- 9 Ocak 2015
- 94
- 41
- 23
- 32
- Konu Sahibi umitetveinann
-
Inanin yapilcak her yolu denedim.Ve kafasini bile cevirmiyo memeye dogru.Geri atiyo kendiniA.s.
Ya pes edip memeyi tutturmaya cok aşırı cabalamadiniz ya da anne bebek arasindaki bağlanma kuvvetli değil diye düşünüyorum. Keşke 3 ay gecmeseydi ama ben cok zor olsa da yine de memeyi agzina tutturmaya cabalamalisiniz diye düşünüyorum. Evet biberondan icmeye alismis ama cok da büyük sayilmaz ay olarak. Gogsunuzun ucuna süt cikararak bebege gogsunuzu tutturmaya calisin. Eminim doğduğunda yaptiniz cok kez ama yine deneyin. Emdigi zaman anne olmanin cok daha guzel oldugunu goreceksiniz. Ve aranizdaki bag kuvvetlenecek.
Canım merhaba. Hiç üzüp yıpratma kendini. Onun nasibi okadarmış. Benim bebeğimde 3.5 aylık. Doğumdan cıktım verdiler göğsüme ve çocuk beni resmen eliyle itti. 1 ay sağarak verdim zaten öyle aman aman bi sütün yoktu oda kesildi. Artık mamayla devam ediyoruz. Yapıcak bişey yok. Dünyanın sonu değil. Üzme kendini.Selamun Aleykum arkadaslar.Derdim şuki cok zor bi gebeligin ve dogumun ardindan bebegimin emmemesiyle karsilastim.Cok agladim cok ugrastim her yolu denedim emmedi.3 ay oldu sagarak veriyorum ve basta cok gelen suťüm gitgide azaliyo.Bunalimdayim.Varmi boyle cocugu emmeyen ne yaptiniz bi destek olun cildircam(?
Canım merhaba. Hiç üzüp yıpratma kendini. Onun nasibi okadarmış. Benim bebeğimde 3.5 aylık. Doğumdan cıktım verdiler göğsüme ve çocuk beni resmen eliyle itti. 1 ay sağarak verdim zaten öyle aman aman bi sütün yoktu oda kesildi. Artık mamayla devam ediyoruz. Yapıcak bişey yok. Dünyanın sonu değil. Üzme kendini.
Onuda denedim.Uykuda ayakylta yatakta.Tatli seyler dürdum gogsume yok yok tutmadiOnu korkutmadan, hafif tonda, sever gibi ninniler mirildanarak, gece uykusundan uyandiginda, kafasinin arkasindan tutup memeye yaklastirarak deneyin. Gece memeyi biberon sanip agzini yaklastirabilir. Bunu yapmadan onceki gunlerde tabii kucaginizda ve meme hizasinda verin biberonu
Canım bir kere o herkesi bi kenara bırak. O senin bebeğin ve herkesten çok sen düşünürsün. Sen onunla konuşarak ona gülerekte aranızda bağ kurabilirsin. Sadece emzirmeyle bağ kurulmaz. Emmeyen çocuk emmiyo. Bende çok uğraştım ama almıyo yani. Napabilirsin. Sütün de varmış biberonla ver canım. Üzülme bu kadar.Beni anlarsin o halde.Cok zor bi durum.Herkez diyoki sana bagli olmaz hastalikli olur bilmem ne.Sagligimdan olcam stresten
Stres yaptikca basaramazsin bebegi de germe birak milleti ne derse desin.He benim cocugum hastalikli olacak yaklasmazsiniz olur biter de.Saglikli mi şükür Allah'a.Ne insanlar var cocugu tek bir kelime soylesin,bir adim atsin diye bekleyen.Bunlar ufak sorunlar üzülme.Olmazsa da caniniz saolsun ikinizin de varsin emmesin ac kalacak degil ya.Sen elinden geleni yap olmuyorsa nasip oyleymis de bak önüne....Beni anlarsin o halde.Cok zor bi durum.Herkez diyoki sana bagli olmaz hastalikli olur bilmem ne.Sagligimdan olcam stresten
Selamun Aleykum arkadaslar.Derdim şuki cok zor bi gebeligin ve dogumun ardindan bebegimin emmemesiyle karsilastim.Cok agladim cok ugrastim her yolu denedim emmedi.3 ay oldu sagarak veriyorum ve basta cok gelen suťüm gitgide azaliyo.Bunalimdayim.Varmi boyle cocugu emmeyen ne yaptiniz bi destek olun cildircam(?
Normalde yasak ama meme ucuna tatli sür hafiften. Kesinlikle bal sürme. Benim bebegim emerdi simdi fazla emmiyo cabuk yoruluo erken dogmustu ondan kaynaklaniyo. 33 haftada dogdu. Seninkidemi erken dogduSelamun Aleykum arkadaslar.Derdim şuki cok zor bi gebeligin ve dogumun ardindan bebegimin emmemesiyle karsilastim.Cok agladim cok ugrastim her yolu denedim emmedi.3 ay oldu sagarak veriyorum ve basta cok gelen suťüm gitgide azaliyo.Bunalimdayim.Varmi boyle cocugu emmeyen ne yaptiniz bi destek olun cildircam(?
ya ınanma bu laflara elbette emmesı guzel ama emmıyo dıye de neden sana baglı olmayacakmıs. ınsanlar neden şom agızlı boyle . bebek anne sutunu bıberonla da olsa alıyomus onemlı olan anne sutunu alması bagısıklıgı guclendırıyo dogru ama emmezse hasta olacak dıye bısey yok lütfen bunlara kulak asmayın. zaten bunlara uzulursenız sutunuz daha da azalabilir. cok sukur sutum yetıyo dıyın ve devam edın .uyuyoken gogsunuzu vermeye calısın .inş alır ama almazsa da dunyanın sonu degil .piskolojinizi yıpratmalarına izin vermeyin..Beni anlarsin o halde.Cok zor bi durum.Herkez diyoki sana bagli olmaz hastalikli olur bilmem ne.Sagligimdan olcam stresten
eğer başını geri doğru ittiriyorsa bebek reflüsü olabilir. bir doktora danışabilir hem de emzirme pozisyonu dikey konuma getirerek denerseniz canı yandığı için emmiyor olabilir.Selamun Aleykum arkadaslar.Derdim şuki cok zor bi gebeligin ve dogumun ardindan bebegimin emmemesiyle karsilastim.Cok agladim cok ugrastim her yolu denedim emmedi.3 ay oldu sagarak veriyorum ve basta cok gelen suťüm gitgide azaliyo.Bunalimdayim.Varmi boyle cocugu emmeyen ne yaptiniz bi destek olun cildircam(?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?