- 25 Mayıs 2015
- 947
- 595
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Öyle yapacağım devam sütü vermem artık alıştı onun rahatlığınaEmsin istiyorsan bir şekilde tekrardan alıştırmaya bak Emdikce gelecek çünkü ek gıdanın ve kolayligin farkına vardı oda emmek istemez ama devam sütü yerine emzirmeye devam et.
Oyuna çevirdi benim oğlan ama
İki emiyor bırakıp mıncıklıyor
İki emiyor tırmalıyor
Oyun istiyor
Sallama rezene var bende oda aynı etkiyi yapar mı acaba
Çok teşekkür ederim hemen alıp deneyeceğim inşYapmaz. Aktarlarda satılan tohum rezene olacak. Çok ucuz birşey. Ben yarım kilo alıyorum haftalarca gidiyor. Bir buçuk bardak suya bir tatlı kaşığı atıp beş dakika kaynatın. Rengi sarıya dönsün. Çekirdeğin özü suya geçsin. İlidiktan sonra için. Farka çok şaşıracaksınız.
Bunlar basen dönemsel olabiliyor. Şimdi zaten 8 aylik bir bebek ek gıdaya geçmiştir. Yani anneden artık meme almasının sebebi eskisi kadar beslenme ihtiyacı değil duygusal ihtiyaç. Bir gün bir bakmışsın memeye yapışmış. Benimki 2 yaşında bir sürü şey yiyor ama sabaha kadar da meme ağzında olacak. Bir kaç haftadır bu şekilde 3 ay önce meme toplasan günde 5dk emmiyordu.Merhaba hanımlar
Bebeğim 8. Ayında ve benim sütüm gitti. Bu ara bazı sıkıntılar yaşadım çok şükür bitti ama sütüm baya azalmıştı bu dönemde bende devam sütü verdim bebeğime oda biberondan daha rahat içmeye alışınca benden emmeyi reddetmeye başladı ve neredeyse 10 gün oldu bu durum ve sütüm azaldı birkaç damla geliyor o kadar durum böyle oluncada bebeğim emmeyi reddediyor bebeğim daha küçük en azından yaşına kadar emseydi kendimi çok suçlu hissediyorum devam sütüne başlayıp bebeğime alıştırdığım için göğüslerimi sağıyorum ama çok çok az süt geliyor sütümün artması için ne yapabilirim lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın.
Merhaba hanımlar
Bebeğim 8. Ayında ve benim sütüm gitti. Bu ara bazı sıkıntılar yaşadım çok şükür bitti ama sütüm baya azalmıştı bu dönemde bende devam sütü verdim bebeğime oda biberondan daha rahat içmeye alışınca benden emmeyi reddetmeye başladı ve neredeyse 10 gün oldu bu durum ve sütüm azaldı birkaç damla geliyor o kadar durum böyle oluncada bebeğim emmeyi reddediyor bebeğim daha küçük en azından yaşına kadar emseydi kendimi çok suçlu hissediyorum devam sütüne başlayıp bebeğime alıştırdığım için göğüslerimi sağıyorum ama çok çok az süt geliyor sütümün artması için ne yapabilirim lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın.
Birde şaplatması varsenın oğlan fantaziye çevirmiş olayı
Birde şaplatması var
Bir taraftan emiyor bir taraftan eliyle tokatlıyor memeyi :)
Süt azaldı diyor heralde
Merhaba hanımlar
Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?