Bebeğim benimlemi

Merhaba sevindim sizin adınıza ben en son 16 eylülde adet gördüm hala olmadım 52 gün oldu test yapmaya korkuyorum adet olacakmış gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum bişey yok adet günüm geçti göğüslerim şişti hassaşlaştı özelliklw uçlarına basınca çok acuyor troidim var bu yüzden adetim gecikebiliyor ama ilk defa 52 gün oldu sizde nası değişim oldu test yapsam mı ?

canım nası sabrediyosun koş bi test al..gögüs hassasiyeti acısı evet bi belirti..bak ben bebişime kavuştum hala adet lcakmışım hissini yaşıyorum kasılmalar vs.yanma batma..bebiştendir belk seninkide

Son düzenleme:
bu topik herkese ugurlumu gelmiş ne arka arkaya bebiş haberleri geliyor.... insallah onumuzdeki ay bizde boyle guzel haberler alırız...

allahım istiyen herkeze yaşatsın bu duyguyu bugün gittik dr a paazar günü 80 olan oran bugün 365 olmuş 5+1 günlük dedi ve folik asite başladık çoookk mutluyum inş rabbim istiyen herkezin duasını kabul eder

kızlar benim pazr günü 80 olan hcg bugün 365 olmuş dr 5+1 günlük dedi ve folik asite başladı rabbim tüm istiyenlerin duasını kabul etsin herkeze yaşatsın bu duyguyu mutluluğumu anlatamam :)

canım nası sabrediyosun koş bi test al..gögüs hassasiyeti acısı evet bi belirti..bak ben bebişime kavuştum hala adet lcakmışım hissini yaşıyorum kasılmalar vs.yanma batma..bebiştendir belk seninkide

Aldım yaptım malesef negatif arkadaşlarım sabah ilk idrarınla daha iyi sonuç alırsın dediler sabahda deniyecem bakalım umarım testte çıkmamış olur inşallah hamileyimdir diyecem ama çok üzgünüm (

Son düzenleme:

üzülma tatlım.tekrar test yap. burada her ay aynı duyguları yaşıyoruz arkadaşlarla. yalnız değilsin belki bu rahatlatır...

üzülma tatlım.tekrar test yap. burada her ay aynı duyguları yaşıyoruz arkadaşlarla. yalnız değilsin belki bu rahatlatır...

Biliyorum arkadaşlarımdanda var hergün dua ediyorum sağlıklı hayırlı bi evlat herkese içinde banada yarabbim ama üzülüyor insan işte.

Canim seni uzmek istememem ama 52 gun cok uzun bir sure hamile olsaydin mutlaka cikardi. Ama ne olur uzulme bizlerde seninle ayni duygulari yasiyoruz. 3 aydir ayni husran benim icin simdi 4. Ay icin baslicam. Yeni ay yeni umutlar diyorum hep. Ne kadar cok uzuldugumu bir ben bir allah bilir derdim hep yanliz hissederdim kendimi. Ama inan artik yanliz hissetmiyorum sende hissetme. Biz burda kocaman bir aile olduk. Ve bizde inaniyorumki bu topikte guzel haberler vericrz arkadaslarimiza....

Biliyorum arkadaşlarımdanda var hergün dua ediyorum sağlıklı hayırlı bi evlat herkese içinde banada yarabbim ama üzülüyor insan işte.

tabi ki canım üzülme diyorum ama her ay bende üzülüyorum. eşim üzülmedin değil mi diyo yoo hayır hayırlısı buymuş diyorum. eşim evden çıkınca ağlamaya başlıyorum. ama bir daha ki aya yeni bir umut doğuyor içime ve üzüntüm bitiyor. her yeni ay,yeni bi umutla, yeni bir gayretle yola devam tatlım

Allah sana da dileyen tüm annecik adaylarına hayırlı sağlıklı bebeler nasip etsin canım..ama sen bi doktorla görüşüyosundur umarım 52 gün olmamak çok uzun bi zaman yani başka rahatsızlığın tetiklese bile bu rhminde işlerin tıkır tıkı gitmediğini gösteriyor..yumurtlama dönemi vs ayarlamakta zorlanıyosundur.bi yardım alıyomusun

evet o benimde dikkatimi çekti. yaklaşık iki ay... bunu dikkate almakta fayda var

kızlar..bana ve birbirinize verdiğiniz desteğe çok minnettarım iyki varsınız..allah hepinizden razı olsun..bende bi hamilelik haberi alınca öyle mutlu oluyorumki bebeğim şimdi içimde büyürken istiyorumki sizden de böle haberler gelsin cooştyralım şurayı..ne biliym elimden gelen tüm desteği veririm manevi olarak ta buradan oralara...
kızlar gözünüzü seveyim stres yapmayın daha da uzaklaştırmayın..ben herkese öneriyorum eşinizle görüşün mesela 1 ay mola deyin vs..korunmayın ama sadece ve sadece kendiniz için zevk için birlikte olun biraz sakinlik diyorum ben..bide ilaç kullanmayı bırakın ağrı kesici bile kullanmayın..mesela sabahları bal şerbeti için karaçörek otunu taze dövülmüş yiyin bilirsinizki ölüm hariç her derde deva..mesela saraçoğlunun incir soğan vs kürleri var faydalanan baya kişi var..maksat bedeninizi güçlendrimek doğurganlığı tetiklemek..ama en iyisi gülün eğlenin dağıtın kafaları..haydi canlarrrrr

canım benim sende iyiki varsın. iyi ki bebeğini içinde hissedip o güzel duygularınla bize de dualar ediyorsun.

ben eşimle sadece bir ay o hataya düştüm. bebek için kendimizi kastık ve iyice birlikte olmak itici olmaya başlamıştı o ay. şuan takvimi ben takip ediyorum ama illa birlikte olacağız bugün demiyorum. bu çok kötü bişey gerçekten. hem eşinizin cinsel hayatını zora sokarsınız hem kendinizi.

evet o benimde dikkatimi çekti. yaklaşık iki ay... bunu dikkate almakta fayda var

Dr.a bende dedim neden herşey normalde neden adetim gelmşyor diye hap kullanıyorum nasıl normal çıkuyor diyorum hap kullandığın için dedi bilemedim bende (

Dr.a bende dedim neden herşey normalde neden adetim gelmşyor diye hap kullanıyorum nasıl normal çıkuyor diyorum hap kullandığın için dedi bilemedim bende (

Bana doktorun bunu normal demesi biraz garip geldi. Normal dongunuyu benim gittigim doktor 26-36 gun arasi kabul ediyor. Bence farkli bir doktora gorun derim...

Bana doktorun bunu normal demesi biraz garip geldi. Normal dongunuyu benim gittigim doktor 26-36 gun arasi kabul ediyor. Bence farkli bir doktora gorun derim...
aynen canımfarklı doktora gitmeni tavsiye ederim..allahım şifa versin inşaallah

aynen canım katılıyorum..ya akışına bırakmak terimi çok doğru doğanın dengesini bozamıyosunuz..herşeyin zamanı belli..bak inanıyorum allahın izniyle güzel haberlerini alacağız burada ..
tedavi vs gördünmü doktor ne diyo herşey normalmiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…