Bebeğim benimlemi

saolun allah razı olsun inşaallah güzel geçer
yarın gitmeyeyimmi doktora batım 2 kasım normalde daha erkenmi olur yarın...

ay ne guzel heyecan var bu sayfalarda
2 çocugum var ama ben de ozendim valla :)))))

Alalh tamamina erdirsin
bu tetsler pozitif , hayirlisiyla kucaginiza alin in$alalh bebelerinizi ..

Eki Görüntüle 844630 buda benimkiii yeni yaptımm kızlar budamı bebekk bir şey deyin çok heyecanlandım kalbim duracak

Canımmmm tebrik ediyorumm :)) bugün evdeydim hiç bakamadım görünce çok şaşırdım :))) Ne güzell bir haber bu :103: çook sevindim Rabbim nazarlardan saklasın :103: :103:

hamilesin canım hayırlı olsun benimde aynısı olmuştu kızım da hatta ben inanmayıp bi testte eşime yaptırdım ikimizinkini karşılaştırdık az da olsa benimki şilik belliy di

2 kasım bat..yarın kanda çıkarmı bebecik..erkenmi olur doktor ayy emin olmak istiyorum ..inşaallah allah yardımcımız olsun bu heyecanlaa napcaz bilemedim

ben de merak etmiştim gündüz =))baktım ki meleğin gelmiş seninleymiş....hayırlı uğurlu olsun

Cennet çiçekleriniz hayırlı olsun hamişler Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ve evlat hasretiyle yananlarıda tez vakitte hayırlısıyla sevindirsin..

2 kasım bat..yarın kanda çıkarmı bebecik..erkenmi olur doktor ayy emin olmak istiyorum ..inşaallah allah yardımcımız olsun bu heyecanlaa napcaz bilemedim

Pilin"cim insallah hersey istediğin gibi olur Allah tamamına erdirsin
Benimde son adetim 2 Kasım 2012 Di , 2 agustos ta dogum yaptım , hadi bakalım insallah sende 2014 agustos annesi olursun :)

Tebrikler anne adayları :) cok sevindim Rabbim tamamına erdirir inşallah..dikkat edin kendinize bol bol aşerin :)))

İkinizi de kutluyorum, heycanınız taa buralardan hissedildi valla
Allah sağlıklı kolay bi'hamilelik geçirmenizi nasip etsin inşallah.
Çok sevindim taze anneler:119:

Allah dileyen her kadına nasip etsin, kucakları boş bırakmasın inş:114:

Kizlar tebrikler.. INSALLAH hamilesiniz.. RABBIM saglikla kucaginiza almayi nasip etsin INSALLAH bizlerede dua edin

Son düzenleme:
ben de merak etmiştim gündüz =))baktım ki meleğin gelmiş seninleymiş....hayırlı uğurlu olsun
saol canım allah razı olsun..isteyenede hemen versin inşaallah

her renk ve şekildeki çift çizgi pozitif
evet yaaa bencedee çünkü hamile deilken yırtsan kırıntısı bile görünmüyoo

Cennet çiçekleriniz hayırlı olsun hamişler Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ve evlat hasretiyle yananlarıda tez vakitte hayırlısıyla sevindirsin..
aminn canımm hala şoktayımmmm yaa

Pilin"cim insallah hersey istediğin gibi olur Allah tamamına erdirsin
Benimde son adetim 2 Kasım 2012 Di , 2 agustos ta dogum yaptım , hadi bakalım insallah sende 2014 agustos annesi olursun :)
ayy agustostamı doğar ben en son 5 ekimde adet oldum ,bu ayda 2 kasımdı ama minişş geldi şükürr..
ayy ben annemi olcemminşaallahh

Tebrikler anne adayları :) cok sevindim Rabbim tamamına erdirir inşallah..dikkat edin kendinize bol bol aşerin :)))
bende tık yokk bulantımda yok..erken galiba...

Kizlar tebrikler.. INSALLAH hamilesiniz.. RABBIM saglikla kucaginiza almayi nasip etsin INSALLAH bizlerede dua edin

şu mübarek cuma gününde yalvarırımm..allahımm tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı harika bebişler nasip etsin..yaa çok dğişik bişeymiş bugün onunla uyandım ve biliyorum hiçbişey eskisi gibi olmayacak..biz çılgın bi üçlü olucazz..kociş binbir tembihle gitti işe..saolsun iyki var çok yardımı olur bana inanıyoum..inşaallah kolay keyifli geçer..
kasığın sağında kıpırtı batma ve yanma hissediyorm..normal bişi galiba..

Son düzenleme:

kesinlikle normal. bunlar da belirtileri işte
hayırlı olsunn. rabbim kucağına da almayı nasip etsin :))

canımmmm tebrik ediyorumm :)) bugün evdeydim hiç bakamadım görünce çok şaşırdım :))) ne güzell bir haber bu :103: çook sevindim rabbim nazarlardan saklasın :103: :103:

canım çok sağol darısı başına :)

İkinizde tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin

ne güzel bır sayfa olmuş Allah kucagınıza almayı nasıp etsın kızlar sag salım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…