- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi VuslataDair
-
yazmamak için gayret ediyorum çünkü benim hatırlamak istemediğim ama unutamadığım zamanlar.
ama böyle konuları görünce dayanamıyorum.
hayat zor ama mutsuz olmak daha zor.
anne olmadığım için sen sus diyorlar bazıları.
33 yaşındayım ve bekarım , hep yanlış ilişkiler yaşadım.
ve evlenmedim.
hayatımda en cok istediğim bi kız çocuğu iken evlenemedim.
çünkü mutlu evliliklere hiç inanamadım.
yazacak çok şeyim var ama susmak en iyisi.
rol modelliğini üstlendiğim yeğenimi kitap fuarına götüreceğim.
Minikdepresif ve Zeboş,yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu,çok kızdım.
Hadi babalarınız psikopat,ne hakkı vardı annelerinizin sizlere bunları yaşatmaya.
Hangi çocuk minicik bedeniyle ,saf sevgi dolu yüreğiyle bu kadar acımasızca şeylere şahit olmayı hakeder?
Malesef anne olmak yetmiyor,çocukları doğurup doğurup ben sizi büyütmek için dayak yedim,aç oturdum hikayeside yetmiyor.
Sevgili konu sahibi;
Çocuklarınız için katlanmayın hiçbirşeye,
Üşengeçlik etmeyi,kendinize acımayı bırakın ve çocuklarınız için birşey yapacaksanız harekete geçin lütfen.
minik depresifin yazdıklarını görünce gözlerim doldu. Biz de aynısını yaşadık
benm babam hep satırla gezdi evde. O varken biz evde nefes alamazdık. Annemin maaşı var, evimiz var istese boşanır gayette rahat ederiz
ama boşanmıyor. Babam sürekli küfrediyor. Nisan ayında resti çektm ya adam ol ya da çek git. Utan be kalıbından utan
eğer bi daha küfredersen, annemi döversen seni polise şikayet ederim. Ayağını denk al dedim. şimdilik sustu
bir evlat için bunlar babaya söylenmez ama o hiç baba olmadı ki... Annemse her an, heer sn şikayet.. Bizim için katlanmış beni bekliyormuş
boşanacakmış. Annem kocası için hepimizi harcadı. şimdi de sorunlu, psik. Olarak hasta ve kabullenmiyor
kardeşlerim ve ben çok hırçınız. Benm sevgililerim hep babanın hıncını bizden alıyorsun drdi, bakıyorum o erkeğin beni ezme ihtimali bile varsa
ayrılıyorum. Kahretsin ki hep babam gibi oluyor o erkekler... Bu evde mutsuzken evlenirsem mutsuz olmaktan korkuyorum
annem gibi olmaktan korkuyorum
maaşım yok, boşanırsam bu eve dönmekten korkuyorum
konu sahibi, bak.. Bakta gör, ileerde senn kızlarında böyle yazacak ve seni sevmeyecekler
yanlış adamları sevecekler
sen hala boşanma,, hatta 4. Yü de yap
minikdepresif , zeboş ; inşallah çocukluk ve ilk gençliğinizi unutturacak kadar güzel ömrünüz olsun.
Konu sahibine geçen konusunda bunları yazınca "ben çocuklarma keman dersi aldırdım, zart dersi aldırdım, zurt dersi aldırdım" diyordu. Hatta bir arkadaşa "benim çocuğum keman çalıyor seninki kemanı görse tanımaz" diye saldırmıştı.
Umarım artık çocukların maddiyattan öte maneviyata ihtiyacı olduğunu anlar.
benim o ben
o konudan sonra müzik aletleri dükkanına gidip
kızıma tanıttım aletleri
artık tanıyor çok şükür
sena ne çok şey öğretti bize
Minikdepresif ve Zeboş,yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu,çok kızdım.
Hadi babalarınız psikopat,ne hakkı vardı annelerinizin sizlere bunları yaşatmaya.
Hangi çocuk minicik bedeniyle ,saf sevgi dolu yüreğiyle bu kadar acımasızca şeylere şahit olmayı hakeder?
Malesef anne olmak yetmiyor,çocukları doğurup doğurup ben sizi büyütmek için dayak yedim,aç oturdum hikayeside yetmiyor.
Sevgili konu sahibi;
Çocuklarınız için katlanmayın hiçbirşeye,
Üşengeçlik etmeyi,kendinize acımayı bırakın ve çocuklarınız için birşey yapacaksanız harekete geçin lütfen.
seyyahcım hayırdır noldu da senam senin kızın hakkında keman görse tanımıyodur dedi?aaaaaaaa çok şaşırdım valla şimdi........
annenize saygılarımı sunuyorum. işte örnek bir anne ve örnek bir insan.Senam burda kimsenin evliliğimiz dört dörtlük diye bi iddası yok hayatta hiçbi zman mükemmel diil zaten bu senin için diil benim içinde geçerli bişe önce buna dikkat çekim seni eleştiren insalar hatalarını tekrarlamamn için sert yumuşak herkes bildiği gibi yaklşmış sana hamile kalmanın hata oldugunu düşünmüyorum diosun en başta hatanı kabul etmiosun zaten bu kazayla olsa falan burdakiler seni inan bu kadar sert eleştirmezdi..... ama hem sorunum var kocam şöle böle diyip sonrada isteyerk hamile kaldım pişman diilim bu bi hatadiil diosan bu şekildede eleştirlirsin arkadaşım ayrıca 7 sayfa yorum yapılmış ben bir yorumdada O BEBEĞİ ALDIR diyeni görmedim kimse sana aldır demiyo hatalarında neden ısrarla tekrar ediosun diyo bu ikisi çok farklı şeyler...... o insan ''el iyisi'' gibi görünür demişsin ama kocan gelcende kaynananı arayıp ^^gelicek korkuyorum ben napcam^^demişsin?yane demekki bu adamın çokda el iyisi bi profili yok ailesi başta bunu kabul edip biliosa korumuyosa emin ol kimse korumaz ve biliyodur senam daha önceki sölediklerinlede çelişmemeye özen göster lütfen?
ayrıca dışardan iyi görünse nolcak sen biliosun içerde nasıl bi adam....
kocan başında yokken iki çocuguna bakman onları kimseye muhtaç etmemen böle bi adama katlanman sabretmen bunlar çok güzel şeyler
6 yıl boyunca kocasız yaşamak hemde varken olmaması ve senin çocuklarına başında babaları olanlardan daha iyi bakman bunlar çok kutsal şeyler ama kocanın böle oldugunu bile bile bu çocuguda yapıp sonra eşim düşmesini istiyo diye konu açıp yardım edin demende olmadı yane senam
ben çocuklarını alıp kapıyı vurup çıkıp o eve bidaha dönememk ne demek bilirim senam
benim annem 11 ,7,1 yaşındaki bi çocukla kapıyı vurup çıktı bidaha asla asla asla o eve dönmedik çünkü babam annemi aldatıyodu babam bunu 25565463 defa yapınca annem topladı valizlerimizi çıktık o evden nafkamızıda aldık evdeki 20 yıllık kırık dökük mobilyalaımızından bi kısmınıda aldık ve memlekete döndük annemler kabul etmedi bizi annem çalışıodu o kuş kadar maaşıyla hepimizi büyüttü ben iş sahibiyim ünimide okudum benden bi küçük ünide diğeride liseye başlıcak aradan yıllar geçti neler neler oldu ama annem o kapıyı o gün vurup çıkmasaydı şimdi hala o adama bağımlı kalcaktık senam bunu dünyada kendinde o gücü bulan herkes yapıyo.............ama kimsede böle bi kocadan hamile kalıp bile bile, iyiki hamile kalmışım demiyo
hakkında hayırlısı olsun ama kader nedir bilirmisin? kavşaktır sana yollar sunar bu kadar yaşadıklarına kader dieyemezsin o kavşakta seçtiğin yollar senin seçimindir..........
ve kendine yardım edebilcek tek kişi sensin evet burda sana bpşan diyen kimse akşam sana bi ekmek alıp vermicek sadece sana cesaret vercek çünkü bizede vermedi kimse odun kömür almadı ama yapcak cesaret verenler oldu............
dua et onsuz asla olmaz ama birazda o dualardan güç alıp harekete geç...............
ah selincim bilsem
yazmadan geçemicem artık
senam, benim kızımın üzerinde adı yazılı özel yapım bir kemanı var canım
bizim için üzülmene gerek yok
bak diğer arkadaşlar da acıdı halimize
çalışırsam çocuklarım nolcak,üzülürler mi diyorsun
kimsenin eline bakmak zorunda olmayan meslek sahibi kadınlar 3 aylık çocuklarını bakıcıya bırakıp nasıl işe gidiyor acaba
bir tek bu ev hanımlarının çocukları kıymetli
bizimkileri biz sokakta bulduk
???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?