Önceden karbonhidrat çok tüketiyordum ama son bir aydır protein ağırlıklı besleniyorum. Bu hafta başka bir doktora daha gideceğim bakalım o kaç kilo diyecek.Ben bir tanıdığımızın köyünden getirtmiştim üzüm pekmezi ve günde min. 4 tatlı kaşığı yiyordum. Karbonhidratı kesip proteine ağırlık verirsen gereksiz kilo almazsın. Ultrason cihazları özellikle son haftalarda çok iyi ölçmemeye başlıyor. Genellikle olandan az çıkıyor kilo. Doktorum doğumdan hemen önce yaklaşık 3200 doğacağını söylemişti ölçümlere göre ama yanıldıkafana bunları takıp keyfini bozma az da olsa kilo alıyorsa bebeğin sıkıntı yoktur.
Bugün hemen yapacağım mercimek çok sağ ol canım çarşamba randevum var bakalım ne kadar etkileyecek mercimekRics ederim canm insallah sende faydasini gorursun. Valla biz bi dadandik esim cok seviyor nerdeyse haftanin 5 gunu içiyoruz. Cok sık ictigimiz zaman çocuk cok kilo aliyor.seyreklestirdigimiz zaman az kilo aliyor. Boyle cok denedim ordan biliyorum iyi geldigini
Muz bebeğe kilo aldırıyor diyorlar ama işe yaramadı bende demek ki ya da dediğiniz gibi boş kiloBence muzu fazla yemenin bir faydası olmaz boş kg olur. Eti çeşitli sekilerde deneyip tuketin bence. Ölçülü yiyin Siz yinede
Benim dört haftalıktan itibaren bir şey çıkıyor her defasındaStres benide mahvetti canım amniyosentez yapıldı temiz çıktı şükür 11. Haftadan beri hep stresteyim mahvolduk valla sonumuz hayrolsun
Ciğer kelle paça hiç yiyemiyorumYumurta ciğer kelle paca vs önerebilirim.Ama bence kilosu hic de az değil.Ayrica zayif doğup birçok kilolu cocuktan cok daha sağlıklı olan çocuklar var.dogumdan sonra guzelce beslenir
Ben de çok moralimi bozmuştum ama ikinizi strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor emin ol. hiç sıkma canını annesi miniğin son haftalarda hızla gelişimini tamamlayacak ve kilo alacak. Tecrübeyle sabit söylediklerimÖnceden karbonhidrat çok tüketiyordum ama son bir aydır protein ağırlıklı besleniyorum. Bu hafta başka bir doktora daha gideceğim bakalım o kaç kilo diyecek.
Alıyor ama çok az alıyor 400 gr almış üç haftada
İnşallah öyle olur herkes bunu diyor ama ben yine de üzülüyorum bu defa da stresten alamayacak kiloyu diye korkuyorumBen de çok moralimi bozmuştum ama ikinizi strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor emin ol. hiç sıkma canını annesi miniğin son haftalarda hızla gelişimini tamamlayacak ve kilo alacak. Tecrübeyle sabit söylediklerim
Üzülme hiç gerçekten kendini yıprattığınla kalıyorsun. 4 hafta sonra çok iyi kilo almış olacak emin ol.İnşallah öyle olur herkes bunu diyor ama ben yine de üzülüyorum bu defa da stresten alamayacak kiloyu diye korkuyorum
İnşallah canımÜzülme hiç gerçekten kendini yıprattığınla kalıyorsun. 4 hafta sonra çok iyi kilo almış olacak emin ol.
Üzülme canım üzülme Rabbimden sağlıklı olmasını niyaz et o herşeyin en güzelini bilir ... Bak bizim bı abla 4 kilo doğum yaptı 3 hafta sonra çocuk 2.5 kiloya düştü ... Önemli olan onu doğduktan sonra bakabilmek emin ol buna ... sen yine beslenmene dikkat et duacınım ...Herkes zaten en çok son ayda alıyor diyor bunu demek için erken diyor ama üzülüyorum
Maşallah bebeğinize geçmiş olsun bu arada
Diyetisyenden liste aldım gebelik beslenmesi için tam olmasa da çoğu şeyine uyuyorum aslında
Çok sağ ol canım Allah razı olsun.İnşallah sağlıkla doğar tek isteğim bu.Beslenmemi protein ağırlıklı olarak sürüdüyorum.Üzülme canım üzülme Rabbimden sağlıklı olmasını niyaz et o herşeyin en güzelini bilir ... Bak bizim bı abla 4 kilo doğum yaptı 3 hafta sonra çocuk 2.5 kiloya düştü ... Önemli olan onu doğduktan sonra bakabilmek emin ol buna ... sen yine beslenmene dikkat et duacınım ...
Bugün hemen yapacağım mercimek çok sağ ol canım çarşamba randevum var bakalım ne kadar etkileyecek mercimek
Ben takılmadım aslında ilk ama doktor iki defa söyledi ve başka bir ile yönlendirdi orada bu gelişim geriliğiyle ilgili doktorlar varmış.Allah bağışlasın görümcenizin çocuğunu inşallahBi dene bakalm canm insallah sifa olur. Ama kiloya cok takilma derim sagligi yerinde olsunda. Bide ölçülerde tutmuyor bazen. Dun gorumcem dogum yapti. Doktor 3500 bekliyordu. 2900 dogdu. Ama masallah sagligi yerinde çok şükür
Allah hepinizden razı olsun canım ne demek ... İnşallah sağlıklı doğacak Allah büyük ....Çok sağ ol canım Allah razı olsun.İnşallah sağlıkla doğar tek isteğim bu.Beslenmemi protein ağırlıklı olarak sürüdüyorum.
Ben takılmadım aslında ilk ama doktor iki defa söyledi ve başka bir ile yönlendirdi orada bu gelişim geriliğiyle ilgili doktorlar varmış.Allah bağışlasın görümcenizin çocuğunu inşallah
Ne içiyorsun canım onu anlamadım bebeğim zor durumda dua edin kilo alsın almıyolarda ufak diyeRics ederim canm insallah sende faydasini gorursun. Valla biz bi dadandik esim cok seviyor nerdeyse haftanin 5 gunu içiyoruz. Cok sık ictigimiz zaman çocuk cok kilo aliyor.seyreklestirdigimiz zaman az kilo aliyor. Boyle cok denedim ordan biliyorum iyi geldigini
Ne içiyorsun canım onu anlamadım bebeğim zor durumda dua edin kilo alsın almıyolarda ufak diye
Canim her anne karninda iyi beslemeyebilir. Birde benim 2. Hamileligim de doktor bebek beslenmiyor vs demisti. Dopplere girdim sonuc cikmadi anne minyon o yuzden bebekte minyon dediler. Benim boyum orta ama dusuk kiloluyum. Neyse 35. Haftada dogum kanalina girdi kilosu az diye ilacla bekledi 3 hafta daha. dunyaya geldiginde 3125 kg geldi. Doktor ise 2700 en fazla dogar demisti o da 40. Hafta doldugunda. Ultrasyon olcumu bazen tutmuyor yani. Balik yagi kullana bilirisin ama kilo almiyorsa da ne yapsan almayabilir nasil bizim yapisal ozelliklerimiz farkli ise bebeklerinde farkli.Herkese günaydın.
32 haftalık hamileyim.6 şubatta doktor kontrolüm vardı dr benim çok kilo aldığımı ama bebeğin almadığını o yüzden yanlış beslendiğimi söyledi.O günden beri de tüm beslenme düzenimi değiştirdim her gün yumurta yiyiorum,meyve yiyorum,peynir yiyorum ve kepekli ekmek tüketiyorum. Ama dün kontrole gittiğimde bebek yine kilo almamış sadece 400 gr almış ve şu an 1500 gr doktor her şeyin normal ama karın çevresinin 3 hafta geride olduğunu söyledi ve bebek çok zayıf dedi,gelişim geriliği olabilirmiş.
Başına böyle bir şey gelen,duyan, benim ne yapabilceğimi bilen var mı ? Lütfen fikir verin dünden beri moralim çok bozuk ne yapacağım bilmiyorum.
Ben minyon ve kilosuz da değilim aslında ama az kilo alıyormuş.Bİr de etrafımdakilere söylüyorum eee ye sen de diyolar sanki ben diyet yapıyorum yemiyorum tabi ki de yiyorum.Bir de eltim de hamile onla karşılaştıracaklar sinir oluyorum.Kayınvalidem senin çocuğun küçük olur demişti bildi kadın nerden bildiyseCanim her anne karninda iyi beslemeyebilir. Birde benim 2. Hamileligim de doktor bebek beslenmiyor vs demisti. Dopplere girdim sonuc cikmadi anne minyon o yuzden bebekte minyon dediler. Benim boyum orta ama dusuk kiloluyum. Neyse 35. Haftada dogum kanalina girdi kilosu az diye ilacla bekledi 3 hafta daha. dunyaya geldiginde 3125 kg geldi. Doktor ise 2700 en fazla dogar demisti o da 40. Hafta doldugunda. Ultrasyon olcumu bazen tutmuyor yani. Balik yagi kullana bilirisin ama kilo almiyorsa da ne yapsan almayabilir nasil bizim yapisal ozelliklerimiz farkli ise bebeklerinde farkli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?