Bebeğim doğdu, melek oldu...

Allah sabır versin..burada senin durumunu yaşayan ve birbirini anlayacak çok insan var..biri de benim...elimden geldigince yanındayım..

söylenecek söz yok,sözün bittiği yerdeyız belkı,Allah tan sabır diliyorum....

Yüce Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah,bu acı ömür boyunca unutulmaz belkı ama

Yüce Rabbim acını hafıfletecek ve bir ömür boyu saglıkla yasıyacak cocuk nasip etsin sana........

suan anne değilim belkı ama acını inan senle paylasıyorum tekrardan sabır diliyorum

Başın saolsun canımm.. Derler ki erken melek olan çocuklar cennette anne babalarının günahlarının affı için hep dua ederlermiş.. Allah sabır versin..

kelimelerin tükendigi an iste...
Allahim cennetinin en güzel kösesine almis melegini..
sabirlar diliyorum canim benim...
Allah bir daha böyle acilar yasatmasin sana

BAŞIN SAĞOLSUN, ALLAH SABIR VERSiN.
ALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBiŞLER VERSİN...

İnsanın nutkunun tutulduğu anlardan biri... Ne desek boş... Başın sağolsun. Allah'ım inşallah bi daha yaşatmaz böyle bişeyi... Hiç kimseye..

biraz olsun su serper yüreğine inşallah;senağlama

Rasûlüllah S.A.V. Efendimizin Muaz Bin Cebel Hz.lerine, oğlunun vefâtı üzerine gönderdiği tâziye mektubu.

“Ey Muaz! Allahü Teâlâ sana selâmet versin. Muhakkak bilmeliyiz ki, kendi varlığımız, mallarımız, servetimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız, Allahü Teâlâ’nın sayısız nimetlerinden ve ihsanlarındandır. Bu nimetleri bize sonsuz olarak kullanmak için değil, emânet olarak, vakti gelince almak üzere vermiştir. Bunlardan belli bir zaman faydalanırız. Vakti gelince hepsini geri alacaktır. Allahü Teâlâ, nimetlerini ihsan edip sevindirdiğinde şükretmemizi, vakti gelip geri aldığında da sabretmemizi emretmiştir. Senin oğlun, Allahü Teâlâ’nın sana ihsan ettiği sevgili ve faydalı nimetlerdendi. Geri almak kaydıyla sana emânet vermişti. Seni onunla faydalandırdı ve herkesi imrendirecek şekilde sevindirdi. Şimdi geri alırken de sana çok mükâfât ve iyilikler verecek ve merhametiyle doğru yolda yükselmeni ihsan edecektir. Bu ihsana kavuşman için sabretmeli ve O’nun hükmünü hoş görmelisin. Gücenir, darılır, bağırır-çağırırsan sevabdan mahrum kalır, pişman olursun.

İyi bil ki, sızlanıp sabırsızlanmak belâyı geri çevirmez, üzüntüyü dağıtmaz. Kaderde olan başa gelecektir. Olan işe sabretmek ve darılmamak lâzımdır.

rabbim sana sabır ve dirayet versin kardeşim.

başın sagolsun diyemem söylenecek söz degil biliyorum için yanarken bu laf canını daha çok acıtabilir...allahtan sabır diliyorum sana lütfen sabırlı ol rabbimden şükürlerini eksik etme alan da o verende..bizler dua ederek hayırlısını istemeliyiz..dilerim rabbim kısa zamanda sana bebk nasip eder..meleginde seni cennette bekliyor olacak...

canım başın sağolsun bende 3 ay önce kızımı doğumda kaybettim
yüzüne bile bakamadım allah sağlıklı evlatlar nasip etsin ikimiziede
allah sabır versin

basınız sagolsun allahtan sabır diliyorum size en kısa zamanda yeni bir bebeginiz olması dilegiyle...

sinem2002..Yüreğindeki acıyı anlayabiliyorum.. Aynı acıyı ve özlemi ben de yaşıyorum çünkü..
Kelimeler yetersiz anlatmaya.. "Üzülme artık, kabullen" diyorlar.. Çok kolay sanıyorlar!.. Aradan geçen iki aya rağmen hala ruh gibiyim, yüreğimin yangını günbegün artıyor.. Oğluşumu çok özledim.. çok özledim!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…