Doğuma Hazırlık Bebeğim erkekmiş, bana modern bir isim önerir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar oğluşuma şu isimler arasında kararsız kaldık bi yorum atarsanız çoooooooooooook mutlu oluruz(oğlum da sevinir bu duruma :)
efe
tuğra
ege (bu ismi kızlara da koyuyorlar diye eşim pek istemiyor egenur gibi
meriç
SıZCE HANGıSııııı

bence efe çok güzel bir isim gamyoncuiremsu

benım de bı kızım oldu adını doğa koydum ama erkek olsaydı muhtemelen giray yada girayhan koyucaktım annem ıstıyodu..farklı ve guzel bı ısım bence hemde kımse onermemıs ben soylıyım barı dedım:))tatar hanlarının unvanıymıs girayhan anlam olarak da oyle bılıyorum..bende tatar oldugum ıcın ıstıyodum bu ismi:)

Son düzenleme:
efe çok var ya her yer efe oldu bence başka isism düşünün
eymen de son 3 yıldır çok duymaya başladım..

bende 5.5 aylık hamileyim benimde oğlum olucak 3 isimde karasız kaldım ömür talha ve kerem ama büyük ihtimalle ömür olucak...

benimde oğluşum olacak özkan ege yada egehan özkan koymayı düşünüyoruz henüz bizde karar veremedik

kürşat,hamza(Allahın aslanı),alpertunga,kılıçarslan,selahattin eyyübi,barbaros benim bunlar çok hoşuma gidiyo

allahım efe ege doruk rüzgar demir isimlerinden gına geldi çocuk okula gidince sınıftadaki daılım 5 ege 5 efe 5 ruzgar 5 demir olcak.:))))ama bu isimlere hayırrrrrr...
meriç tuğra ikisini birden koyabilirsiniz...

isim konusu çok zor..benimde oğlum var adı emir kaan..fakat sen çağan yağız kayra bunlardan koyabilirsin aklıma şimdilik bunlar geldi...şimdiden allah yardımcın olsun kolay olur inş.doğum güzelim...

erkek

emir haktan (2 isim birarada)

kız

ipek ten (birarada söylenince çok anlamlı geliyor bana)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…