- 25 Mayıs 2015
- 947
- 595
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Oyuna çevirdi benim oğlan amaSüt en güzel emzirerek artar. Yok diye düşünmeyin, sık sık meme teklif edin daha sonra mama verirsiniz. Memeler uyarılmazsa süt üretimi durur, arz talep ilişkisi
Olsun o da ten temasıdır, hormonlarınızı harekete geçirir:)Oyuna çevirdi benim oğlan ama
İki emiyor bırakıp mıncıklıyor
İki emiyor tırmalıyor
Oyun istiyor
Öncelikle sağmak süt miktarını belirlemez. Bebeğiniz makineden daha kuvvetli çektiğinden ona daha çok süt gider. İkinci olarakta sık sık bebeğinizi döndüre döndüre emzirin. Bol su için, sütünüz artacaktır.Merhaba hanımlar
Bebeğim 8. Ayında ve benim sütüm gitti. Bu ara bazı sıkıntılar yaşadım çok şükür bitti ama sütüm baya azalmıştı bu dönemde bende devam sütü verdim bebeğime oda biberondan daha rahat içmeye alışınca benden emmeyi reddetmeye başladı ve neredeyse 10 gün oldu bu durum ve sütüm azaldı birkaç damla geliyor o kadar durum böyle oluncada bebeğim emmeyi reddediyor bebeğim daha küçük en azından yaşına kadar emseydi kendimi çok suçlu hissediyorum devam sütüne başlayıp bebeğime alıştırdığım için göğüslerimi sağıyorum ama çok çok az süt geliyor sütümün artması için ne yapabilirim lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın.
Dişleri çıkarken de oldu ama ben çok boşladım almıyorsa ısrar etmedim bıraktım verdim mamayı iştesizinle bir alakasi yok bebekler dis donemlerinde atak donenlerinde meme reddi yaşayabilirler
kizimda 6 aylikken meme reddi yaşadim ve bir turlu tekrar baglanamadik bunun icin sosyal medyada kurulmus guruplar var adini hatirlayamadim simdi bilen arkadaslar vardir gerekirse size hemsire bile yolluyorlar tekrar guvenli baglanmayi saglayabilmek icin
kendinizi suçlamayin bu sizin elinizde olan bir sey degil
Ablam havuç suyu ile cogaltmisti bende komposta ile cogalttim hurma da çok iyi geliyor. Benim kizimda diş çıkarıyor ve bu dönem oda oyun halinde memede oyun yapıyor demek ki bu da geçici bir donem.Ek gıdaya geçtik zaten de ben sanırım kolayıma geldiği için ve onara sıkıntılarım vardı diye çok uğraşmak istemdim verdim bebeğime devam sütünü şimdi de pişman oldum sütü arttıran şeyleri yemek lazım su dere oto tahin başka beler var netten baktım ama farklı farklı şeyler var hangileri doğru ki ya da en etkili hangisi
İnş teşekkür ederimÖncelikle sağmak süt miktarını belirlemez. Bebeğiniz makineden daha kuvvetli çektiğinden ona daha çok süt gider. İkinci olarakta sık sık bebeğinizi döndüre döndüre emzirin. Bol su için, sütünüz artacaktır.
Bebeğim oyun bile yapmıyor memeyi görünce direk sırtını dönüyor ya da ağlamaya başlayıp kucağımdan inmeye çalışıyorAblam havuç suyu ile cogaltmisti bende komposta ile cogalttim hurma da çok iyi geliyor. Benim kizimda diş çıkarıyor ve bu dönem oda oyun halinde memede oyun yapıyor demek ki bu da geçici bir donem.
Emsin istiyorsan bir şekilde tekrardan alıştırmaya bak Emdikce gelecek çünkü ek gıdanın ve kolayligin farkına vardı oda emmek istemez ama devam sütü yerine emzirmeye devam et.Bebeğim oyun bile yapmıyor memeyi görünce direk sırtını dönüyor ya da ağlamaya başlayıp kucağımdan inmeye çalışıyor
Sallama rezene var bende oda aynı etkiyi yapar mı acabaRezeneyi kesinlikle öneririm. Sütüm çok azdı ve bebeğim birkaç aylikti, doymuyordu. Ne zaman ki rezeneyi günde üç kere birer bardak içtim sütüm çoğaldı ve bebeğim iki yaşına girecek hala emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?