bu damla direkt eczaneden alınabiliyor m
doktora yazdırmak gerekiyor mu
bu arada benim kızım 2.5 aylık oldu bu zamana kadar gaz problemi vardı
şimdi gece uyuyor ama gece huysuzlukları aynen gündüze geçti
acaba hala gaz sancısı mı bunlar durduramıyorum ağlamaya başlayınca
gaz sancısı illa gece olur diye bişey var mı
bende kesinlikle sab simplex öneriyorum. bebişim doğduğunda başladım çok faydasını gördüm.
4 aylık olduğunda da geçmişti zaten :)
bende kesinlikle sab simplex öneriyorum. bebişim doğduğunda başladım çok faydasını gördüm.
bunu bu şekilde değil de kimyonu kaynamış suya atarak yaptım ben acılaşmasın diye, her emzirmeden önce 1 çay kaşığı içirdim. benimki ilk üç ay felaket gazlı bir bebekti.
ayşe öner'in gaz masajını uyguladık. nette arama yaparsanız bulursunuz videosunu.
acıelma(adaçayı)yağı ile tabanlarına ve karnına masaj yaptık
ağlama saatleri genelde akşamüzeriydi, hemen önce banyo yaptırdık ya da gezmeye çıkardık.
zinco, sub simlex, nurse harvey's, metsil...bunlar bizde hiç işe yaramadı.[/QU
benimde bebişim gazlı gazını çıkaramadığı için emdiği sütü sürekli kusuyor
bu tarif yeni doğan ve 1 aylık bebeğe sakıncalımıdır?malum yenidoğanlara su kesinlikle verilmiyor.birde eczanelerde satılan bebekler için rezeneler var bunu hangi aydan itibaren verilebilir.
diğer konuda da yazdım gerci ama ben çözümü muskatta buldum. ilaçların hepsi fasa fiso. bebişlere bosuna kımyasal ıcırıyoruz. aktardan muskat temın edebılırsınız.
canım benim bebeğimde de aynı sorun var doktorlar normal diyo üç ya da altı ayda geçer kendiliğinden dediler... şimdi bebeğim iki buçuk aylık ilk zamanlara göre daha iyi biraz sabret zamanla geçecek inş.
canım ben de çekmekteydim aynı sorunu yaşıyordum.zincoyu bigaia kimyon suyunu denedim hiç fayda etmedi oğluma.oğlumu tanıyamaz olmuştum şuan 35 günlük ve hiç susmadan ağlıyordu. nurse harveys diye gaz şurubu aldık ve oğluma çok iyi geldi.bebeğim o eski uslu akıllı haline döndü.ama bazılarından collica diye de bi ilaç duydum çok etkiliymiş memnun kalmış kullananlar.ben bu da etki etmeseydi collicayı deneyecektik.
bunu bu şekilde değil de kimyonu kaynamış suya atarak yaptım ben acılaşmasın diye, her emzirmeden önce 1 çay kaşığı içirdim. benimki ilk üç ay felaket gazlı bir bebekti.
ayşe öner'in gaz masajını uyguladık. nette arama yaparsanız bulursunuz videosunu.
acıelma(adaçayı)yağı ile tabanlarına ve karnına masaj yaptık
ağlama saatleri genelde akşamüzeriydi, hemen önce banyo yaptırdık ya da gezmeye çıkardık.
zinco, sub simlex, nurse harvey's, metsil...bunlar bizde hiç işe yaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?