Bebek Beslenmesi BEBEGİM KAKASİNİ YAPAMİYOR

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
ARKADASLAR 2 BUCUK AYLİK BEBEGİM KAKASİNİ YAPAMİO DUN OGLEDEN BERİ... KARNİ GURUL GURUL YAPİYOR EMMEK BİLE İSTEMİYOR BENİ KAKASİNİ YAPAMADİGİ İCİN.. COK AGLİYOR NE YAPCAM BİLMİYORUM

Arkadasim allah rizasi icin su bebegini bi doktora gotur artik. Gunlerdir konu acip duruyosun yok bebegim kusuyor bebegim hik dedi bebegim pik dedi bebegimin kakasi bilmem ne..anliyorum endiselisin fakat bi acile gitmek yerine gelip burda konu acacak kadar da rahatsin. Ben anlamadim. Yazik degil mi yavruya bi doktora sorsana biz burdan ne bilelim.

Bir iki kez kustuğu için bir gün kakasını yapamadığı için doktora da götürmesin,gerçekten ihtiyacı olan bunun yüzünden gereksizce sıra bekliyor.Çok heyecanlı bir anne,eski konularına baktım da :)

Merak etme benimde 2 aylik oglum oda yapmiyor. Eger ikiniyorsa yapmasina yardim et uyararak. Eger kayfi yerindeyse hic dokunma normal bu aylar

Buradaki insanların tavsiyelerine uymak yerine doktora gitmeniz bebeğiniz açısından daha iyi olur değil mi?

ARKADASLAR HERSEY İCİN DOKTORA GİDİLMEZ HASTANE MİKROP YUVASİ AYRİCA DAHA ONCE GİTTİK BİR SURU TAHLİL FALAN.. DOKTOR BİLE EN AZ 2 GUN BEKLEYİN DİYOR.. BEN SADECE ANNE OLMUS BASİNDAN BOYLE SEYLER GECMİS VE NE YAPMİS ONU MERAK EDİYORUM BOS BOS KONUSMAYİN...

Çok TSK ederim umarim faydasi olur çünkü biogaia verdim o bile fayda etmedi
Böyle şeyleri doktora danışmadan verme,daha ufak bir zararı olur Allah korusun. Onun yerine sen beslenmene dikkat et,sütünden bebeğe geçer. Bir de o aylarda benim kızımda da oluyordu,bir kaç gün yapmaması normal ama dediğim gibi önce bir doktora danış

Bu ayda boyle kakasuz gunler olabılır.bebegının kabuz oldugunu sanmıyorum
Karnından gelen gurultular gaz dan.bacaklarınu oynat hareket ettur cocugu gazını ıyu çıkar.
Kabuz demek ıcun bılye gıbı top top kaka yapması lazım.bı hafta sonra cıvık kska gelsın o çocuk kabuz sayılmaz

Ayrıca gazu olan bebek kesık kesık kusar

Kızım 3 aylık falanken 6-7 gün kaka yapmadı, fitil bile kar etmedi, doktora sorduk olağan birşey dedi. 9 güne kadar bile normal sen 1 günde paniklemişsin.

Karnına masaj yap hafif hafif, ayaklarını ittirip çek ama hepsi hafif olacak. youtube da videolar var çok güzel. Mesela;

Başka birşey vermeden bunu dene derim.

TSK oyyyyy bi sen anladin arkadasim... Sanki her dakika doktora gitmek çözüm.. Bebeklere o kadar eziyet ediyorlar.. Yine kakasini yapamamisti doktora gittik film falan çekildi poposuna birşey soktular öyle yapti.. Bu insanlar boos konusuyo . sanki biz bilmiyoruz anca doktor diyorsunuz

Inanmıyorum sana kaka yapmadı dıye fılmmı cektırdın.daha dıgrusu o fılmı ceken dr a ınammıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…