Havalar sıcak zaten mutfakta halısını kaldırın15 aylık bebeğim kendi kendine yemek istediği için mama örtüsünün altına örtü sersem de halılar batıyor. Arada eline haşlanmış mısır, salatalık gibi leke yapmayacak şeyler de veriyorum. Sizce halı örtüsü mü mantıklı, günlük leke göstermeyecek yedek bir halı mı yoksa başka bir alternatif mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Yeme esnasında halının mama sandalyesine denk gelen kısmını katlayabilirsiniz. Benim mama sandalyesinin altında halı yok mesela yere düşenleri yeme sonrası ıslak bezle toplayıveriyorum.15 aylık bebeğim kendi kendine yemek istediği için mama örtüsünün altına örtü sersem de halılar batıyor. Arada eline haşlanmış mısır, salatalık gibi leke yapmayacak şeyler de veriyorum. Sizce halı örtüsü mü mantıklı, günlük leke göstermeyecek yedek bir halı mı yoksa başka bir alternatif mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Bana kalıcı bir şey lazım hem mutfağa hem oturma odasına. Halıları kaldırmak istemiyorumBen ilk blw yapmıştım. Halıları kaldırdım. Kaldıramıyorsanız muşamba, naylon örtü serip yedikten sonra alabilirsiniz
Halıyı kaldırın. 3,5 yaşında kızım 3 senedir halı yok mutfakta.15 aylık bebeğim kendi kendine yemek istediği için mama örtüsünün altına örtü sersem de halılar batıyor. Arada eline haşlanmış mısır, salatalık gibi leke yapmayacak şeyler de veriyorum. Sizce halı örtüsü mü mantıklı, günlük leke göstermeyecek yedek bir halı mı yoksa başka bir alternatif mi? Fikirlerinizi bekliyorum
E başka nasıl bir çözüm olacak ki? Çocuk yerken dökecek. Halıları kaldırmamak için çocuğa siz yedirmeye devam etmeyin de sonra ilkokulda bile yedirilen çocuklar yetişiyorHalıyı kaldırmak istemiyorum ki. Halısız yapamam ben
Ne kadar değişik.Boyle bir mama sandalyesi aparatı duymuştum.Bu işinizi görür sanırım.
Ben de genel olarak evde halı sevmiyorum.E başka nasıl bir çözüm olacak ki? Çocuk yerken dökecek. Halıları kaldırmamak için çocuğa siz yedirmeye devam etmeyin de sonra ilkokulda bile yedirilen çocuklar yetişiyor
Bir de bana halı hele mutfakta hiç hijyenik de gelmiyor. Ne kadar süpürürülse de içinde daha çok bakteri barındırıyor. Halısız zemini siler süpürürsün tertemiz olur. Halıyı her gün yıkayamazsın silsen de aralarda illa bakteri mikrop barındırmaya devam ediyor.
Fırlatıyorlar ya bu yetmez benceBoyle bir mama sandalyesi aparatı duymuştum.Bu işinizi görür sanırım.
Karşı duvara püskürüyor ya da atıyorlarbahsettiğiniz yas mama sandalyesi yasi aslinda. otursun mama sandalyesinde yesin. hatta evin kurali olsun "yemek masada yenir" diye
böylece istese de sadece sandalyenin çevresini kirletir ona da örtü serersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?