BEBEĞİM DOĞDUĞUNDAN BERİ EŞİMLE AYRI YATARAK YANLIŞMI YAPIYORUM :(

canım soğukluk girermi bilmem bende ara ara ayrı yattım eşimden oğluma kıyamadım onun yanında yatmak huzur veriydu bana eşimin yanına geliyodum eşim uyuyunca oğlumun yanına gidiyodum.
Arkadaşımında odası seninki gibiydi anakucağına koyuyodu çocuğu orda uyutuyodu

Hadi bebek kusar falan neyse de büyük çocuklarınızı almayın odanıza. Kendi odasını yatağını öğrensin. Sizinle aynı odada uyumak isterse de net bir şekilde hayır diyin. 3 gün yatsın canım ne olacak , 4. gün yine odasına gönderirim demeyin. Çocuklarınızın iyiliği için bunu yapın.

Karyolani duvara ittir. Çekmecelerinde üst üste koy. Yana indir. Ben boyle büyüttüm üçüncüde kocamda yanimdaydi

benim oglum 2 yasini bitirdi,ben yanimda yatiriyorum ama cok kucukken besiginde yatirdim,yine de ayni odadaydik ama,cit dese uyaniyordum gece,gozum kulagim hep ustundeydi.
esim bi sure oglumla yatmayi protesto etti ama simdi o da alisti,ucumuz yatiyoruz,ya da bazen biz esimle yan odadaki iki kisilik yataga geciyoruz bizim sipa koca aile karyolasinin keyfini suruyor.
bilmiyorum sanirim ben ikinci bebegim Allahin izniyle dogduktan 1 sene sonra filan ikisinin odasini toptan ayiririm gibime geliyor.
birakamiyorum oglumu tek basina odada,icim cizediyor.
ama kardes geldigi zaman icim ferahlar insallah

Çocuğu kendi yanınızda yatırarak da ayrıca hata yapıyorsunuz. Besiginde yatsın gerekirse bebek ağlama alarmı koyun. Siz de eşinizle. Ne işiniz var ayrı gayri

Yanlış yapıyor sun. Bende yaza kadar 1 aya kadar derken iki sene eşimden ayrı uyudum. Bu sefer beyimiz rahata alıştı ben de tabi. Her uyandığında yatagimdan çıkıp gitmek zor gelmeye başladı. Bebek Telsizi kullandım ama onunda sesinden eşim tavana sıçradı korkudan. Ama ne kendini ne eşini nede bebisi bu duruma alıştırma. İşin kötüsü çocuk değil biz alışmıştik Bu duruma

Bencede hata. O cocuk ne kadar size muhtacsa esinizie goz ardi etmemeniz gerek. Bizim cocuklarda biz olmadan uyuyamiyor onlari odalarinda yatirip sonra esimin yanina geciyorum

Yani konu başlığını görür görmez yazmak istedim,
Yaptığınız yanlış biran evvel odanıza eşinizin yanına gitmelisiniz,
Bebek odası yok ise beşiğiniz vardır ,şuan çocuk ile yattığı odada çocuğu bırakırsınız,
Ve devamlı yavruyu takip edersiniz sorun yok ,

Çok yanlış yapıyorsunuz. Bebeği uyuttujtan sonra yanına gidebilirsiniz

Bebeģin uyku saatlerini düzenleyin. Zaten 3 aylik bebek saat gece 12 de uyumamalı bence. Akşam 9 da uyut git biraz eşinle ilgilen. 9 ay hamilelik 3 ay doğum 1 yıl uzun bir süre.

bence yanlıs yapıyorsunuz, ben bebege oda yapacagım yavru yataklı besıklerden almayı dusunuyorum.
belkı ılk bır ıkı hafta duzene gırıp bırbırımıze alısana kadar orada yatarım ama onun dısında yatagımı ayırmayı dusunmuyorum, zaten odalar yanyana olacak, uykumda hafıftır cok ve annemlerde yanımızda olacak 40 ı çıkana kadar, eşimle uyumak varken neden ayrı yatayım kı???
bebegı yatırır kendı besıgıne kendımde odamda yatarım..
bebek zaten gazlı olur, kolık olur uyumaz falan o zaman zaten mecbur uyuyana kadar onunla ılgılenegım...

Öncelikle bebeğinin uyku saatlerini düzenlemelisin , 3 aylık benek 6 saat uyumadan durmamalı , 3 -4 saatte bir uyur , gerekirse sabah erken kaldır akşam erken yatır

Doğru söylüyorsun teşekkür ederim arkadaşım

Bana da pek doğru bir hareket gibi gelmedi odanın şeklini değiştirsen ya da odadan eşya çıkarsan bir süreliğine 12 ye kadar uyumuyorsunuz 12 den sonra eşinin yanına gidebilsen iyi olur. Yada yorma kendini eşinle konuş o ne istiyor. Eğer uykusu bölünmemesinden dolayı şikayetçi değilse bir süre daha bu şekilde devam edersin. bende uykumun bölünmesinden hiç hoşlanmam mesela 6 da uyandığım için.

Evet hem de çok yanlış yapıyorsunuz. Bunun sebebi sadece eşinizle aranıza soğukluk girecek anlamında değil emin olun. Annelerin yaptığı en büyük hata, bebek olduktan sonra eşlerini hayatlarının dışına itmek. İleride yaşayacaklarınızı da görür gibiyim. Bebeğiniz büyüyüp hareketlendikçe siz "eşim hiç yardımcı olmuyor, ben yetişemiyorum hem ev işi hem bebek" diye isyan edip eşinizi suçlayacaksınız. Siz daha şimdiden eşinizi işleyen bu sürecin dışına iterseniz , sonunuz bu olacak. Bir yolunu bulup bebeğinizi beşiğine yatırıp sizde eşinizle yatmalısınız. Asla bebeği kendi yatağınıza almayın lüfen,istenmeyen kazalar yaşanmasın. Benim kızım doğumdan itibaren kendi beşiğinde 7 aylıktan beri de kendi odasında yatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…