- 9 Ocak 2015
- 1.212
- 779
- 163
- 39
Ben kimseyi savunmadimyazdıklarına bakıyorum da hep bu 2.kadın dedıgımız kadınları durduk yere savunmaya calısıyosun...dıkkatımı cektı
acaba onu mu düşünüyordu da ondan mı benzedi diye düşünüyor
ben de anladığınızı anladım da işte yazayım dedimhıı anladım onu zaten de düşüncesinin ne kadar yersiz olduğuna şaşırdım
çok mantıksız
Diyelim ki haklı yere takıntı yapıyorsun eski sevgiliyi.Takıntı yapan ben değilim eşim bana takıntı yaptıran devamli içki İçmesi o kızla aynı ortamda bulunmaları falan. . Eşinizle birliktelik yaşadığınız anda bile başkasının gözlerini gormeniz ne demek yasamayan bilemez
Neden hep ayni ortamdalarki , bide niye cok iciyoTakıntı yapan ben değilim eşim bana takıntı yaptıran devamli içki İçmesi o kızla aynı ortamda bulunmaları falan. . Eşinizle birliktelik yaşadığınız anda bile başkasının gözlerini gormeniz ne demek yasamayan bilemez
Ben bebeği o kıza benzettigim günden sonraki gün içti baya normalde de arada sırada dozu kaçırıyor sonuçta hamileyim doğum yaptım bunlar doğru değil eşimin yaptıkları. Kızla aynı mahalledeyiz ve akraba sayılırlar uzaktan kan bağı yokNeden hep ayni ortamdalarki , bide niye cok iciyo
Bu basit bi kiskanclik degil oyleyse
yeni doğmuş el kadar bebeği benzete benzete o kıza mı benzettin?Arkadaşlar Merhaba . yeni doğum yaptım sayılır eşimin eski kız arkadaşını sevdiğini düşündüm hep biraz akraba sayılır onunla ve unuttugunu düşünmüyorum bir türlü çünkü hep goruyolar birbirlerini. Biz evlendik çocuk sahibi oldum kendi dogum yaptığımı bilmesem sanki çocuğumu o kız doğurdu bu kadar benzerlik olamaz gorumceme söyledim bunu eşimde duydu hiç sesini çıkarmadı hani derler ya kimi çok seversen ona benzer diye aklım karıştı bu kadar çok benzerlik
Biraz uzaktan izle fazla yorum yapmadan zor bi durum gercektenBen bebeği o kıza benzettigim günden sonraki gün içti baya normalde de arada sırada dozu kaçırıyor sonuçta hamileyim doğum yaptım bunlar doğru değil eşimin yaptıkları. Kızla aynı mahalledeyiz ve akraba sayılırlar uzaktan kan bağı yok
Arkadaşlar Merhaba . yeni doğum yaptım sayılır eşimin eski kız arkadaşını sevdiğini düşündüm hep biraz akraba sayılır onunla ve unuttugunu düşünmüyorum bir türlü çünkü hep goruyolar birbirlerini. Biz evlendik çocuk sahibi oldum kendi dogum yaptığımı bilmesem sanki çocuğumu o kız doğurdu bu kadar benzerlik olamaz gorumceme söyledim bunu eşimde duydu hiç sesini çıkarmadı hani derler ya kimi çok seversen ona benzer diye aklım karıştı bu kadar çok benzerlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?