Bebeğim doğdu, melek oldu...

canım benimmmmm....
tüylerim diken diken oldu,kalbim acıdı resmen yaaa..
anne diilim henüz bu benimkisi seninkinin yanında en az duyulanıdır...
söylenicek sözüm yok ALLAHIM SABIRLAR VERSİN...
unutulmaz ama inşallah hafifleticek bir evlat nasip etsin acını hayatım...
BAŞINIZ SAOLSUN....

çok çok üzüldüm,allah sabır versin.kelimeler boğazımda düğümlendi..sözün bittiği yer maalesef.allahtan sabır diliyorum senin için.

Evlat acısı çok kötüymüş ama allahım bu sabrı da veriyor, aslında herşey bir ders bizim için. Bu konuyu da bunun için açtım zaten;
Arkadaşlar benim çocuğum nefes alamadığı için vefat etti. Konunun uzmanlarınca olay şu şekilde açıklandı; Dünyaya gelen çocukların bazısı kendi kendine nefes alamazlarmış, tecrübeli doktor ve hemşireler ile bu tip çocuklara yapılacak ilk müdahale çok önemliymiş.Tabii en önemlisi de doğum yapılan hastanede çocuk yoğun bakım ünitesinin olması. Her geçen dakika bebeğin aleyhine işliyor.
Lütfen anne adaylarına sesleniyorum, hastanenizi iyi seçin, doktorunuzu iyi seçin özellikle devlet hastanelerinde doğum yapıcaklar için söylüyorum.Özel hastanelerin çoğunda yoğun bakım ünitesi yok dikkat edin bu çok önemli.
Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

allah sabrını elbettekı verıyor ama ınsanın ta yuregınden bıyerden hıc cıkmıyor helekı ılk cocuksa ıhmallıklerın oldugunu dusundukce ınsan dahada bır uzuluyor allah kımseye dusmanımsa bıle yasatmasın dıyebılcegım onlarr bır melek ve sefaatcı bunu unutma tekrar yasatmasın allah

rabbim sabırlar versin..ne zor..inan söyliycek bişey bulamıyorum..çok üzüldüm..meleğin seni cennette bekliycek annesi..we senin bu dünyadaki süren dolduğunda elini uzatıp seni de yanına götürücek...

başın sağolsun.Allah bol bol sabır versin...
Biliyorum çok büyük bir acı benim de canım oğlum melek oldu..

Başınsağolsun yavrun senin ahirette koruyucu meleğin olacak.Allah analara bambaşka bir sabır verirmiş.

Canım Allah sabır versin çok üzüldüm bende 28 kasımda 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Yüce Allahım önce sabır sonra yeni bir bebiş daha versin neşe katsın hayatınıza.

kıyamam ya annesi şimdi minik kızın melek oldu. allah sana sabırlar versin kimselere yaşatmasın inşallah.

allahım sabır versin boş koymasın kollarını meleğin inşallah en kısa zamanda kardeşini gönderir cennetten bi daha yaşamazsın aynı olayı allahın izniyle gercekten cok sarsıcı acı bi durum ama elden bişeyde gelmiyor aslında ömrü o kadarmış demekki
allahım uzun ömürlü evlatlar versin bundan sonra inşallah

basin saolsun..
allah sizlere ailene uzun omur versin
ne desek acini hafifletemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…