bebeğim düşsün diye eşim ilaçlarımı içirmiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mutsuz bi aileysen karı koca anlaşamıyorsa çocuk yapmayın lütfen olan yavrulara oluyor.

Baştan sona okudum önce garip geldi fakat henüz evliliğiniz çok yeni en az 1 yıl beklemenizi önerirdim. Yazılanlardan anladıgım kadarıyla zaten sorunlu bir evlilik var ortada.

bu bebegi eşiniz size baglansın vs diye düşünüp korunmadan yaptıysanız diyecek bir şey bulamıyorum.

Şu an senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun? Kendi canından kanından olanı daha dogmadan istemeyen adamı anında boşardım, sen yoluna ben yoluma!!!

Nasil ilacini almani istemiyor bunun cinayetten farki yokki. Bile bile olume terk. İsin kotusu bebek istenilmedigini anlar derler.

Yazik cok yazik ne insanlar var cocuk icin hastane kapisini asindiran. Dua etmekten dilleri yorulan ama yilmayan. Ben cok kiniyprum esinizi. Dilerim vazgecer

mutsuz bi aileysen karı koca anlaşamıyorsa çocuk yapmayın lütfen olan yavrulara oluyor.

işte üslup dediğim şey buydu,biraz önce yazdığın mesajla bu aynı içeriğe sahip aslında ama o çok acımasızdı bence..bu arada aynı fikirdeyiz zaten diğer msjlarımda belirttim bunu ama bu arkadaş için olan olmuş artık..bebeği onunla ve İnşallah sağlıkla doğumunu yapar.

Son düzenleme:

Neden bebek istemeyen bir adam çocuk yapmak istersiniz ki.Hamile kalmadan beraber karar vermeliydiniz.Bizim bir tanıdıkta sizinle aynı durumda onlar daha yeni evli.Çocuk hergün boşanma planları yapıyor.Hatta son planını biz biliyoruz eşi bilmiyor.Bu arada bebek duruyor ve sanırım 5 aylık oldu.Kız bana sordu ne yapmalıyım diye ben olsam çocuğu aldırır o adamdan da boşanırdım dedim.Dediğimi yapmadı tabi umarım mutlu olursunuz.

"keske korunsaydin"gibi bisey soylemeye gerek yok artik.
olan olmus zaten bunu soylemek icin baya gec.
sadece artik bundan sonrasi icin tavsiye verebiliriz.
Rabbim kocana vicdan,merhemet ve hidayet versin insallah.
boyle adamlardan korkacaksin.
kusura bakmayin ama esiniz bana gore seytanla denk durumda.
insan kendi karisina,evladina boyle biseyi nasil yapar?
bence en kisa zamanda gidin ilacinizi alin.
evlat herseyden once gelir,bu esin,anan,baban dahi olsa.
ister dogmamis ana karninda olsun ister kucaginda.
evlat evlattir.
aklinizi celmek gibi bi niyetim yok ama benim kocam bana bunu yapacak vallaha da billahada bosarim.

progesteron ilacını bir şekilde temin edebilirsiniz isterseniz. eşim istemiyor diye bir şey yok.
karnınızdaki canlıyı istiyor ve onu bir evlat olarak görüyorsanız, ona sahip olmanıza hiçbir şey engel olamaz.

ama bence sizin derdiniz başka. sırf evliliği kurtarıp eşinizi kendinize odaklamak için hamile kaldınız, ama gelgelelim planınız tutmayıp eşiniz bebeği istemeyince de sizin hazır tarafınız zaten bebekten vazgeçtiniz ve tüm suçu tamamen eşinize yüklediniz diye bir izlenim oluştu bende.

bebek hisseder derler gerçektende hissediyomuş hemde rahme düştüğü andan itibaren ve bizim ondan haberimiz olmadığı zamanlar bile hissediyomuş bebek:

"Anneciğim, sen daha varlığımdan haberdar değilken,
ben nelerin farkındayım bir bilsen:

Acını ve hüznünüzü paylaşırım. Sevincine ortak olur, hoşlandığım şeylere alışırım. Hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim.

Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum.
Bir şeyden korktuğun veya çok öfkelendiğin zaman benim minicik kalbim daha hızlı çarpmaya başlar. Eğer alıştırdığın saatte beni okşamazsan,
kızgın bir halde tepinir, senden ilgi beklediğimi belli ederim.
Bana ninni söylediğin veya hoş bir müzik ( kur-anı kerim ) dinlettiğin zaman yumuşak hareketlerle kımıldanır tempo tutarım. Belki inanmayacaksın ama rüya bile görürüm.

Öyle ki; doğmadan önce gördüğüm rüyaların sayısı doğduktan sonra gördüğüm rüyalardan çok dah fazladır.

Daha zeki ve daha başarılı bir çocuk olmamı istiyorsan;
bana hamile kaldığın günden itibaren eğitimime başlamalısın.
Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın.
Çünkü senin sesinden daha güzel bir ses yok anneciğim."

Ana rahmindeki bebeğin dilinden okuduğunuz bu cümleler gerçektir ve bilimsel araştırmaların verileriyle doğrulanmış bulunmaktadır. anne baba sorumluluğunun doğumdan sonra başladığını savunan teoriler artık geride kalmıştır. Bilim adamları, yaptıkları araştırmalarda, doğum öncesinde eğitilen çocuklarda, eğitim almayan çocuklara oranla, beyin hücrelerinin ve hücreler arası nöron bağların daha fazla olduğunu tesbit etmiş bulunmaktadır.

Sağlık ocağına gidip yazdırıamaz mısınız tekrar?
Yada o da olmasa bile kendiniz eczaneden alamaz mısınız?
İlla onun bilmesi gerekmiyo kullanıyo olmanızı
eşinizden gizlice alıp kullanın hapı.

Ya güzelim buraya yazana kadar git bir eczaneye ilaçlarını al, tek o hap kocanın elinde mi var. Her sokak başı eczane kaynıyor. temin etmen bu kadar zor mu? Adam sakladı diye içmeyecek misin? İçmen gerekiyor dediyse doktorun gidersin alırsın ilaçlarından 2-3 kutu birini mi aldı ses etme diğer kutunu iç. Saklamak çok mu zor evin içinde.

İkincisi de o çocuk sırf kocanın değil o istemiyor diye çocuğu doğurmayacak değilsin ya. Benim çocuğumu istemeyen kocayı ne yapayım ben. O istiyor diye çocuğumu aldırayım. Çok istiyorsa defolur gider ama o çocuğun kılına zarar getirtmem. Çocuğu aldıran ve aldırtmak için zorlayan insanlardan nefret ediyorum. tabi ki hastalık gibi hayati önem taşıyan durumlar hariç.
Ben hamile kaldığımda 4 haftalıkken öğrendim ve sağlık problemleri ile karşılaştım. Birkaç aptal doktor yanlış teşhis koyup beyninde kist var hemen ameliyat olman gerek ve çocuğu aldırman gerek hem daha 4 haftalık dediler. Herkes aldırman lazım dedi. Öleceğimi bilsem aldırmam dedim. aldırmadım da. Şimdi 16 aylık bir kızım var ve iyi ki de doğurmuşum diyorum, hatta evlendiğim gün hamile kalsaydım kızımı daha önceden kucağıma alsaydım hayatıma soksaydım diyorum. Belki rabbim denedi beni. Allah'tan beynimde kist falan da yokmuş. Yani demek istediğim rabbim o bebeği verdiyse bana öleceğimi bilsem de ondan vazgeçmedim.

Ki kocan istiyor diye de asla vazgeçme. O Allah'ın sana verdiği bir hediye. O kadar çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan birçok insan var. Keşke güzel Allah'ım istemeyene değilde isteyene verse. Allah kocana vicdan versin ne diyim.

off çok kötü bir durum.inşallah bebeğine birşey olmaz ama kötü olan bebek doğduğunda çok zorlanırsın.zaten bebek büyütmek çok zor iş.insanın evliliği değişiyor.şimdi eşin o zorlukları gördüğünde katlanamayabilir ve evliliğinde sıkıntı oluşabilir.eşinin yardımı da çok önemli bebek büyütürken.ne diyeyim allah yardımcın olsun

inan ne söyleyeceğimi bilemedim bebek isteyen birisi olarak rabbim kocana vicdan,merhamet,hidayet ve bebek sevgisi versin inşallah....ben ve benim gibiler isteriz olmaz yüce mevlam istemeyenlere verir....rabbim neyler neylerse güzel eyler canım sakın aldırmayı filan düşünme az çok bende durumunu biliyorum ama ne olursa olsun aldırma cinayet işleme inşallah eşinde düzelir bebişinde sağsalim doğar mutlu mesut yaşarsın tek temennım bu...rabbim yardımcın olsun inşallah...

canım vallaha oyle seyler duyuyoruz kı sasırmadım ama cooook kızdım senın adına da uzuldumm..benım bu dunyada gordugum en guzzel rüyam bebeğim....ne dıyeyeımm kıı "sizin evladınız olmak bebek ıcın hayırlıysaaa olsun degılse olmasın"..

Sırf gezip tozmak için evladından vazgeçen bir adam, siz o çocuğu doğursanız bile baba olamaz. Hiçbir zaman olamayacaktır.
En azından onu çok seven bir annesi var...

çocuk yapma kararı tek başına alınacak bi karar değil malesef
tek başına yapılmadığı gibi iki tarafından rızasıyla olması gereken bişey
demem o ki eşinizin çocuk istemediğini bile bile
eşinizle sorunlarınız olduğu halde
bu kararı tek başına vermeniz garip bi cesaret
keşke dikkat etseydiniz
baba olmayı istemeyen
belki de bencillik ederek bunu hak etmeyen bi insana
çocuk sahibi olmayı emrivaki etmek sizin ve bebeğinizin zararına

o adam o çocuğu hak etmiyo malesef
herkes baba olamaz o zaten baştan belli etmiş niyetini
şimdi de doğrulamasını yapıyo sadece
yazık ama sadece bebeğe..

Valla konu sahibi 2 yıl sonra kendini nasıl bir hayatın içinde düşündüğünü hiç merak etmiyorum!!!
Zaten nasıl bir hayatın içinde olduğu şuanda da belli.
Herkes kendi kafasızlığının cezasını çeker derlerdi de sinirlenirdim...artık doğru olduğuna inanmaya başladım.
Bir kişi...peşpeşe yanlış yapıyorsa...sürekli yanlışları doğru olarak algılıyorsa...kimse yardım edemez...ömür boyu üzülmeye mahkumdur.

Amaaa...bu yanlışlar kendinden başkalarının geleceğini de etkiliyorsa...ben buna üzülürüm...

Hele ki bu çocukların hayatı olursa....bile bile mutsuzluğa ortak edilmelerine kimsenin hakkı olamaz!

.

Ne sacma ya esin 24 saat senin basindami bekliyor arkadasin dedigi gibi git al ilacini o ykkenki saatlerdede kullan bu kadar basit

ya kızlar hepsini okumadım da.biri cevap versin lütfen bana. eşi çocuk istemiyormuş düşsün diye ilaç vermiyormuymuşşşşş? bu ne yaa hitlerin elinde misin? istemiyorsa düşsün olabilir mi? kendi çocuğu değil mi? Allah kısmet edip doğacaksa sağlığıyla oynuyor belki...şok oldum valla. aldıralım dese daha uygarca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…