bebegim dussun istiyor

Canım diğer konularını bilmiyorum ama bunu okuyunca bile gözlerim doldu Allah yardımcın olsun inşaallah bir an evvel boşanmayı düşünürsün

olması gerekeni değil duymak istediklerini yazıcam senam

evet boşanma 2 çocuğun karnında ki bebeğinle ne yapacaksın ki yapamazsın
en azından adı koca çocuklarının babası nasıl olsa yurtdışında yaşıyor elbet bi gün gidecek ve uzun yıllar dönmeyecek seni de aldırmayacak yanına

para gönderiyor çocuklarının her ihtiyaçlarını karşılıyor sende çalışmıyorsun evindesin
boşansan ne yapacaksın ki mecbur çalışman ayaklarını üstünde durmak gerekecek zor gelecek

en iyisi sen gideseye kadar kızdırma kocanı huyuna suyuna git elbet bu yaptığı hatayı da diğerleri gibi unutursun
ama hiç bi zaman çocuklarım için deme kendim için bu hayatı seçtim de bari bu yükü o küçücük çocuklarını üstüne atma lütfen

hanımefendi gerçekten doğru düzgün bir doktordan yardım alıyor musunuz?

kendinizi caresiz hissetmeyi genel bir ruh hali haline getirmişsiniz.

Cocuklarınızı da iyi bir pedagog a götürün cünkü mutsuz bir evlilikte hakkı yenen bir annenin cocukları asla ve asla, siz ne kadar aksini de iddia etseniz, mutlu değildir olamaz.

Ayrıca pek cok yorumcudan farklı olarak, paranoya olarak görseniz bile; bence sizin hayatınız bile tehlikede olabilir.
bu cocuk benden değil diyen bir adamın bir gece vakti canınıza kastetmeyeceginin garantisi yok malesef. ki cocugun benden olmadıgından suphelendim, yurt dısında yasıyordum dedikodular duydum diyerek tahrik indirimi alan pek cok insanın yana,sadıgı bir ülke burası...
allah askına, tanrının inayetine sıgındım, cocuklarım için çekiyorum demeyin cunku su an cocuklarınıza en büyük kotulugu siz yapıyorsunuz.

Sizin kızlarınız var kızlarınız için güçlü bir anne lazım, okudugum kadarıyla siz hayatınızla ilgili insiyatif alamıyorsunuz, calısma imkanı bulup calısmıyorsunuz, bu sizce cocuklarınıza iyi mi ornek olucak...

Cocuklarınızın, korkularınızın, toplumun ardına sığınmayın.

burada söylenecek iki şey var
1.boşanmalısın bu adamdan daha ne kadar zulüm göreceksin..diyenlere bakacak kimsem yok diyosun..
2.yaptıklarını görmezden gelmek.ama buda çok çok zor.bunuda istemiyosun..
başka söz başka çözüm var mı ben bilemedim.nasıl bir yol istiyosun ki?
Allah yardımcın olsun..

Senam kusura bakmazsan sormadan edemeyeceğim, seni anlamak adına soruyorum. 3. çocuğu sen istemişsin yani bu adamdan çocuk yapmayı nasıl isteyebildin? anne olma arzundan dolayı mı, yoksa eşinin düzelme umuduyla mı?

Bence bu bencillik be Polyanna, insan kendi için çocuk ister mi?

ister canım neden istemesin? eğer maddi-manevi hazırsa,iyi bir anne olacağını ona güzel bir yuva kuracağını düşünüyorsa,eşi ile birlikte büyütecekleri çok sevecekleri hayatın tadını birlikte çıkaracakları bir evlatları olsun istiyorlarsa,kendi öğrendiği herşeyi,iyi ve kötüyü çocuğuna da öğretmek istiyorsa,ona sağlıkla bir ortam sunacağını düşünüyorsa neden bir kadın anne olmak istemesin ki? bu çok doğal :)

O şekilde ister tabi ki. Hiçbir şey yolunda değil, koca koca değil, evlilik diye birşey yok ortada hatta adam cocuk benden diyecek kadar küstah ama buna rağmen kadın kendim için cocuk yapıyorum diyebilir mi?

bilsem ki kimseye muhtac olmayacim coktan bosanirdim ve mutlaka dna testi bizzat ben isterdim ama ne care yarinim belli degil allah benim derdimi kimseye yasatmasin

biz boşuna demiyoruz kadın çalışmalı,çalışan kadının eşinden habersiz mutlaka geride parası olmalı

O şekilde ister tabi ki. Hiçbir şey yolunda değil, koca koca değil, evlilik diye birşey yok ortada hatta adam cocuk benden diyecek kadar küstah ama buna rağmen kadın kendim için cocuk yapıyorum diyebilir mi?

işte ben normal olanını sıraladım yukarda..tabi iki denilemez ama görüldüğü gibi diyebilenler varmış..

yuva kurtarmak için yapılan hiçbir çocuk o yuvayı kurtarmaz ki..tam tersi geçici sakinlikler sağlar..bazı duyguların bastırılmasına neden olur..ve o bastırılan duygular sonradan çok kötü patlak verir,olan çocuğa olur.

benim eşim bu çocuk benden mi gibi bir imada bulunsa bilmiyorum neler olur..ben bile korkutm kendimden şu anda!

Valla bende anlamıyorum arkadaşlar. Ama bakınız sperm bankaları. Bazı kadınların anne olma isteği -koca varmış yokmuş baba varmış yokmuş- pek dinlemiyor.

Ayrıca yuva kurtarmak için çocuk yapmayı da anlamayacağım hiç bir zaman.

Evet Kadesam öyle bir imayı bende duysam korkarım kendimden... Bunu diyen adam kaç senem geçerse geçsin yabancı biri olur bana, buz gibi soğurum, affı olmayacak şeylerden biri.

valla ben 1.için bile cesaret edemiyorum,çok istiyorum ama yemiyo, sevgililiğini 9 sene denedim iyiydi hoştu birazda eşliğini denemem lazım ki doğurabileyim,biz mi çok ince düşünüyoruz ben anlamadım ki

valla ben evlensem ilk gün hamile kalırım kızlar :)
burda hepinizden ayrılıyorum sanırım.
33 yasındayım anne olmak için çok vaktim kalmıyor.
doğururum , geçinirsem ne ala , geçinemezsem boşanırım.

Babamın akrabalarından bir kadın var yılladır çekiyor öyle ki artık 30'lı yaşları devirmiş iki erkek biri universitede binbir zorluklarla okuyan bir genç kız ve diğeri yani en küçüğüde ilkokula giden bir kız çocuguna sahip..

Çocukları annelerine hergün ''ÇEKMESEYDİN'' diye isyan ediyordu gözlerimizin önünde..Hele universitede okuyan genç kızı annesinin babasını sürekli birilerine şikayet etmesinden usanmış varlığına binlerce defa lanetler yagdıran dunyaya gelişine sevinemediği gibi annesine acımak ile isyan arasındaki duygu karmaşıklıgı içinde ömrünün tükendiğini gözyaşları içinde anlatırdı çogu zaman..

Üzülürdüm..Birşey gelmezdi elimizden..İnanın annesi babasından en ufak derd yakınmaya kalksa ''Anne babam bu kadar kötü bir insandı madem neden bizi dünyaya getirdin ?? '' deyip uzaklaşırdı..

Kadın suan kanser hastası herkes derden kanser oldu deyip duruyor..O küçücük çocugu annesi hastane köşelerinde olduğu için ilçenin kuran kursunun yatakhanesine konuşup yazdırmışlar bir ara oraya gidiyordu...

Genç olan kız ise universite hayatını bitiremeyeceginden sürekli annesinin yanında oldugu için bu hayatı kendilerine yaşatıp gözlerinin önünde annesi erdiği için ona evlatlık hakkını helal etmedigini söyledi.Dayanamıyorum diye anlatıyordu bana...Çektiklerinin artık katlanılmaz olduğunu çilekeş annesinin tam bir SALAK olduğunu ima ediyordu...Öyle deme dediğimizde bize de kızıyordu ne diyeyim haklıydı benim ailem dahil herkes o kızın vefasız olduğunu düşünsede ben ona hak veriyordum...

Kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyordu zavallının..

Bu bayram memlekete gittim gitmişken de o kadını ziyaret ettim zaten babaannemlerle aynı avlu içerisinde evleri..Hastaydı kadın belkide ölüm döşeğinde o derece erimiş gitmiş..O minik kızı aglıyordu ciğerimden birşey kopardılar sanki..Universiteye giden kızı yine başucunda annesinin egitim hayatım bile kaderime endeksliymiş dedi sustu pek birşey diyemedi daha..Belliki bu hayattan kurtulup gitmek istiyor..

Soruyorum revamı çekilmez bir hayatın ortasına boy boy bebe sıralamak ?

öyle çokörenek varki böyle etrafımızda ama kadınlar neden böyle blmem ? son sözüne o kadar katılıyorum ki doğru söze ne hacet ama anlayana anlayana
baksana senaam umrunda değil dah uğramıyor bile cevap bile vermeye tenezzül etmiyor çünkü beklediği desteği göremedi göremzde açünkü alışmış kadın o bunu yaşam haline getirmiş umurunda bile değil

Ben de öyle diyordum :) Olmuyor be depresif, ben zaten zor durumdayım bir de bebeyi mi sokucam bu duruma diyorsun yapamıyorsun maalesef...

Allahım ne kadar zor
Kiminiz kimseniz yokmu ? Kızlarınıza baksalar gündüz için sadece, iş bulup çalışabilirsiniz mesleğiniz olmasa bile, büyük marketlerde kasiyerlik olur, büyük şirketlerde mavi yaka pozisyonlar var. Düşündünüz mü hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…