yazmayayım dedim ama dayanamıycam..evet kızcağız bir hata yapmış ama birşeyi de söyleme üslubu olur değil mi? hamile bir insana da böyle pat diye söylenmez ki bu sözler.[/QU
benim en yakınım bu durumda bütün ailenin şiddetle karşı çıktığı sorunlu ,sorumsuz asabi alkol alışkanlığı olan üdüğü biadamı karşımıza çıkardı yıllarca yalvardık sakın evlenme aman evlenme dedik ısrarla vazgeçmem evleceğim diye tutturdu ki adamın evlemeye niyeti yoktu bizimki adeta yapıştı tabaik hergün hırgür kavga döğüş ,bu seferde aman çocuk yapma bu adam sonra başına bela olur dedik tuttu çocuk yaptı benimde anne olmak hakkım yaşım geçiyor dedi ve sonuç şu an çok fena adam la boşanacak ama korkuyor çünkü çocuğu bölüşemiyorlar hergün karakolluk ve can güvenliğide yok .neyaparsınız soruyorum yazık değilmi bu çocuklara aile olamamışlar nasıl anne baba olacaklar.
mutsuz bi aileysen karı koca anlaşamıyorsa çocuk yapmayın lütfen olan yavrulara oluyor.
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki
eşin çocuk istemiyormuş kazayla da hamile kalmamışsın..
yani bunu isteyerek yapmışsın...şimdi güçlü olup sonuçlarını görmen ve sabretmen gerekiyor
o zaman öyle davran lütfen kararlarının sorumluluğunu al neden ağlıyorsun?
sen istemişsin olmuş...hem de kocana rağmen bunu göze alabilmişsin sorun ne o zaman?
bundan 2 yıl sonra kendini nasıl bir hayatın içinde düşündüğünü merak ediyorum ben...
sihirli değnek de yok ki elimizde dokundursak da eşin vicdana gelse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?