Canım basın saolsun aynı acıyı bende yasadım bir yıl önce erken doğumla kaybettim bende çok acı bilirim Allah yüzümüzü güldürür inşallah ama hayırlısını versin yüce mevlam selam ve dua ile canım
bitanem yazdıkların benim yaşadığım aynı şeyler ama ben yüzünü bile göremedim.canım acıyor.3 ay oldu bebeğim melek olalı ama kalbim acıyor.o öldü bende öldümmmm...kızımı çok özlüyorum.
offffffffffffff allah sabırlar versin.
diken diken oldum.ne büyük bir acıdır yaaaaa.
ama vardır bir bildiği mevlamın.
hepimizi sınıyo bir şekilde.:ecrin_bebek:
canım arkadaşım,seni çok iyi anlıyorum,bende bir melek annesiyim,ben onu bir kere bile görmedim,16 haftalık hamileyken kaybettim kuzumu,acısı çok büyük,tarifsiz.Allah hepimize sabır versin.AMıN.
Gül kokulu kara kızımı 15 dakika sevebildim,gözleri gözlerimin içinde bana baktı uzun uzun, geldim anne dedi ama...Nolduysa nefes alamadın birdenbire,niye gittin kuzum hasretini bıraktın bizde.Melek oldu o diyorlar,üzülme diyorlar da tutuyorum kendimi,ama kollarım yokluğuna alışamadı.Elimde senden bi mürekkepli ayak izin kaldı,bu dünyaya ayağını bastın da gittin be gülüm.
başınız sağolsun, allah sabır versin.. dilediğiniz kadar ağlayın ama içinize atmayın sakın hiç birşeyi. ağlamaktan zarar gelmez, anlatamamaktan susmaktan hasta olunur. dikkat edin kendinize..
gül kokulu kara kızımı 15 dakika sevebildim,gözleri gözlerimin içinde bana baktı uzun uzun, geldim anne dedi ama...nolduysa nefes alamadın birdenbire,niye gittin kuzum hasretini bıraktın bizde.melek oldu o diyorlar,üzülme diyorlar da tutuyorum kendimi,ama kollarım yokluğuna alışamadı.elimde senden bi mürekkepli ayak izin kaldı,bu dünyaya ayağını bastın da gittin be gülüm.