Bebeğim kilo almıyormuş.

Bana da gerekirse kan sulandırıcı başlayalım dedi canım sonra da tahliller normal çıkınca hiçbir şey demedi.Et hiç yiyemiyorum ya çok kızıyorum kendime ve zorluyorum artık kendimi her sabah bir yumurta yiyorum ve mutlaka kaşar tüketiyorum. Mantarı bilmiyordum onu da alayım o zaman canım.Amin canım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Nohutla fasulye yiyebiliyorum neyse ki onlardan yiyeyim o zaman bir de doktor bana sebze ve meyve ağırlıklı beslen demişti o yüzden sebze yemeye çalışıyorum.

Daha önce buralarda okumustum yine bebege kilo alimi icin Süt ve nesquik içen çoktu faydasi oluyormuş.bir de kirmizi et ye haftada 3 kez .kuruyemişler de bebeğe kilo aldiyor badem ceviz findik ..meyvelerden de muz tabi her gün bir tane yemek lazim ..bol bol sola yat inş alir canim .

Nesquik zararlı diye içmiyordum yapay olduğu için.Haftada bir kez yesem kırmızı eti yiyemiyorum ki kuruyemiş ve muz sürekli yiyorum.

Nesquik zararlı diye içmiyordum yapay olduğu için.Haftada bir kez yesem kırmızı eti yiyemiyorum ki kuruyemiş ve muz sürekli yiyorum.
Eti zorla da olsa ye sevdigin tarz nasil ise zorla kendini canim ..oyle çok yemene de gerek yok mesela bir ögunde 3 köfte yeter

Ciğer kelle paça hiç yiyemiyorum
Doktor az buluyor iki kontolde de az dedi
Benim için de sağlıklı oluşu önemli ama en azından haftaya göre normal olsaydı diyorum
O zaman yiyemiyorum kelimesini hayatınızdan çıkarın lütfen ben de severek yemiyorum ama imkansız bisey de değil bebek için bu kadar fedakarlık şart

O zaman yiyemiyorum kelimesini hayatınızdan çıkarın lütfen ben de severek yemiyorum ama imkansız bisey de değil bebek için bu kadar fedakarlık şart
Haklısın tabi ki de bebek için fedakarlık yapmalı artık etleri yemeklerle falan bir şekilde tüketmeye çalışıyorum et konusunda zorluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…