Sizin durumunuz pek iyi değil bence, az önce de bir konu açtınız eşimle eski sevgilisinin ortak yeğenleri var dediniz. Onu severken aynı halası diye seviyor dediniz. Bütün bebekler, çocuklar eşinizin eski sevgilisine benziyor galiba.Eşim içki içiyor dediniz bu saplantılı haliniz yüzünden içiyor olabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim. Kendi doğurduğunuz çocukta bile o kızı görüyorsunuz. Normal değil bu davranışlarınız kusura bakmayın.
bence de kocası o kızı düşünmese bile bu konuşarak onun aklına sokuyor hatırlatıyor baksana
Aynen canım benim yani adamın aklına sokuyor. Bunlar bildiğimiz kim bilir başka neler diyordur adama.
Beni suclayacaginiza yazdıklarımı iyi okuyun. Eşimin o kızla yegenleri var artık o bebekte aynı o kıza benziyor onunla ilgili dedi ki eşim baksana suna aynı halasına benziyor dünyanın bir güzeli dedi o kızla ilgili yani eski sevgilisiyle ilgili. Yani suç eşimde aklıma getiren eşim. İçki içiyor logusalik donemim şu an hamileyken de öyle yapardi
Canım sen neden bu adamla evlendın bunları bıle bıle eskı sevgılısını unutamamış bır ınsanlaBeni suclayacaginiza yazdıklarımı iyi okuyun. Eşimin o kızla yegenleri var artık o bebekte aynı o kıza benziyor onunla ilgili dedi ki eşim baksana suna aynı halasına benziyor dünyanın bir güzeli dedi o kızla ilgili yani eski sevgilisiyle ilgili. Yani suç eşimde aklıma getiren eşim. İçki içiyor logusalik donemim şu an hamileyken de öyle yapardi
Eşimle o kızın ortak yeğeni var o kız yeğeninin halası eşimde dayısıvalla ya değişik bir durum
dedğinden birşey anlamadım. o kız evli mi sizin ne kadar yakın akrabanız. halası olan kim.
Eşimle o kızın ortak yeğeni var o kız yeğeninin halası eşimde dayısı
Ailelerimiz tanıştırdı bizi zorunlu denemez ama biz evlenmeden önce ayrilmislarEşin seninle zorla mı evlendi?
Bunu dile getirirken gorumcem ordaydı eşim öyle duydu ve bugün duyduguma göre geçen gün o kızla karşılaşmış muhabbet arasında kıza benim bebeğimizi ona benzettigimi söylemiş suan soktayimbugün açtıgınız konuya yorum yapmıştım ancak konunuz buraya taşınınca ve ben daha önce yazdıklarınızı okuyunca anladımki sorun sizde... şoktayım şuan, siz nasıl böyle bir şey dile getirirsiniz ve eşinize duyurursunuz... hata ediyorsunuz sanki zorla aklına sokuyorsunuz eşinizin küçücük bebeği koskaca insana bu kadar tıpatıp benzetmeniz bile garip bunun kesinlikle imkanı yok bu da demek oluyorki eşiniz değil siz o kızı aklınızdan çıkaramıyorsunuz acil kendinize gelin yoksa durum vahim
Arkadaşım bu saçmalığı sen başlatmışsın ama; insan düşünse bile böyle bişey demez. Annesi bir kere bebeğe böyle dedikten sonra, herkes etkilenir çocuğa aynı gözle bakar.Bunu dile getirirken gorumcem ordaydı eşim öyle duydu ve bugün duyduguma göre geçen gün o kızla karşılaşmış muhabbet arasında kıza benim bebeğimizi ona benzettigimi söylemiş suan soktayim
O kıza nasıl söyler bunu benim aklim almiyorArkadaşım bu saçmalığı sen başlatmışsın ama; insan düşünse bile böyle bişey demez. Annesi bir kere bebeğe böyle dedikten sonra, herkes etkilenir çocuğa aynı gözle bakar.
Kimi daha çok seversen bebek ona benzermiş. Var mı öyle saçma şey ya... düşünce ile bebeğin fiziğine etki etmek, hayır bebeği taşıyan sen bile değil, bunu dışarıdan eşin yapıyor.
Mümkün olduğu kadar çabuk konunun üzerini kapatın; lafını etmeyin, ne niçin sormayın. Unutulur inşallah.
Bunu kimden duydunuz? Eşiniz mi söyledi gittim kıza böyle dedim diye?O kıza nasıl söyler bunu benim aklim almiyor
Arkadaş doğru söylemiş. Kapat üstünü gitsin.Arkadaşım bu saçmalığı sen başlatmışsın ama; insan düşünse bile böyle bişey demez. Annesi bir kere bebeğe böyle dedikten sonra, herkes etkilenir çocuğa aynı gözle bakar.
Kimi daha çok seversen bebek ona benzermiş. Var mı öyle saçma şey ya... düşünce ile bebeğin fiziğine etki etmek, hayır bebeği taşıyan sen bile değil, bunu dışarıdan eşin yapıyor.
Mümkün olduğu kadar çabuk konunun üzerini kapatın; lafını etmeyin, ne niçin sormayın. Unutulur inşallah.
Kocanın lüzumsuzluğu o. Gitme üstüne. O da çeki düzen verir inşallah kendine. Bu arada o kızı ciddiye alma, kendine güvenli ol biraz. Lütfen kendini vesveselerle üzme. Sevgiliyken çok şey yaşamamışlarsa birbirlerine arkadaş gibi bakıyor olabilirler. Asıl mesele sana eskiden sevgili olduklarını söylemeleri bence. Arada dünürlük var, boşu boşuna anlatmışlar yani.O kıza nasıl söyler bunu benim aklim almiyor
Gorumcem anlattı niye söyledin diyeBunu kimden duydunuz? Eşiniz mi söyledi gittim kıza böyle dedim diye?
Görümcen uydurmuş olabilir mi? Kızla nasıl bir ortamda buluşmuşlar da, kardeşi de yanındayken, benim bebeğim sana benziyor demiş olabilir eşin? Niye desin?Gorumcem anlattı niye söyledin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?