Bebeğim iyi olucak mı ?

Canım sabırlı olup, kendini üzmeyip, hekiminin önerdiği kontrolleri aksatmayacaksın. Muhtemelen yakın takip altında ilerler süreç. Ankara’daysan kendi fakültemden bir hocamı önerebilirim sana.

Canım sabırlı olup, kendini üzmeyip, hekiminin önerdiği kontrolleri aksatmayacaksın. Muhtemelen yakın takip altında ilerler süreç. Ankara’daysan kendi fakültemden bir hocamı önerebilirim sana.
Keşke orda olsaydım İstanbul’da ikamet ediyorum yarın Süleymaniye hastanesine gidicez umarım iyi şeyler olur bu iğnenin şimdi yapılabilmesi varsa şimdi yapılır inşallah 3 doktorda hayatımızı kararttı sağolsun

Hayatını karartmak gibi düşünme, maalesef olanı söylemek durumunda kalıyoruz bizler de. Yoksa aksi bir durumda bizim de canımız sıkılabiliyor. Hastaya tüm ihtimallerin anlatılması doğru esas olandır.

Hayatını karartmak gibi düşünme, maalesef olanı söylemek durumunda kalıyoruz bizler de. Yoksa aksi bir durumda bizim de canımız sıkılabiliyor. Hastaya tüm ihtimallerin anlatılması doğru esas olandır.
Sizde doktorsunuz anladım kadarıyla peki bu kadar erken farkedilmiş bi hastanız oldu mu daha öncesinde nasıl bir yol izlendi

Bu uyuşmazlık durumunda vücudun farkında olma derecesi çok önemli genelde ilk bebekte vücut bunu farkedemiyor diyorlar ama işte sadece %1 ihtimalle ilk çocukta farkediyormuş o da bizi buldu buna da şükür
İnşallah güzel haberlerini alırız. Dua edin... ben de edicem senin için

Kan uyuşmazlığının çaresini çözdüler diye biliyorum ben de, babam o pozitif annem a negatif ve bizler pozitifiz. Bence siZde başk bir olay var kaldı ki 30 yıl önce bizde çözmüşler mevzuyu
Bu Arada telkin yöntemini deneseniz? Vücudunuza bebeği istediğiniz mesajını verseniz. Bende çok işe yaramıştı bu metot.

Sizde doktorsunuz anladım kadarıyla peki bu kadar erken farkedilmiş bi hastanız oldu mu daha öncesinde nasıl bir yol izlendi

Evet doktorum canım, ancak pratisyenim. Sana aktardığım bilgiler de kadın doğum stajından ve TUS’a hazırlanırken çalıştıklarımdan hatırladıklarım. Bu şekilde bir hasta da görmedim açıkçası. Görsem de yine bir şey söylemem doğru olmaz çünkü kendi kadın doğum uzmanın bile seni daha üstüne yönlendirmiş. Dediğim gibi tek söyleyebileceğim iyi bir perinatolog tarafından yakın takip edilmen gerektiği. Umarım her şey gönlünce olur.

Öyle de insan evladından vazgeçemiyor işte dediğiniz gibi ne olacağı belli olmuyor umarım bende sağ Salim alırım yavrumu kucağıma
İnşallah siz sadece tevekkül edin verende alanda Allah.Benden önce annemin karnında sekiz aylık bebek ölmüş ve yaklaşık iki ay taşımış karnında anneme birşey olmamış inşallah sizinde başınıza kötü şeyler gelmez.

Tek sorun uyuşmazlığın erken farkedilmiş olması dediler çok şükür bebeğin gelişiminde kalbinde puanlık hiç bir sıkıntı Yok 2 gün önce 2 defa dinledim yavrumun kalbini mesajı nasıl vericem ki

Çok teşekkür ederim ilk bebekte %1 görülen bir ihtimalmiş bundan da görmemiş olabilirsiniz umarım herşeyiniz düzgün gider

Kan uyuşmazlığı bizde de var. Hamileligim süresince bi sıkıntı yaşamadım. Doğumdan sonra 72 saat içinde bi iğne yapılıyor. Diğer gebelikler için. Kan uyuşmazlığı ilk gebelikte sorun yaratmaz. Icinizi ferah tutun

Umarım allahım cümlemizin yardımcısı olsun

Siz evlenirken kan grubunuza baktirmadiniz mi evrak hazirlarken. Hamilelik olana kadar sizde mi bilmiyordunuz ?

3 doktorun da dediği annenin ilk gebelikte farkedene kadar başka bir rh olduğunu Doğum zamanının gelmiş olması ondan sorun olmuyormuş ilk gebelikte ama benim daha 8+1 ken farkedilmiş olduğu için sıkıntı oluyormuş

Siz evlenirken kan grubunuza baktirmadiniz mi evrak hazirlarken. Hamilelik olana kadar sizde mi bilmiyordunuz ?
Ben biliyordum evraklarda da bakıldı ama bize bununla ilgili bişey denmedi ben bildiğim için doktora sormuştum hamile kalmadan bu iğneler yapılmıyormuş öyle dedi şimdi de 3 doktorda çok erken olduğu için iğne konusunda bişey yapamadıklarını bir profesör tarafından takip edilmem gerektiği söylendi

Anladım. Umarım bi sorun yaşamadan sağlıkla alırsınız Bebeğinizi kucaginiza. Fazla stres yapmayın bebeğiniz kendiniz için.

Normalde dediğiniz gibi çünkü ilk hamilelikte vücut farkedip antikor geliştirene kadar bebek doğuyormuş zaten ama benimkisi erken tetiklediği için sorun bu oluyor
canım bende de kan uyuşmazlığı var. gebeliğin ilk haftalarında kanamam olduğu için hemen koruyucu iğne yapıldı. eğer kanaman olmasaydı sorun olmayacaktı sadece doğumdan sonra bir sonraki gebelikte sorun oluşmaması için iğne yapılacaktı ama bu gebeliğinde kanaman olduğunda iğne yapılmadığı için vücut savunmaya geçmiş. inşallah bebeğini sağlıkla kucaklarsın, güzel haberlerini takip edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…