- 2 Ocak 2022
- 3.124
- 4.606
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir süreliğine halıları kaldırın bence15 aylık bebeğim kendi kendine yemek istediği için mama örtüsünün altına örtü sersem de halılar batıyor. Arada eline haşlanmış mısır, salatalık gibi leke yapmayacak şeyler de veriyorum. Sizce halı örtüsü mü mantıklı, günlük leke göstermeyecek yedek bir halı mı yoksa başka bir alternatif mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Her iki ürün de mevcuttur elimde. Mama önlüğünü sevmiyor çıkarıyor. Ben de boyundan bağlanan türlerden aldım. Örtü sıvı geçirmez çok memnunum ama yine de halılar kitleniyor herhalde eline salatalık gibi şeyler verdiğim içinYani bu atma olayı kendi kendine yemek yemeye başladığında olan bir süreç sadece en fazla 2 ay sürsün sürmez bile ama neyse. Sonra en fazla mama sandalyesi altına ve yakın çevresine dökülüyor iki önerim var hiç sorun yaşamadım bu şekilde.
1. Sıvı geçirmez oyun örtüsü diye aratın 150x150 baya yeterli alanı kaplıyor cok güzel hem yemek için hem sulu aktiviteler için örtüler var onlardan alın.
2) aşağıya koycam bu önlükten alın önündeki cep yukarda olanlardan bu şekilde olunca kaşıklarken döktüğü çoğu şey oraya gidiyor.Eki Görüntüle 3636673
Ekmek, su, halı.Halıyı kaldırmak istemiyorum ki. Halısız yapamam ben
mama önlüğü takmasın ama dediğim örtüyü serince sorun çözülüyor. Tamam şimdi ileri atışlı fırlatmalar yapıyordur da bu geçecek işte en fazla 2 aya sonra sadece sağına soluna dökülecek şimdilik kıymetli halınıza madem örtü serin istediği yere fırlatsın. Niye bu kadar dert oldu ya çözümü bu işteHer iki ürün de mevcuttur elimde. Mama önlüğünü sevmiyor çıkarıyor. Ben de boyundan bağlanan türlerden aldım. Örtü sıvı geçirmez çok memnunum ama yine de halılar kitleniyor herhalde eline salatalık gibi şeyler verdiğim için
Evimdeki her şey kıymetli tabiki neden olmasın. Onlara belli bir meblağ verdik ama canımdan önemli olamaz. Sadece öneri istedim siz neden rahatsız oldunuz bu kadar?mama önlüğü takmasın ama dediğim örtüyü serince sorun çözülüyor. Tamam şimdi ileri atışlı fırlatmalar yapıyordur da bu geçecek işte en fazla 2 aya sonra sadece sağına soluna dökülecek şimdilik kıymetli halınıza madem örtü serin istediği yere fırlatsın. Niye bu kadar dert oldu ya çözümü bu işte![]()
Hah işte ben de böyle bir halı almaya karar verdimAsıl büyük halıyı kaldırdım, makinede yıkanabilen ince bir yolluk aldım. 120 ye 300 sanırım ebatı. 6-7 kere attım makineye. Hala bir bozulma yok. Çok pratik.
Ben onu denedim ama her gün kitleniyordu haftada bir yıkamaya üşeniyordum piknik örtüsü daha pratik neden beğenmedinHah işte ben de böyle bir halı almaya karar verdim
Neden rahatsız olayım banane yaniEvimdeki her şey kıymetli tabiki neden olmasın. Onlara belli bir meblağ verdik ama canımdan önemli olamaz. Sadece öneri istedim siz neden rahatsız oldunuz bu kadar?
Naylondan etkinlik örtüleri var. Görsel bulursam atayım. Ondan alın koyun. Sofra bezleri lekeyi geçiriyor. Kullan at örtüler de toplanıyor kağıt gibi olunca.15 aylık bebeğim kendi kendine yemek istediği için mama örtüsünün altına örtü sersem de halılar batıyor. Arada eline haşlanmış mısır, salatalık gibi leke yapmayacak şeyler de veriyorum. Sizce halı örtüsü mü mantıklı, günlük leke göstermeyecek yedek bir halı mı yoksa başka bir alternatif mi? Fikirlerinizi bekliyorum