- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
Korkuyorum zeytinyağı yakar DİE... Çünkü ben bile içtim resmen öksürük boğdu... Bilmiorum ama denemeyi dusunurumkardeşim bebekken böyle problemi oluyordu, sabahtan akşama kadar ağladıgını bilirim.
annem zeytinyağı verirdi.
Canim banyo yaptir her gun o da ise yarayabilir,yuzustu yatirma istersen ben hoc yatirmiyorum korkuyorum,benim bebisim de surekli alttan gaz cikariyor bu iyi birsey en azindan rahatliyorlar,birbirimizi buldugumuz iyi oldu buradan fikir alisverisi yapabiliriz bundan sonraDevamlı aferdesin alttan acayip gaz veriyo sanirim gaz dolu... Birde öyle deniyim bakim... Çok tsk ederim cevap verdiğin icin yüzüstü yatirsam nazil olur acaba... Korkuyorumda yatirmaya daha 2 buçuk aylik
VALLA sende bilgiler daha cokkkk benim içinde iyi olduCanim banyo yaptir her gun o da ise yarayabilir,yuzustu yatirma istersen ben hoc yatirmiyorum korkuyorum,benim bebisim de surekli alttan gaz cikariyor bu iyi birsey en azindan rahatliyorlar,birbirimizi buldugumuz iyi oldu buradan fikir alisverisi yapabiliriz bundan sonra
Amannn yaaa yazin iyiydi kis geldiiii artik eskisi gibi banyo yaptiramam artik yarin yapar :) babasiyla yikarizCanim banyo yaptir her gun o da ise yarayabilir,yuzustu yatirma istersen ben hoc yatirmiyorum korkuyorum,benim bebisim de surekli alttan gaz cikariyor bu iyi birsey en azindan rahatliyorlar,birbirimizi buldugumuz iyi oldu buradan fikir alisverisi yapabiliriz bundan sonra
Daha 26 gunluk ablasi cok kucukVALLA sende bilgiler daha cokkkk benim içinde iyi oldubebis ne kadarlik
Anammmm bicirikkkkk :*Daha 26 gunluk ablasi cok kucuk
Çok TSK ederim VALLA herşeyi deniyorum umarim faydasi olurmerhaba... zeytin yağını içirmekten çekiniyorsan bebeğinizin karnına yağla masaj yapın marketlerden alınan z.yağında katkı maddesi olabileceği için tereddütünüz olabilir.Saf z. yağının zararı yoktur.Yeğenimin 40 günlük erkek bebeği var doğduğundan beri gaz sorunu yaşıyorlar.Doktoru erkek bebekler kız bebeklere oranla daha gazlı olur ve yanında olduğun sürece yüz üstü yatır demiş.Ben çocuklarımı sürekli yüz üstü yatırarak uyutuyordum büyük olan üniversiteye gidiyor hala aynı şekilde uyur böyle daha rahat uyuyorum diyor :) Ailem zeytin yetiştirdiği için yağıda kendimiz yapıyoruz katkısız oluyor bende çocuklarıma bebekliklerinde içirirdim ve masaj yapardım sıkıntılı anlarında .
Bak onu yapiorum ama hic faydasini görmedim... Gaz yapio ama kaka yok iste.. Sanirim gaz dolmuş bebeğim... Devamli osuruyo...Karninin üstüne yatirmaya korkuyorssn, kendin koltuga uzan bebisinide karin üstü gögsüne yatir, hem bebislerin cok hosuna gidoyor tabii annelerindehem gazlari cikiyor.
Bak onu yapiorum ama hic faydasini görmedim... Gaz yapio ama kaka yok iste.. Sanirim gaz dolmuş bebeğim... Devamli osuruyo...
Bilmiorum ki faydasi olurmuki pekmezde yok2 aylık bebeğim var doğduğundan beri kaka problemimiz var 1 hafta 10 gün yapmadığı oldu doktora götürdüm şurup falan verdi fitil verdi biogaia verdi ama hiç bi faydası olmadı.fitilide ıkınıp hemen çıkarıyordu poposu mahvoluyorduzeytinyağı da verdim ama yine olmadı.bugün bişey öğrendim ve denedim anında kakasını yaptı tam 1 haftadır yapmıyordu.şırıngayla poposuna çok az 1cc den bile az pekmez sıktım ve hemen yapmaya başladı.bi zararı olduğunu düşünmüyorum açıkcası çünkü geri aktı sıktığım pekmez ki pekmez de zararlı bişey değil
Bilmiorum ki faydasi olurmuki pekmezde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?