bebeğim kız olacak diye eşimin ve kayınvalidemin tavırları,çok sinirliyim

pessimistic_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
284
0
26
Adıyaman
mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz

sinir oluyorum böyle zihniyete.allaha şükür etmek varken kız, erkek ayrımı nasıl yapar bir insan..

ayrıca eşin ve kayınvaliden erkek çocuğu yapan kromozomun erkekten geldiğini bilmiyorlarmı..

valla ben senin yerinde olsam,hamileliğimde beni üzen kocanın ömrünü çürütürdüm,bi erkek evlat veremedin bana ,bak şunun şunun oğlu olmuş diye..

kısasa kısas valla..

sen hiç canını sıkma arkadaşım..inş hayırlı sağlıklı bir kızın olucak..eşin çok bunaltırsa seni cinsiyetin erkekten gelen spermle belirlendiğini ona söyle. hangi devirde yaşıyoruz. sakın üzgün olduğunu belli etme onlara. git güzel güzel kıyafetler al kızına.

onların yüzünden gebeliğimi istediğim gibi yaşayamıcam

böyleleri de kalmış demek yazık.sabret kıızn dogunca babasını kendine nasıl kul köle yapacak gör ve eglen.sen herşeyi Allaha bırak.ayrıca erkekler bizim gibi yaşamıyorlar bazı şeyleri.kucaklarına alınca yaşamaya başlıyorlar.

sen hamilesin bol bol guzel dualar et.sağlık sıhhat, akıl fikir ve güzel ahlak için.gerisi boş.eşte boş dostta boş.kayınvalidene de yazık bu yaşa gelmiş demek erkek çocuklarından yiyecegi kazıklar var.en hayırlısı kız evlatmış demeden ölmeyeceginden eminim.

Trajikomik resmen ya kayınvalidenin cinsiyeti neymiş bir sorsaydın? Hayırlı sağlıklı olsun da önemli mi kız olmuş erkek olmuş Allah aşkına. İnşallah dünya güzeli, hayırlı, sağlıklı, tertemiz, iyi bir kızın olur cahillik onların düşünce tarzı kulak asma hiç.

benim ailem bir sevindi üstelik dr önce çocugun ancak tedaviyle olur dedi süpriz oldu,ama insanoğlu nankör işte

zaten hiç konuşmuyorum şuan çok mesafeliyim,örümcek kafasına girmez ki söylesemde

o bebeciğe kurban olsun onlar..sağlıkla gelsin İnşallah canım..benim iki oğlum var keşke bir tane de kızım olsa diyorum :) kız evlat bir başka ya,çok şanslısın..

Allah eşine,k.validene ve onlar gibi böyle saçma düşünce de olan herkese akıl fikir versin!

şaka mı bu?? evladın kızı erkegı mı olurmus....

eşine şunu söyle lütfen: " bende XX sen de XY kromozomları var.bir tane Y veremediysen suç benim değil."

amin,bende çok mutluyum,tüm cocukları severim ama kızlar daha cok hosuma gider

nasıl bir zihniyet bu ya. hayırlı evlat olsun kızı erkeğimi olur. benim dayımlarda vardı bu durum. sülalemizde benden sonra kız yok ilk erkek olan kuzenimide çok istemişter büyük kız küçük erkek benden 2 ay küçük. yemin ediyorum ablası ondan daha erkek. paçasını sudan çıkartır. erkek erkek diye yırtındıklarıda evlendi çocuğu var hala ailesine yük kendi ayakları üzerinde duramayan biri. napiim öle erkeği. ayrıca bu devirde bence kız evlatlar daha hayırlı diye düşünüyorum. canım benim hiç üzülme eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evladın olsun. Allahın sopası yok bir erkek evlat verir illallah dedirtir. tabi buda olmasın inşallah sonuçta sende annesi olcaksın sende üzülürsün böyle bir durumda. ama dediğim gibi tamamen cahilce bir yaklaşım. kayınvalideni anlarım belki eski kafalıdır ama eşinin bunu yapmasına anlam veremedim. gerçi oda annesinin etkisinde kalıodur allah yardımcın olsun. biz iki kız kardeşiz rahmetli babam hep erkek adamın erkek damadı olur derdi. şimdi anneme o damatlar sahip çıkıo belki oğlu olsaydı çıkmazdı. biz atamayız bizim annemiz canımız ama ablam içinde benim içinde geçerli hatta herkes için eşlerimiz istemese yanımızda duramazdı. ben eşimle çok şeyler yaşadım ama bu konuda hakkını yiyemem başta o ve eniştem anneme sahip çıktılar. o yüzden evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olur bence. üzülüpte sağlığına zarar sakın. hamilesin ne kadar huzurlu geçirirsen bebğinde o kadar sakin olurmuş :) hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim

eşine şunu söyle lütfen: " bende XX sen de XY kromozomları var.bir tane Y veremediysen suç benim değil."

bak bu cevap yeter de artar bile :)

cinsiyeti belirleyen erkektir..yani k.valideciğine söyle sevgili oğlu sayesinde kız torunu olacak..bu da ona kapak olsun

sen doya doya yaşa hamileliğini,kimseye kulak asma.

annemlerin lafı "kız olsun çamurdan olsun" anne baba yaşlanınca, morali bozulunca erkek evlat sallamayıp hayatına bakar kız evlat her daim ailesinin yanındadır bunu unutmasın kocan.

bu insanlara pes diyorum başka bişey demiyorum...kim ne derse desin aldırış etme...zaten çok duygusal bir dönemdesin...hiç üzülme,hatta sevin...

yazıklar olsun eşinede kayınvalidenede bu ne demektir ya ben anlamadım biz o kadr çok uğraşıyoru ki bi evlat sahibi olabilmek için allah eşine bunu nasip etmişo kıymetinibmi bilimyo çok sinirlenidm gerçekten byle bi terbiesizlik olmaz ya. sakın kendini üzme boşver kayınvalideni falan sen kendine dikkat et allahım yarabbim ya hangi devirde yaşıyoruz töbe töbe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…