saolun allah razı olsun inşaallah güzel geçerhayırlı uğurlu olsun...evet ağır kaldırma... inşallah mide bulantıların olmaz.. benim hiçççç olmadı....adetin 2 hafta kadar geciksin doktora git.. o zaman keseyi de bebeği de görebilirsin hatta kalbini bile duyabilirsin... folik asit almıyorsan hemen başla... hayatının çok özel 9 ayının keyfini çıkar...
Eki Görüntüle 844630 buda benimkiii yeni yaptımm kızlar budamı bebekk bir şey deyin çok heyecanlandım kalbim duracak
kızlar batım 2 kasım bu ay sık ilişkim oldu gögüslerim fora nerdeyse adeime 20 gün kaladan beri..(3,4 gün önce başlamadı yani)
az önce es yaptım sabah idrarını beklemedim meraktannş,imdi şöyle oldu fotoda çıkmadı maaleseff..bundan önceki aylarda bisürü test yapmışım control kısmı malum koyu kırmızı test kısmı hep karbeyaz..az önceki estimde test kısmındaki çizgiyi gördüm yani çizginin yeri belli oldu ama renk hiç yok sadece çokk silik bi çizgi şeklii ay bilemewdimki yoksa minik mercimeğim benimlemi. .bu saatin idrarı diyemi belli oladı umut varmı kızlarrrrrrrr bi el atın banaaaaa hayırlkı akşamlarrr canlarrrr.....:26::26:
2 kasım bat..yarın kanda çıkarmı bebecik..erkenmi olur doktor ayy emin olmak istiyorum ..inşaallah allah yardımcımız olsun bu heyecanlaa napcaz bilemedim
saol canım allah razı olsun..isteyenede hemen versin inşaallahben de merak etmiştim gündüz =))baktım ki meleğin gelmiş seninleymiş....hayırlı uğurlu olsun
evet yaaa bencedee çünkü hamile deilken yırtsan kırıntısı bile görünmüyooher renk ve şekildeki çift çizgi pozitif
aminn canımm hala şoktayımmmm yaaCennet çiçekleriniz hayırlı olsun hamişlerRabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ve evlat hasretiyle yananlarıda tez vakitte hayırlısıyla sevindirsin..
ayy agustostamı doğar ben en son 5 ekimde adet oldum ,bu ayda 2 kasımdı ama minişş geldi şükürr..Pilin"cim insallah hersey istediğin gibi olur Allah tamamına erdirsin
Benimde son adetim 2 Kasım 2012 Di , 2 agustos ta dogum yaptım , hadi bakalım insallah sende 2014 agustos annesi olursun :)
bende tık yokk bulantımda yok..erken galiba...Tebrikler anne adayları :) cok sevindim Rabbim tamamına erdirir inşallah..dikkat edin kendinize bol bol aşerin :)))
İkinizi de kutluyorum, heycanınız taa buralardan hissedildi valla
Allah sağlıklı kolay bi'hamilelik geçirmenizi nasip etsin inşallah.
Çok sevindim taze anneler:119:
Allah dileyen her kadına nasip etsin, kucakları boş bırakmasın inş:114:
Kizlar tebrikler.. INSALLAH hamilesiniz.. RABBIM saglikla kucaginiza almayi nasip etsin INSALLAH bizlerede dua edin
şu mübarek cuma gününde yalvarırımm..allahımm tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı harika bebişler nasip etsin..yaa çok dğişik bişeymiş bugün onunla uyandım ve biliyorum hiçbişey eskisi gibi olmayacak..biz çılgın bi üçlü olucazz..kociş binbir tembihle gitti işe..saolsun iyki var çok yardımı olur bana inanıyoum..inşaallah kolay keyifli geçer..
kasığın sağında kıpırtı batma ve yanma hissediyorm..normal bişi galiba..
canımmmm tebrik ediyorumm :)) bugün evdeydim hiç bakamadım görünce çok şaşırdım :))) ne güzell bir haber bu :103: çook sevindim rabbim nazarlardan saklasın :103: :103:
Eki Görüntüle 844630 buda benimkiii yeni yaptımm kızlar budamı bebekk bir şey deyin çok heyecanlandım kalbim duracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?