- Konu Sahibi VuslataDair
-
tum haklarimi neler yapacagimi konusacagim bir avukat olmali aslinda davanin tarihini ayarlamak olsun benim taleplerimin karsilanip karsilanmayacagini ogrenmek olsun bunlar onemli seyler kendisi birikimlerimizden futursuzca ailesine gonderdi hep ve itiraz edersemde '' sen ac acikta misin senide magdur etmiyorum ya'' dedi cogu zaman iste bu donemde ben yaklasik 10 000 liralik kadar altin biriktirdim bilmiyor kiralik bir kasada tutuyorum fakat mahkeme asamasinda bu ortaya cikar mi hirsizliga falanmi girer bunlari ogrenmek istiyorum benim amacim kendimi garantiye almakdi tabii ki 10 000 tl ile bu mumkun degil ama sonrasinda cok utanip defalarca soylesemmi acaba diye dusundum hickimse bilmiyor dava asamasinda ortaya cikar mi acaba?
ne soyleyeyim bilmiyorum hepiniz haklisiniz normalde eger gebe olmasaydim daha kolay olurdu hersey biliyorum ama gebeyim ve bu herseyi biraz daha erteletecek benim icin sadece...az evvel takrar konustum bosanmak istedigime dair ve gulup gecti umursamadi bile. cunku gidecek yerim yok sahip cikacak kimsem yok bunlari biliyor ve yapamam saniyor. yeni bir sozlesme imzaladi bizim paramizla aylik 5000 tl kazanacak ve is bankasina yatacak maas yani ispatlayabilecegim bir geliri olmus olacak iste oraya gidip ilk maasini aldigi andan itibaren ona dava acmaya karar verdim. gercekten bunu yapacagim kendimden ziyade cocuklarim icin fakat suan calismiyor ve sifir gelir sahibi gozukuyor o burda yokken actigim davanin ornegin mayis ayinda gorulmesini saglayabilirsem ne mutlu cunku o zaman hem izne gelmis olacak hemde ben dogum yapmis olacagim...internetde rus kadinlarla vicik vicik muhabbeti olsun bana soyledigi bu cocuk benden degil sozleri olsun kayitli olarak elimde (onunla tartisirken ben gayri ihtiyari elimde cep telf tutuyordum ve o an aklima geldi hakaretlerini kaydetmek ve yaptim sesli notlar kismina kaydettim tum iftiralarini ama bilmiyor tabii) iste nihai kararim budur simdiye dek cesaret edmedigimden 3. bebegin beni bu evlilige prangayla bagladigi kanisina kapildi kendileri ve ben o dahil kimseye birsey soylemeden sabirla bekleyecegim cunku etraf ne yasadigimi bilmiyor ve gozlerinde esim ornek bir es ve aile babasi.....ugrasamayacagim anlatamayacagim kimseye ben biliyorum yeter allah goruyor yeter....dua edin nolur rabbim yardimcin olsun deseniz yeter
anliyorum arkadaslar hepinizin evliligi dortdortluk hepinizin mukemmel hayati var hicbiriniz zerre hata yapmadiniz yapmiyorsunuz sifir hata ile yasiyorsunuz bu dunyada tek suclu var o da benim degil mi? Ben isteyerek hamile kaldim evet bunun hata oldugunu sanmiyorum tamam durumu dahada zorlastirdi ama gidip bebegimi aldiracak degilim sizlerden gercek anlamda fikir ve destek istemistim benim ne yasadigimi yakin cevremden kimse bilmiyor cunku bu insan o kadar ''el iyisi'' bir profil cizer ki yemin ederim anlatsam bana inanmaz iftira ediyorum sanarlar ben herseyi allaha birakiyorum herseyi goren ve bilen rabbime. Benim bir hatam olduysa sevmek guvenmek evliligimi yavrularim icinde olsa ayakta tutmaya calismakti suan dunyada en cok istedigim sey bosanmak ama soyler misiniz ne yapacak nereye gidecek cocuklarima nasil bakacagim? Hickimseye muhtac olmak istemiyorum gidip siginacagim bana kapisini acacak kimse yok siz bunun ne demek oldugunu biliyor musunuz? Ben tum bu yasananlari hak etmek icin ne yapmis olabilirim tekrar soyluyorum umarim siz yasamazsiniz.....
senammcım bu forumda bınlerce kadın evlılık karı koca ılıskısı bolumunde konu acıyor
mısal esıyle tartısıyolar sıddet yok kufur yok
kk uyelerınden gelen en buyuk yorumlar bosan bosan bosan
bu tarz sekılde yorum yazanları hayretle okuyorum her evlılıkte tartısma olur yanlıs anlasılma
bız burda bır bırımıze yardım etmelıyız
neden cogu kısı yangına korukle gıdıyor
bır yuva bu kadar kolay yıkılmamalı
ayrıca esıyle tartısıp konu acan konu sahıplerıne bosan demesıne cok kızıyorum
bence bu bosan yorumunu yapan kısıler eger evlıyse demek kı evlılıklerının temelı saglam degıl
sımdı gelelım turk kadınlarına
cogu turk kadını esınden sıddet gorur
ama halen o adamla hayatını surdurur
neden bılıyormusun ???
1. Cunku baba evıne cocukla veya cocuksuz bazen donemeyebılır
2. Cunku bır maddı bır gelırı yok egıtım yok veya dıploma
ıste bu sebeplerden dolayı turk kadınları sıddet gormelerıne ragmen
eslerını terk edemıyorlar keyfı degıl
avrupa ulkelerınde hem kadın hem erkek calısır
cunku yabancı kadınlar kendı ayaklarının uzerınde durmak ıstıyolar
bızlerın cogu bunu yapamıyoruz
evlenıyoruz esımız calısmamıza musade etmıyor cocuk buyutuyoruz
veya egıtımımıze son verıyoruz evlenmek ıcın
benım sana dıyebılecegım tek sey allah tan umıt kesme
bır yerden basla canım mesela ne bılıyım
dantel orerek kazak kolye yapma vs kendı ayaklarının uzerınde durmaya calıs
He yani konu sahibesine ALLAH'ın sonsuz kudretinden bahsedip onu rahatlatalım..Nasılsa ALLAH merhamet sahibi acır senamm'a kocasını pat diye düzeltiverir..
Senam'ın itikadlı yaşamı ve yüce duaları kocasını adam ettirmeye yetmemiş bizim gibi KOCA boşamasına (!) meraklı kadın güruhunun duaları senamm'ın imdanına yetişecek..
Boşan diyemeyiz haklısın ortada gül gibi bir koca ve muhteşem temeller (!) üzerine atılmış bir evliliğe dünyaya getirilmiş 2 adet kız bebesi bir adette dunyevi hayata zuhur edecek cinsiyeti belirsiz bir cenin var..Nasıl boşan diyebiliriz ALLAH muhafaza..Nasılsa suyunu ekmeğini biz vermiyoruz degil mi ?
Oldu olacak senamm'a boy boy diz bacım kocandan hayır yok bari gelecegini garanti altına almak adına her sene bir bebe doğur onlar sana baksın diyelim..Hatta erkek doğurana kadar durmak yok yola devam !
Neden mi ?
Nasılsa türk örf ve adetlerine göre anneye bakmak ilk önce erkeğin görevi...
Haklısın aslında bizim gibi kadın(cık)ların evlilikleri sağlam temeller üzerine inşaa edilmedi heran yıkılabilir..Biz kadın bile değiliz aslında..Farklı bir türüz..Kocası kendisine el kaldırsında kk'ya gelip koca nasıl boşanır gösterelim idealiyle yaşayan güçlü kadın naraları atarak senamm gibi itikadlı kadınlara örnek olmak peşinde koşan bireyleriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?