düşünüyorum acaba ben cekip gitsem sonra duruyorum :S
konusmuyordum uzun zamandır. aynı evın ıcınde ıkı yabancı gıbı zaten hamıle kalmıs olmasaydım bırdaha birlikte olamazdık.
alkol alıyorum sıgara alkol 3 aydır bende cogaldı kendının yuzunden oldugunu bılıyor evın ıcın kendımı kapattım cıkmıyorum
2 saat once konusmak ıstedıgımı soyledım sustu ben konustum o dınledı en sonda bebegımı benden alıp herseyımı gideceğini soyledı
bazı şeyleri farkında olmadan yapar oldum...
kendimi dinlemez oldum
ama ben oncemde alkolle aramda bir bağ yoktu alkolle aramdaki zemini hazırlayanda eşim oldu... sigara evet hep hayatımdaydı ama ınanın suan kendımı okadar garıp hıssedıyorumkı :S
Suçunuza bahane bulmayın "eşim yüzünden" diye, bir anne dünya yıkılsa evladına zarar vermemeli. Bile isteye onun günahına girmemeli. Bunu 2 buçuk aylık bir bebek annesi olarak yazıyorum. Büyük konuşmuyorum yani. Ben aylardır çay bile içmiyorum bebeğimin demir değerlerini azaltmayım diye, ki gebelik öncesinde günde 30 bardak çay içerdim belki de. Alkolümü, sigaramı söylemiyorum bile. Beni bırakın, eşim "üzerime sinen koku bebeği rahatsız eder de benden soğur" diye bıraktı sigara kaç aydır, tek tük içtiğinde de eve gelip koştur koştur banyoya gidiyor. Kendine kızıyor, "dayanamadım gündüz işyerinde içtim bir tane" diye. Sizse suçu nasıl olsa başkasına atarım diye... Çok üzüldüm.
neredeyse 20 senedir günde min 1 paket sigara içen ben
hamile olduğumu öğrendiğim an attım elimdek sigarayı
8 ay ağzıma sürmedim
sezeryandan çıktım, sanırım bir iki saat sonraydı çıktım hastanenin kafeteryasına yaktım bir sigara
tamam tiryakiliği anlarım
ama "anne" olmak demek
senin canından çok sevdiğin bir varlığa karşı "sorumlu olmak" demek
bilerek senin yorumunu alıntıladım arkadaşım
konu sahibine nedense hiç bir şey yazasım gelmedi
sen zaten içki ve sigaraya devam edersen eşine gerek yok,bebeğin kendisi terk edecek seni.Ve bebeğinin katili olacaksın !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?