- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
Bir iki kez kustuğu için bir gün kakasını yapamadığı için doktora da götürmesin,gerçekten ihtiyacı olan bunun yüzünden gereksizce sıra bekliyor.Çok heyecanlı bir anne,eski konularına baktım da :)Arkadasim allah rizasi icin su bebegini bi doktora gotur artik. Gunlerdir konu acip duruyosun yok bebegim kusuyor bebegim hik dedi bebegim pik dedi bebegimin kakasi bilmem ne..anliyorum endiselisin fakat bi acile gitmek yerine gelip burda konu acacak kadar da rahatsin. Ben anlamadim. Yazik degil mi yavruya bi doktora sorsana biz burdan ne bilelim.
Çok TSK ederim umarim faydasi olur çünkü biogaia verdim o bile fayda etmedi1 çay kaşığı zeytinyağı günde 4 sefer ver,geçmiş olsun
Böyle şeyleri doktora danışmadan verme,daha ufak bir zararı olur Allah korusun. Onun yerine sen beslenmene dikkat et,sütünden bebeğe geçer. Bir de o aylarda benim kızımda da oluyordu,bir kaç gün yapmaması normal ama dediğim gibi önce bir doktora danışÇok TSK ederim umarim faydasi olur çünkü biogaia verdim o bile fayda etmedi
Inanmıyorum sana kaka yapmadı dıye fılmmı cektırdın.daha dıgrusu o fılmı ceken dr a ınammıyorumTSK oyyyyy bi sen anladin arkadasim... Sanki her dakika doktora gitmek çözüm.. Bebeklere o kadar eziyet ediyorlar.. Yine kakasini yapamamisti doktora gittik film falan çekildi poposuna birşey soktular öyle yapti.. Bu insanlar boos konusuyo . sanki biz bilmiyoruz anca doktor diyorsunuz
Gazını ıyu cıkardınmu?Çok aglio arkadasim bizimki aliskin devamlı yapacak simdi zar zor uyudu
Çok agliyodu 3 saat kesintisiz bağırsak düğümleme sinden endişe ediyorum dedi yolladi filmeInanmıyorum sana kaka yapmadı dıye fılmmı cektırdın.daha dıgrusu o fılmı ceken dr a ınammıyorum
CikardimGazını ıyu cıkardınmu?
Sagdaku cevapla ya tıkla cevap yazarken.kıme ne dedıgın bellu olmuyo boyle:)
Neyse deilmiş şukur. Iyı bı dr fılm olmadan anlar dugumlenmeyıde o dr u bulmak meseleÇok agliyodu 3 saat kesintisiz bağırsak düğümleme sinden endişe ediyorum dedi yolladi filme
Çok kıbarsın:)Cikardimgüzelde osuruyo ama illa sicacak
Çok kıbarsın:)
Yıne var gazı demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?