan bağımsız olacak ama ben de ek gıdaya yakın zamanda geçecek bir anneyim. Acaba püre ce çorba tarzı mı beslendi hep kızınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?