- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi ceylaan1988
-
amin cnm hepimiznde ben seyi anlamdım 3 haftalıksan nasıl yazın doguyo aralıkta falan dogması gerekmezmi benmi yanlıs anladım veya yanlısokuyorum :)
kızlar ben geçen sene haziran sonunda doğum yaptım ilk günler uzun kollu giydirdim sonra kısa kollu kısa paçalı badiler giydirdim ben izmitteyim birde siz izmirdesiniz çok daha sıcak olur bebeği çok kalın giydirmeyin kurdeşen döker nasıl alıştırırsanız öyle gider çok şükür oğlum 9,5 aylık kulak iltihabı geçirdi onun dışında hiç hastalanmadı herkes bana üşür üşür diyodu ama üşümez korkmayın sonuçta üzerine penye battaniye falan örteceksiniz hayırlı doğumlar
ayy evet banada mantıklı geldı şimdi üşümezler yaa uzun kollu alsakta ince alırız kısa gıydırıncede ustune ince battanıye örterz nasılsabi sağlıklı doğsunda bebeklerimiz bi kavuşsak bebişlerimize sağ salim Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
gulyhas bnce 33 haftalık dıcektıı yerimseniben
bende aynı dertten muzdaripim ilk 1 hafta zaten göbeği düşene kadar zıbın giyecek oda uzun kollu olur sanırım.. benim bebeğim doğum tarihi de 28 temmuz yani ağustos nerdeyse :)) herhalde bebk kendini toparlayana kadar uzun kollu sonra badi falan giyer die düşünüyorum.
benmde 29 temmuz cnm bigün varmıs aramızda :) bedne aynen öle ilk bi ay 40ı cıkana kadar yane uzun kollu giysin sonra havalar dahada ısınır kısa kolluya gecerm diye düsünyorum allah hayırlısıyla o gnleri göstersn amnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel 22 ekim seinde SAT ın :)
allah bağışlasın hepimizin bebeğini sağlık sıhhat versin inşallah canım. amin inşallah :)) görürüz canım.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?