- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi pessimistic_02
-
mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz
Ben de ogluma hamileyken kiz isterdim, esim ilk cocuk erkek olsun ki ailemize sahip ciksin derdi :)
cok erken haftalarda erkek olacagini duyunca esim havalara uctu, bende bir burukluk olustu
Bizde ilk torun olacakti. Kayinvalidemlerin ise 3. erkek torunu olacakti onlar da sanirim kiz olmasini temenni ediyorlardi :)
4,5 Yil aradan sonra kizim dogdu babasi ona o kadar farkli ki hic kiyamiyor :)
Esinin boyle soylemlerini takmamaya calis, dogunca her sey farkli olacak .
Kayinvalideye de diyecek lafim yok,
o da dogunca gorecek
Kizlar daha cilveli isveli olup kendilerini sevdiriyorlar :)
Erkek kiz farketmez inanin saglikli olmasi cok cok onemli...
Boşver sen o cahilleri
Güzel şeyler düşün güzel olsun
Bak mesela bunlar çok cici
Tam olarak aynı olmasa da benzerlerini yapabilirsin
Gaza getirmek adına koyuyorum resimleri
Eki Görüntüle 598690 Eki Görüntüle 598689 Eki Görüntüle 598691
Yurdumun ücra köşelerinde niye kuma getiriyor erkekler,bana bir erkek evlat veremedin al bende kuma getiririm misali..
Oysa cahil adam bilmiyor ki cinsiyeti kendisinin belirlediğini..
Hala kadında suç bulunuyor..
Boşver sen o cahilleri
ortaokuldaydım sanırım
derste xx ve xy kromozomları ıslenırken bazı erkek cocuklarının ıtıraz ettıklerını hatırlarım, acımıstım hallerıne...
hala da acırım boylelerıne.
saglık sıhhat temennı edeceklerıne cınsıyet sıparısı verıyorlar.. tovbe tovbee..
mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz
Nesilleri gelişecek ya ondan..
Boşver sen o cahilleri
padişah soyu sanki, padişahlara bile kalmadı ki bu dünya
Allah vermiş sevinmiyolarda cahillik işte
Nesilleri gelişecek ya ondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?