Bebeğim Doğunca 2 yaşından sonra benden onu ayıracağını söyledi

rumos123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
133
0
46
Adana
bebeğimi bana bırakmıcak ölümümü kendi ellerimle yazmış gibi hissediyorum kendimi hayatımdada bukadar acı çekmedim onu benden ayırabılırmı alıp gideceğini söyledi benimde hayatıma hiçbirşey olmamış gibi devam etmem gerektiğini söyledi ben bebeğimi haketmiyormuşum :S

neden boyle yapıyorkı aranızdakı problem nedır her ne olursa olsun sen bı annesın ve bunları hak edemezsın eger ole bısey yaparasada yasal yollara basvurursun

2 yaşındaki bebeği hakimler anneye verir diyecektim ama alkol sorununuz varmış,bilemeyeceğim

hak var hukuk var cnm nereye alıp götürüyor ???

iffetsiz bi durum söz konusu olmadıkça hakim çocuğu anneden ayırmıyor...

buna izin vermeyin..tehdit ediyorsa çıakrın hayatınızdan...

o ayrı kalsın da görsün bakalım??

öle lafla peynir gemisi yürümüyor ...

ay nasıl sinir oldum gece gece ne manyaklar var YARABBim yaa...

Şimdi bunları takfa kafana, Allah yardımcın olsun, alamaz öyle ha deyince diye düşünüyorum. Annesin sen üzülme ne olur.

Neden doğru düzgün yazmıyorsunuz da biz de size yardımcı olamıyoruz ?
Kim dedi, neden dedi vs? Onu bile yazmamışsınız.
Düzgünce anlatın, yorumlayalım.

alkol sorunun varmış cnm.. ben onu görmemiştim..

hamileyken alkol almak çok farklı bişey ...

yorum yapamiycam yani..

arada alkol varmıs durum degısır esın bırazda haklı aslında alkol alan bı bayana nasıl guvenılırkı yanı kusura bakmada bence sen cocugunu hak etmek almak ıstıyosan once alkolu bırakmalısın... kusura bakma ama bu benım kendı düşüncem

zaten esinle bosanmis,
hamile kalinca tekrar birlesmistiniz,
esinin sana soguk davranmasindan dert yaniyordun,
birde esine kizip alkol sigara iciyormussun bebegine yazik degil mi...

konusmuyordum uzun zamandır. aynı evın ıcınde ıkı yabancı gıbı zaten hamıle kalmıs olmasaydım bırdaha birlikte olamazdık.
alkol alıyorum sıgara alkol 3 aydır bende cogaldı kendının yuzunden oldugunu bılıyor evın ıcın kendımı kapattım cıkmıyorum
2 saat once konusmak ıstedıgımı soyledım sustu ben konustum o dınledı en sonda bebegımı benden alıp herseyımı gideceğini soyledı

neden parçaparça yazıyorsunuz,tamamını yazın bizde ona göre yardımcı olmaya çalışalım.ne sorununuz var eşinizle

bebegini gercekten seviyorsan,alkol ve sigarayi birakmalisin,
esinde bir yerde hakli bebegine zarar veriyorsun

bu arkadaş bi yandan içiyor bi yandan da aklına geldikçe yazıyor sanırım

Neden doğru düzgün yazmıyorsunuz da biz de size yardımcı olamıyoruz ?
Kim dedi, neden dedi vs? Onu bile yazmamışsınız.
Düzgünce anlatın, yorumlayalım.

katiliyorum, tam ben yazicaktim ki bu yorumu gördüm.

böyle konulari görünce, iceriginin ciddiyetinden süphe duyuyorum.

konu sahibine: belkide esin seni korkutmak icin demistir, alkolü birak diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…