Bebeğim kilo almıyormuş.

Önceden karbonhidrat çok tüketiyordum ama son bir aydır protein ağırlıklı besleniyorum. Bu hafta başka bir doktora daha gideceğim bakalım o kaç kilo diyecek.
Alıyor ama çok az alıyor 400 gr almış üç haftada

Bugün hemen yapacağım mercimek çok sağ ol canım çarşamba randevum var bakalım ne kadar etkileyecek mercimek

Bence muzu fazla yemenin bir faydası olmaz boş kg olur. Eti çeşitli sekilerde deneyip tuketin bence. Ölçülü yiyin Siz yinede
Muz bebeğe kilo aldırıyor diyorlar ama işe yaramadı bende demek ki ya da dediğiniz gibi boş kilo
Et yemeye de çalışıyorum artık dün etli nohut yedim.
Bir de tavuk yeme dedi hemşire bana markettekiler antibiyotikli pek faydası olmaz dedi o yüzden tavuk pek yemiyorum

Stres benide mahvetti canım amniyosentez yapıldı temiz çıktı şükür 11. Haftadan beri hep stresteyim mahvolduk valla sonumuz hayrolsun
Benim dört haftalıktan itibaren bir şey çıkıyor her defasında
Bu stres yüzünden hamileliğimin tadını çıkaramadım desem yeridir.Çoğu kişiye dört beş ay söylemedim bile nolur nolmaz belki sorun çıkar yine falan diye.

Yumurta ciğer kelle paca vs önerebilirim.Ama bence kilosu hic de az değil.Ayrica zayif doğup birçok kilolu cocuktan cok daha sağlıklı olan çocuklar var.dogumdan sonra guzelce beslenir
Ciğer kelle paça hiç yiyemiyorum
Doktor az buluyor iki kontolde de az dedi
Benim için de sağlıklı oluşu önemli ama en azından haftaya göre normal olsaydı diyorum

Ben de çok moralimi bozmuştum ama ikinizi strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor emin ol. hiç sıkma canını annesi miniğin son haftalarda hızla gelişimini tamamlayacak ve kilo alacak. Tecrübeyle sabit söylediklerim

İnşallah öyle olur herkes bunu diyor ama ben yine de üzülüyorum bu defa da stresten alamayacak kiloyu diye korkuyorum

Üzülme canım üzülme Rabbimden sağlıklı olmasını niyaz et o herşeyin en güzelini bilir ... Bak bizim bı abla 4 kilo doğum yaptı 3 hafta sonra çocuk 2.5 kiloya düştü ... Önemli olan onu doğduktan sonra bakabilmek emin ol buna ... sen yine beslenmene dikkat et duacınım ...

Çok sağ ol canım Allah razı olsun.İnşallah sağlıkla doğar tek isteğim bu.Beslenmemi protein ağırlıklı olarak sürüdüyorum.

Bugün hemen yapacağım mercimek çok sağ ol canım çarşamba randevum var bakalım ne kadar etkileyecek mercimek

Bi dene bakalm canm insallah sifa olur. Ama kiloya cok takilma derim sagligi yerinde olsunda. Bide ölçülerde tutmuyor bazen. Dun gorumcem dogum yapti. Doktor 3500 bekliyordu. 2900 dogdu. Ama masallah sagligi yerinde çok şükür

Bi dene bakalm canm insallah sifa olur. Ama kiloya cok takilma derim sagligi yerinde olsunda. Bide ölçülerde tutmuyor bazen. Dun gorumcem dogum yapti. Doktor 3500 bekliyordu. 2900 dogdu. Ama masallah sagligi yerinde çok şükür
Ben takılmadım aslında ilk ama doktor iki defa söyledi ve başka bir ile yönlendirdi orada bu gelişim geriliğiyle ilgili doktorlar varmış.Allah bağışlasın görümcenizin çocuğunu inşallah

Çok sağ ol canım Allah razı olsun.İnşallah sağlıkla doğar tek isteğim bu.Beslenmemi protein ağırlıklı olarak sürüdüyorum.
Allah hepinizden razı olsun canım ne demek ... İnşallah sağlıklı doğacak Allah büyük ....

Ne içiyorsun canım onu anlamadım bebeğim zor durumda dua edin kilo alsın almıyolarda ufak diye

Canim her anne karninda iyi beslemeyebilir. Birde benim 2. Hamileligim de doktor bebek beslenmiyor vs demisti. Dopplere girdim sonuc cikmadi anne minyon o yuzden bebekte minyon dediler. Benim boyum orta ama dusuk kiloluyum. Neyse 35. Haftada dogum kanalina girdi kilosu az diye ilacla bekledi 3 hafta daha. dunyaya geldiginde 3125 kg geldi. Doktor ise 2700 en fazla dogar demisti o da 40. Hafta doldugunda. Ultrasyon olcumu bazen tutmuyor yani. Balik yagi kullana bilirisin ama kilo almiyorsa da ne yapsan almayabilir nasil bizim yapisal ozelliklerimiz farkli ise bebeklerinde farkli.

Canım merhaba benim bebeğimin de karın bölgesi üç hafta falan geriden geliyordu. Doktor kontrol etti sol rahim damarlarında direnç gördü. Kan sulandırıcılar kullanmaaya başladım. Ayrıca her gün mutlaka bakliyat tükettim bir öğün. Diğer öğün de et türevi şeyler. Şidi karın bölgesi sadece bir hafta geride. Kilo içinde sabah iki yumurta ye. Kaşar mutlaka tüket. Ayrıca doktorum söyledi mantar da bebeğe çok güzel kilo yaparmış. Yumurtalı mantar yapıyorum ben her sabah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada en çabuk plasentaya ulaşan bakliyat fasulye ve nohutmuş :)

Ben minyon ve kilosuz da değilim aslında ama az kilo alıyormuş.Bİr de etrafımdakilere söylüyorum eee ye sen de diyolar sanki ben diyet yapıyorum yemiyorum tabi ki de yiyorum.Bir de eltim de hamile onla karşılaştıracaklar sinir oluyorum.Kayınvalidem senin çocuğun küçük olur demişti bildi kadın nerden bildiyse yemediğimi düşünüyor herkes oysa ki ben sağlıklı bir şekilde beslenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…