- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
yarısına kadar zaten mide bulantılarım feciydi ve yatak çok hareketlı gelıyordu o yuzden salona tasındım.Aa niye ayri yatiyorsunuz ki ???
Zor gelmiyor mu ya ?
Doğum Yapalı 3 ay oldu elimden ayrı yatıyorum halaama istemeyerek yatak odam çok küçük küçük sepet beşiğime bile yer yok yatagımın yanında.Oturma odasında koltuk takımımın biri açılıyor orda yatıyorum bebeğimle birlikte yatak odasında yatamıyorum beşiğe yer yok diye eşimde içerde yatamıyor bi koltuğun açılıyor sadece sabah işe 5 buçuk da gittiği için erkenden yatıyor zaten ben ve kızım 12ye kadar ayaktayız haline odada ses oluyor hiç memnun değilim bu durumdan birlikte yatalım istiyorum ama çözüm bulamıyorum eşiminde biraz işine geliyor sanki ses olmadığından rahat uyuyor yaza kadar böyle devam etse off yanlışmı yapıyorum sizce böyle ayrı yatarak ne yapsam ki bu durumu yaşayan oldumu zaten birbirimizi zor görüyoruz eşim akşam 6 da geliyor bebeğim 6dan sonra uyumuyor 12 ye kadar eşimde yatmış oluyor çoktan sakin bir bebek değil kucak istiyor durmuyor eşimde sabahta erkenden gidiyor bi izinli gününde başbaşa kalıp vakit geçiriyoruz birlikte.
Çok normal cani benim.bunu niye dert ettin bebegi daha üç aylik olması gereken bu zaten.sakin yanlis bırakma benimki on aylik oldu hala bebegini sakin da yapıyorum.dogalgaz sobam var yatak odası soguk mecbur ayrı yatiyorum ama yaşına görünce baharda esimin yanına taşınacak yatmaya.besik zaten sığmaz yatak odama.
Sen bebeğine odaklan allah görüyor halini sonuçta babasi da bebegini düşünmeli araya soğukluk falan girmez geçici bir süre katlanicaz.bende isterim esimle yatmayı ama bakalım bebegimizi tek mi birakicaz sağlıklı olsunlar da bebisler gerisi bos.koca yine bizim dimi ben akşamları sarılır öperim çayını yemeğini meyvesini koyar dört dönerim etrafında gece yatarkende sarılıp oluşur espiri yaparim yakında gelicem derim yatağına tek yatmaya alistin sen oda gel sensiz çok usiyom diyor ama çaresizlik yani mecburi ayrılık bizimki sen bebisini dusun cnm boşver gerisini...saglikla büyüsün inşallah..
Yanlış yapıyor sun. Bende yaza kadar 1 aya kadar derken iki sene eşimden ayrı uyudum. Bu sefer beyimiz rahata alıştı ben de tabi. Her uyandığında yatagimdan çıkıp gitmek zor gelmeye başladı. Bebek Telsizi kullandım ama onunda sesinden eşim tavana sıçradı korkudan. Ama ne kendini ne eşini nede bebisi bu duruma alıştırma. İşin kötüsü çocuk değil biz alışmıştik Bu durumaDoğum Yapalı 3 ay oldu elimden ayrı yatıyorum halaama istemeyerek yatak odam çok küçük küçük sepet beşiğime bile yer yok yatagımın yanında.Oturma odasında koltuk takımımın biri açılıyor orda yatıyorum bebeğimle birlikte yatak odasında yatamıyorum beşiğe yer yok diye eşimde içerde yatamıyor bi koltuğun açılıyor sadece sabah işe 5 buçuk da gittiği için erkenden yatıyor zaten ben ve kızım 12ye kadar ayaktayız haline odada ses oluyor hiç memnun değilim bu durumdan birlikte yatalım istiyorum ama çözüm bulamıyorum eşiminde biraz işine geliyor sanki ses olmadığından rahat uyuyor yaza kadar böyle devam etse off yanlışmı yapıyorum sizce böyle ayrı yatarak ne yapsam ki bu durumu yaşayan oldumu zaten birbirimizi zor görüyoruz eşim akşam 6 da geliyor bebeğim 6dan sonra uyumuyor 12 ye kadar eşimde yatmış oluyor çoktan sakin bir bebek değil kucak istiyor durmuyor eşimde sabahta erkenden gidiyor bi izinli gününde başbaşa kalıp vakit geçiriyoruz birlikte. (
Doğum Yapalı 3 ay oldu elimden ayrı yatıyorum halaama istemeyerek yatak odam çok küçük küçük sepet beşiğime bile yer yok yatagımın yanında.Oturma odasında koltuk takımımın biri açılıyor orda yatıyorum bebeğimle birlikte yatak odasında yatamıyorum beşiğe yer yok diye eşimde içerde yatamıyor bi koltuğun açılıyor sadece sabah işe 5 buçuk da gittiği için erkenden yatıyor zaten ben ve kızım 12ye kadar ayaktayız haline odada ses oluyor hiç memnun değilim bu durumdan birlikte yatalım istiyorum ama çözüm bulamıyorum eşiminde biraz işine geliyor sanki ses olmadığından rahat uyuyor yaza kadar böyle devam etse off yanlışmı yapıyorum sizce böyle ayrı yatarak ne yapsam ki bu durumu yaşayan oldumu zaten birbirimizi zor görüyoruz eşim akşam 6 da geliyor bebeğim 6dan sonra uyumuyor 12 ye kadar eşimde yatmış oluyor çoktan sakin bir bebek değil kucak istiyor durmuyor eşimde sabahta erkenden gidiyor bi izinli gününde başbaşa kalıp vakit geçiriyoruz birlikte. (
bence yanlıs yapıyorsunuz, ben bebege oda yapacagım yavru yataklı besıklerden almayı dusunuyorum.Doğum Yapalı 3 ay oldu elimden ayrı yatıyorum halaama istemeyerek yatak odam çok küçük küçük sepet beşiğime bile yer yok yatagımın yanında.Oturma odasında koltuk takımımın biri açılıyor orda yatıyorum bebeğimle birlikte yatak odasında yatamıyorum beşiğe yer yok diye eşimde içerde yatamıyor bi koltuğun açılıyor sadece sabah işe 5 buçuk da gittiği için erkenden yatıyor zaten ben ve kızım 12ye kadar ayaktayız haline odada ses oluyor hiç memnun değilim bu durumdan birlikte yatalım istiyorum ama çözüm bulamıyorum eşiminde biraz işine geliyor sanki ses olmadığından rahat uyuyor yaza kadar böyle devam etse off yanlışmı yapıyorum sizce böyle ayrı yatarak ne yapsam ki bu durumu yaşayan oldumu zaten birbirimizi zor görüyoruz eşim akşam 6 da geliyor bebeğim 6dan sonra uyumuyor 12 ye kadar eşimde yatmış oluyor çoktan sakin bir bebek değil kucak istiyor durmuyor eşimde sabahta erkenden gidiyor bi izinli gününde başbaşa kalıp vakit geçiriyoruz birlikte. (
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim arkadaşımHayır kesinlikle yapmayın. Ani bebek ölümlerinin en büyük nedeni anneyle aynı yatağı paylaşmaktır. Üzgünüm biraz sert bir tepki olabilir ama daha geçen bu tür bir vakayla karşılaştık. Çok üzücü bir durum. Sakın bu şekilde yatmayın.
Konunuza önerim ya çocuğu beşiğinde ayrı oda da yatırın ve bebek telsizi kullanın. Veya salonunuzla yatak odanızı değiştirin. Eşyaların sığmayacağını söylemişsiniz. Yemek masanızı kurmayın mesela. Zaten bu sıralar yemekli misafir ağırlayabileceğinizi zannetmiyorum.
Bebeğiniz için tekrar tebrik ederim. Hayırla büyütün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?