Zinco,sab siblex,bioga,gaz kremleri,cdleri herseyi denedim denedim denedimm lutfen yardim edin bas edemiorm bu gazla ben
Zinco,sab siblex,bioga,gaz kremleri,cdleri herseyi denedim denedim denedimm lutfen yardim edin bas edemiorm bu gazla ben
Canm evim gazli bebege dair bulunabilcek her ilactan var eczaneye gidip hepsini bi anda alip hatta 600 tlye yakn para verdim inanki ama gulme:) esim cok guldu cnki ama napayim caresizliktenn.Aldm ama daha kullanmadm 2 sonra kullanilio dedi biri bana oyuzden bebegim suan 52 gunluk bilmiorm dedm sap ve bioga bitsn ona baslayim diorm cocuguma zarar verirmi bilmiormNurse harveysı denedınizmi etkili bir ilaç
Arkadaşlar merhaba, bebeğim 1,5 aylık ve aşırı derecede gazı var, ne yapacağımızı şaşırdık, dün gece saat 12 den sabah 7 ye kadar durmadan ağladı, bu kadar ağlaması normal mi? Doktora götürdük sabah bir hastalığı yok dedi, tavsiyelerde bulundu. Bir de ben ilaç kullandığımdan emziremiyorum mamayla besleniyor yavrum. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum nolur bana yardımcı olun, çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?