- Konu Sahibi pessimistic_02
-
sinir oluyorum böyle zihniyete.allaha şükür etmek varken kız, erkek ayrımı nasıl yapar bir insan..
ayrıca eşin ve kayınvaliden erkek çocuğu yapan kromozomun erkekten geldiğini bilmiyorlarmı..
valla ben senin yerinde olsam,hamileliğimde beni üzen kocanın ömrünü çürütürdüm,bi erkek evlat veremedin bana ,bak şunun şunun oğlu olmuş diye..
kısasa kısas valla..
mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz
sen hiç canını sıkma arkadaşım..inş hayırlı sağlıklı bir kızın olucak..eşin çok bunaltırsa seni cinsiyetin erkekten gelen spermle belirlendiğini ona söyle. hangi devirde yaşıyoruz. sakın üzgün olduğunu belli etme onlara. git güzel güzel kıyafetler al kızına.
Trajikomik resmen ya kayınvalidenin cinsiyeti neymiş bir sorsaydın? Hayırlı sağlıklı olsun da önemli mi kız olmuş erkek olmuş Allah aşkına. İnşallah dünya güzeli, hayırlı, sağlıklı, tertemiz, iyi bir kızın olur cahillik onların düşünce tarzı kulak asma hiç.
anneme anlattım annem güldü,boşver onları dedi tüm ailem tek tek aradı tebrik etti,zaten cok heyecanlılar,çok mutlularKaçıncı yüzyıldayız yahu pes..
mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz
o bebeciğe kurban olsun onlar..sağlıkla gelsin İnşallah canım..benim iki oğlum var keşke bir tane de kızım olsa diyorum :) kız evlat bir başka ya,çok şanslısın..
Allah eşine,k.validene ve onlar gibi böyle saçma düşünce de olan herkese akıl fikir versin!
şaka mı bu?? evladın kızı erkegı mı olurmus....
eşine şunu söyle lütfen: " bende XX sen de XY kromozomları var.bir tane Y veremediysen suç benim değil."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?