Bebeğim kilo almıyormuş.

İnan söylediklerinin hepsini yiyorum sadece günde bir yumurta bir de süt içersem yoğurt yemiyorum yoğurt yersem süt içmiyorum ikisini de deneyeyim bakalım artırayım.

Öyle deme hayatım belki doğurduktan sonra bebeğin daha dağlıklı olucak

Bu umursamaz doktorları anlamıyorum ben cidden iyi ki değiştirmişsin canım ben o kadar çok doktor gezdim ki bu 7. falan en başından beri farklı sorunlar vardı zaten şimdi de bu çıktı
Al benden de o kadar. Geze geze diyorum doktorları. Ama bu önemli bi konu. Can getiricez dünyaya

Al bendende okadar kaç doktora gittim anlatamam eve git dinlen atışları dinle tek dedikleri bu kafayı yicem 25 haftalığım bakalım nolcak Yarın başka bir doktora randevu aldım odamı aynısını der bilmiyorum he kilo almıyo hem geride hem suyu az Ama yapılan hiç bişey yok bu bebeği kaybedebiliriz diyip eve yolluyorlar

Muz bebeğe iyi kg yapiyor diye biliyorum. İmkan ölçüsünde her gün bir tane yemek. Portakal suyu içmek. Süt ürünleri tüketmek. Özellikle kırmızı et yiyip sağlıklı beslenerek bebeginize belki daha iyi kg aldirabilirainiz insallah. Gebeligimin son iki haftasında çok kg almamıştı kizim diye hatırlıyorum. Ama 30 lu haftaların başında bir ayda önce 900 gr sonrada 500 er gr ala ala 3600 doğmuştu kizim.

Benim kızım da o haftalarda zayıftı zaten geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyordu. Pekmez içmeye başladığım ay 1 kilo aldı, gelişimi 10 gün ileriden gitmeye başladı ve 39+6da 3700 gram olarak doğdu pekmez benim mucizem oldu:)

O kadar çok muz yiyorum ki günde üç dört yediğim oluyor zaten hamileliğin başından beri muz canım istiyorPortakal suyu bir kere midemi mahvetti hastanelik oldum o yzden korkuyorum ama yiyorum. Eti pek sevmiyorum işte ama onun yerine baklagil tüketmeye çalışıyorum.
Benim de yediklerime göre alması gerek ama çok az alıyor

Bana da bir doktor geç döllenme dedi. Biri de adet tarihine göre geri çıkıyor yoksa normal dedi. Bunu doktora dedim ama yine de böyle olsa da bir hafta geri diyor bana. Keçiboynuzu pekmezi aldım sabahları üç dört kaşık yiyorum ama gün iöinde başka zaman da yemiş miydiniz ?

Al benden de o kadar. Geze geze diyorum doktorları. Ama bu önemli bi konu. Can getiricez dünyaya
Bir yandan da doktora gidesim gelmiyor biz çok önemsediğimiz için mi oluyor bilmiyorum.
Eltim de hamile aramızda bir iki hafta var başından beri üç defa doktora gitti muhtemelen benden daha sağlıklı bir çocuğu doğacak ben üstüne düştükçe bir şey çıkıyor.

Ne demek kaybedebiliriz elinden geleni yapsın serum falan veriliyor diye duymuştum su kaybı için.
Bana da 17. haftada plasentada kanama var dediler başka doktora gittim olursa olur olmazsa olur bu haftada zaten olsa da yapılacak bir şey yok kurtaramayız olursa demişti o günden beri bu haftaları tek tek saydım nette deli gibi en erken doğup yaşayan bebek kaç haftalıkmış onu araştırdım hep bu doktorlar beni mahvetti hep bir stres
İnşallah doktor güzel bir şey der canım inşallah diğerleri yanılmıştır.

Ben bir tanıdığımızın köyünden getirtmiştim üzüm pekmezi ve günde min. 4 tatlı kaşığı yiyordum. Karbonhidratı kesip proteine ağırlık verirsen gereksiz kilo almazsın. Ultrason cihazları özellikle son haftalarda çok iyi ölçmemeye başlıyor. Genellikle olandan az çıkıyor kilo. Doktorum doğumdan hemen önce yaklaşık 3200 doğacağını söylemişti ölçümlere göre ama yanıldı kafana bunları takıp keyfini bozma az da olsa kilo alıyorsa bebeğin sıkıntı yoktur.

Katılıyorum sana.

Çok sağ ol canım deneyeceğim. Haftada kaç kere içiyorsun ?

Rics ederim canm insallah sende faydasini gorursun. Valla biz bi dadandik esim cok seviyor nerdeyse haftanin 5 gunu içiyoruz. Cok sık ictigimiz zaman çocuk cok kilo aliyor.seyreklestirdigimiz zaman az kilo aliyor. Boyle cok denedim ordan biliyorum iyi geldigini

Bence muzu fazla yemenin bir faydası olmaz boş kg olur. Eti çeşitli sekilerde deneyip tuketin bence. Ölçülü yiyin Siz yinede

Stres benide mahvetti canım amniyosentez yapıldı temiz çıktı şükür 11. Haftadan beri hep stresteyim mahvolduk valla sonumuz hayrolsun

Yumurta ciğer kelle paca vs önerebilirim.Ama bence kilosu hic de az değil.Ayrica zayif doğup birçok kilolu cocuktan cok daha sağlıklı olan çocuklar var.dogumdan sonra guzelce beslenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…