Doğuma Hazırlık bebeğim haziranda doğacak ne giydireceğimi şaşrdım:((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende haziran anesiyim benimde son tarih 29 haziran bende ilk zamanlar için ince uzun kollu şeyler aldım kısa kollu da aldım duruma göre bakıcazz saglıkla gelsinlerde meleklerimiz

bende kısmetse haziran annesiyim:)))))

valla bende şimdiden düşünmeye başladım
heralde çoğunlukla penye giyicek yün şeyler dalar sıcakta
zaten penyedende çok güzel yelekler hırkalar var artık
ama bende ayağından çorabı çıkartmammmm
ilk bebeğimi marttta doğurmuştum
çok rahattıııııı
şimdiki de inşallah kolay olur
asıl ben bizleri düşünüyorum:)))))))
ter boşaltıcaz lohusalıkta
gerçi kilolar kolay gider ama stres yapar daha fazla
evde klimayıda açamıycaz
iki küçük çocuk
asıl biz ne giyicezzzzz:)))))))))))))))))

selam ben de agustosun ikinci haftası dogum yapıcam annem iki uç tane uzun kollu aldırdı dıgerlerı kısa kollu yanı cok panık yapmaya gerek yok bebıslerımız usumez ıns :)

Ben de haziran başında doğum yapıcam.Haziranda evler çok sıcak olmaz zaten.Bence ilk 2 ay uzun kollu giyer..Temmuz sonu ve ağustosta kısa giymeye başlar ..Ben şimdilik hep uzun kollu aldım..ıç bodyleri ince penyeden almaya dikkat ettim..2 aydan sonra rahat rahat evden çıkıp bebişin durumuna göre kısa kollu kıyafet alınabilir.Şimdiden almaya gerek yok diye düşündüm ben.

yaşadıgımız şehire göre ve hatta evımızın konumuna göre sıcaklık değişecektir heralde..temmuzda gelıo bnm kızım..ben çok fazla zıbın takımı almadım..bol bol yarım kol badi aldım..gereksiz şeyler almak istemıyorum..yaşadıklarımdan bılıyorum alınan bır çok şey etıketıyle kalıyor..bırde bır önerıı giyeceklerı son aya bırakmak..kulllanmadıklarımızı değiştiriririz.bnm alış veriş yaptıgım yer böyle bır teklıfte bulundu.. hepsını yıkamıyacagım o yuzden.birde artık her sey o kadar kolay kı aradıgın herseyı bulabılıyorsun. bebeğin ihtıtacına göre doğumdan sonra almak ta mantıklı..çok bebğenip aldıgımız ciciler hariç tabii.insan görünce dayanamıuyor..

benimde doğumum haziran sonu olcak inşallah..bende uzun kollu badi aldım bebişime ilk günler üşürmüş annem dedi kaydirigubbakcemile3

ben sadece 0-3 ay almadım. 3-6 da aldım. çok çabuk büyüyüp eskitemeden kaldırmak istemiyorum.
kısa kollu ve uzun kollu aldım ben. askılı aldığım 2 hastahane çıkışının içinde var. dışında askılı almadım.

benimde bebişimde temmuz sonu ağustosun başı gibi doğacak 29 haftalık hamişim ilk 1 hafta zaten göbeği düşmediğinden zıbın giyecek sonrada kısa kollu penye badyler giydiririm die düşünüyorum çok fazlada üzerine düşersek terleyip daha çok hasta olurlar ayy gelsin artık çok sabırsızlanıyorum yaaa alah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…