Bebeğim daha küçük ve sütüm gitti

Son bir ay diş patlatma dönemimizdi. Kızım 10 aylık. 6. aydan itibaren ek gıdaya geçtik. 5. ayındayken az az bir çay kaşığı kadar tattırmaya başladım ufak ufak. Bir haftada iki dişi de patladı. Son iki haftadır bir gün çok emiyor, göğsüme yapışık geziyor. Bir günde iki defa meme emdiği de oluyor (istemiyor ısırıyor sadece). Çok emmesine rağmen emdiği günler sütüm oluyor. Fakat az emdiği zaman göğüslerim genelde boş oluyor. Emzirmeye çalışın sütünüz gelecektir. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Devam sütünü geceleri verin sadece, gündüz alıştırmayın. Gündüzleri bir yemek rutini oluşturun.

Günde 3 kere bestlak damla kullan.Bolsu iç bu klasik bilyorsun zaten.

Oyuna çevirdi benim oğlan ama
İki emiyor bırakıp mıncıklıyor
İki emiyor tırmalıyor
Oyun istiyor
Gerekirse sağın
Bebek emmiyorsa memenin bi şekilde uyarılması lazım ki beyine ihtiyaç var üret uyarısı gitsin.
Süt bazı dönemlerde azalır bu normal
Ancak sık sık uyarılırsa yeniden yeniden süt üretilir

Merhaba . Benim de sizin gibi sütüm azaldı sanırım. Bebeğim memeyi alıyor sonra alıp bırakıyor alıp bırakıyor. Mamayı da sevmiyor yediremiyorum. Psikolojik olarak buna sebep oldum sanırım. Uykuyu memede yapmak istiyordu. Eşim de bu çocuk uyumak için meme istiyor sen sürekli meme verdin şimdi bende uyumuyor vs dedi ve etkilendim sanırım. Memede uyutmamaya başladım ama çok stres oldum. Bu da sanırım sütümü azalttı şimdi ben de çok suçlu hissediyorum stres yapıp buna sebep olduğum için. Siz ne yaptınız düzeldi mi ? Benim bebeğim daha 3 ay 10 günlük çok üzülüyorum.

13 ay ve aynı durumdan selamlar

Yemekle oynatarak yedirseniz bebimki de öyle yiyo anca. Yoğurt mu yedircem koyuyorum kaseyi önüne bi elimle tutuyorum o mıncıklıyo patpat yapıyo tesvik etmek için siz başta mıncıklatın pat pat yaptırın yapınca gülün. Boyle boyşe alışınca o oynarken bir yandan kaşıkla ağzına sokun. Bizde sadece bu yol işe yaradı.

habalar Yeni annelere duyurulur!!!!
Sütü arttıran hem de kilo almadan kimyon önericem
ilk çocuğumda sütüm çoktu ancak ikinci doğum sonrası okadar azdı ki , kesilecek sandım şu an 40 günlük bebeğim var
günde 2 kez yoğurda 1 tatlı kaşığı kimyon karıştırıp yiyin inanılmaz süt yapıyor hoşaf tatlı bulgur hepsi sadece kilo aldırıyor deneyin görüceksiniz

habalar Yeni annelere duyurulur!!!!
Sütü arttıran hem de kilo almadan kimyon önericem
ilk çocuğumda sütüm çoktu ancak ikinci doğum sonrası okadar azdı ki , kesilecek sandım şu an 40 günlük bebeğim var
günde 2 kez yoğurda 1 tatlı kaşığı kimyon karıştırıp yiyin inanılmaz süt yapıyor hoşaf tatlı bulgur hepsi sadece kilo aldırıyor deneyin görüceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…