Doğuma Hazırlık Bebeğim erkekmiş, bana modern bir isim önerir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende hamileyim daha cinsiyetini bilmiorum ama oğlum olursa kesinlikle ayaz koyucam öneririm ama baska erkek ismi ; doruk,efecan,berk,kayra,kerem bunlarda güzel

Tuna ismi çok güzel

Köken : T.
Söyleyiş:
Anlam 1. Çok, bol.
2. Yavru.
3. Görkemli, gösterişli.

tdk isimler sözlüğünden alıntıdır

bence denız kız adına yakısıyor mert falanda cok var
esmer olursa yagız kumral olursa her ad olabılır ben atılla adını sevıyorum ama atıllalar cok ası oluyor galıba
akıllı uslu bı atılla görmedım ama yakısıklı oluyolar o ayrı
bende soyle guzel etkıleyıcı bı erkek adı arıyorum ama uyduruk ve kayra devın gıbı yabancı adı gıbı olsun ıstemıyorum duyunca ınsanlar ne anlama geldıgını anlasın ıstıyorum
yagız olabılır mesela
cem adınıda sevıyorum

ısım koyarken anlamlarınada dıkkat etmek lazım ayaz soguk demek bılmıyorum ıyı bı anlammı
sora doruk koyarssın naber moruk derler nebılım okul donemlerınde arkadasları dalgada gecsın ıstemem
benım adımla gecerlerdı ustelıkte alakasız bı ısım yanı ama yınede dalga geccek bıse buluyo o cagdakı cocuklar

benim kızım olucak ama bebişim erkek olsaydı Utku koyacaktık inş. ikinci bebişe kısmet olur bence güzel bi isim bi düşün istersen sağlıklı bi bebeğin olur inş. opuyorumnanaktan

Ben de Uras ismini çok beğenirim
Bir de ismi Acun olanlar çok şanslı ve zengin olurlarmış,ben diyenlerin yalancısıyım yerimseniben

kızlar size bir sır benim erkek kardeşim 20yaşında ismi
KÜRŞAT AFŞıN Kürşat bilindik belki ama çok yok yine de
kardeşimin ismi Afşin diye kime söylesem hiç kimse duydum bu ismi demedi kimse bilmiyor herkes ne ilginç hiç duymadım diyor eski türk beylerinden biriymiş anlamı da silah,sırh

bi de amca oğlumun ismi var oda çok duyulmuş deil
alper altuğ ayrı da konabilir bence bunlar çok güzel
bi de bartuğ u seviyorum ben

selam arkadaslar benim kizim hamile bebeyine levin ismi vermek istiyo nasil bir isim fikir yazarsaniz memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…