neden parçaparça yazıyorsunuz,tamamını yazın bizde ona göre yardımcı olmaya çalışalım.ne sorununuz var eşinizle
arkadasin eski konularini okursan parcalari birlestirmis olursun sevgili egem
bu arkadaş bi yandan içiyor bi yandan da aklına geldikçe yazıyor sanırım
bugun alkol almadım almayıda dusunmuyorum ama benden alabılırmı koparabılırmı :S bebegımı :S
Eğer ki alkol problemini kanıtlarsa pek ala alır.Bu durum da alması da bence evla olur.Bugün alkol almamanız isabet olmuş lütfen almayın şu gebelik sonlanana kadar.bugun alkol almadım almayıda dusunmuyorum ama benden alabılırmı koparabılırmı :S bebegımı :S
bugun alkol almadım almayıda dusunmuyorum ama benden alabılırmı koparabılırmı :S bebegımı :S
katiliyorum, tam ben yazicaktim ki bu yorumu gördüm.
böyle konulari görünce, iceriginin ciddiyetinden süphe duyuyorum.
konu sahibine: belkide esin seni korkutmak icin demistir, alkolü birak diye..
ıcmıyorum ıcmeme kararı aldım ama ondan degıl onun aklına gıren bırı var yada hayatında bırı var ınanın bılmıyorum hersey suan saka gıbı gelıyor :S
Ciddiyetini geçtim. Önceki konularına baktım. Şok geçirdim.
Günde iki paket sigara ne demek Allah Aşkına ?
Hem de hamileyken .
Ve de alkol.
Ha eşi, "çocuğu alıp gideceğim" demese , hala devam edecek içmeye.
Ben böyle insanlardan anne olmayacağına inanıyorum.
Hadi tamam , ben de arada sigara içiyorum.
Ama ben köpeğimin yanında bile sigara içmezken ! Sen, küçücük yavrucağın karnında, içindeyken nasıl bile bile onu zehirlersin ?
Allahım... Nolur, anne olmayı gerçekten isteyen ve hak edenlere bebek ver.
İsteyenlerde çıkışsın bana, umurumda değil.
Söz konusu küçük yavrucaklar olunca ve böylesine acımasızlıklar görünce, duyunca deliriyorum.
bak canım eşinin hayatında kim olursa olsun ne yaparsa yapsın bunun bedelini o minicik masum yavruna ödetmeee! sen annesin o bebeği kucağına aldığında hayata bakış açın tamamen değişecek bırak eşin ne hali varsa görsün sorunlarım var diye bir korkak gibi içkiye sigara sığınma yapma bunu kendine!
bazı şeyleri farkında olmadan yapar oldum...
kendimi dinlemez oldum
ama ben oncemde alkolle aramda bir bağ yoktu alkolle aramdaki zemini hazırlayanda eşim oldu... sigara evet hep hayatımdaydı ama ınanın suan kendımı okadar garıp hıssedıyorumkı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?