bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

yazdıklarına bakıyorum da hep bu 2.kadın dedıgımız kadınları durduk yere savunmaya calısıyosun...dıkkatımı cektı
Ben kimseyi savunmadim
kaldi ki bu konuda ikinci kadinda yok
eski sevgili var saplantili bir kadin var
ikinci kadinim ondan savunuyorum bunu mu duymak isterdin?
Bir tane savundugum cumle soyle
nasil insansınz siz ya
neyi ima ediyorsunuz
kibledim hadi bye

Polemiğe girmeyiniz lütfen...

Takıntı yapan ben değilim eşim bana takıntı yaptıran devamli içki İçmesi o kızla aynı ortamda bulunmaları falan. . Eşinizle birliktelik yaşadığınız anda bile başkasının gözlerini gormeniz ne demek yasamayan bilemez

bence abartmış gibisin..
akrabalık varmış benzemiş olabilir.

Diyelim ki haklı yere takıntı yapıyorsun eski sevgiliyi.
Çocuğunu benzetmen normal bişey mi Allah aşkına,daha da fecisi bunu görümcenle paylaşman.
Kendini ne konuma soktuğunun farkında mısın?
Eski sevgiliye takıntılısın ve bunu herkese belli ediyorsun,eşinde duymuş.
Sana acımaları mı amacın?

Neden hep ayni ortamdalarki , bide niye cok iciyo
Bu basit bi kiskanclik degil oyleyse

Neden hep ayni ortamdalarki , bide niye cok iciyo
Bu basit bi kiskanclik degil oyleyse
Ben bebeği o kıza benzettigim günden sonraki gün içti baya normalde de arada sırada dozu kaçırıyor sonuçta hamileyim doğum yaptım bunlar doğru değil eşimin yaptıkları. Kızla aynı mahalledeyiz ve akraba sayılırlar uzaktan kan bağı yok

yeni doğmuş el kadar bebeği benzete benzete o kıza mı benzettin?
Kimse değil de senin psikolojine işlemiş bu durum.

Canım sen belki biraz fazla dillendirdiysen mevzuyu eşin de sıkılıp içmiştir. Kötüye yorma bence. Kan bağı yokken çocuk benzeyemez. Kaldı ki dünya da tek iri gözlü insan ne o kız ne de senin bebeğin. Biraz abartıyosun bence. Bak huzurunuz kaçar böyle. Arkadaşların dediği gibi kocanı da zorla itme yanlış şeylere. Günahını da alma. Çocuk senin, koca senin. O geçmişte kaldı artık. Aynı ortamda bulunmaları da mecburiyettendir belki. Her Allahın günü de görüşmüyolardır eminimi. İçini ferah tut, kötü düşünceleri at ve ailenin tadını çıkar.

Biraz uzaktan izle fazla yorum yapmadan zor bi durum gercekten
Allah yardim etsin canim
O beyinsiz kocanada akil versin insallah

Onların yeğeni var ortak o kızla eşim yeğenini o kıza benzetiyor geçenlerde söyledi baksana dünya güzeli aynı halası dedi ben bozuntuya vermek istemedim ama ister istemez takıntı oluyor bende

benim bildiğim hamile kadın kimi çok severse ona benzer derler. Ayrıca akrabalık var demişsiniz biyerden bi bağlantı olmuş olabilir.

eşin değil de sen saplantı yapmışsın kızı.. madem birbirlerine bu kadar aşık olduklarını biliyordun, her şeyi ona bağlayacak kadar takıntı yapmadan önce evlenmeseydin keşke.. bu psikoloji ile kendin de mutlu olamıyorsun..

Allah eşinize sabır versin diyorum başka bir şey demiyorum.

yahu benzese de görümcene ne diyorsun sende amma safsın kızım ya. eşinde duymuş.. bırak içinde sakla yaa. hayret birşey.kendi kendini üzecek bir sorun çıkarmışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…