bebeğim kız olacak diye eşimin ve kayınvalidemin tavırları,çok sinirliyim

Bebeğin cinsiyetini belirleyen erkek'ten gelen spermin cinsidir. Sperm Y kromozomu taşıyorsa bebek erkek, X kromozomu taşıyorsa bebek kız olur.

Siz bunu söyleyin hem eşinize hemde k.validenize..

Tabi anlarlarsa...

benim sevgili kayınvalidem de aynı düşüncede.

'aayyy ben kız torun isterim, erkek olursa bakmam anan baksın, kız olursa ben bakarımmm' dedi. sipariş veririrm bende zaten

içimden dedim ki Allahım bana maddi manevi bakma gücü versin kız olursada baktırmayacağım.

Edep edep edep, herkezde yok işte

Bu arada bir olay anlatayim
bir ogrencim vardi 6 Kizdan sonra dogan 7. cocuktu

Babasi hep dua edermis Allahim bana bir erkek evlat ver de nasil olursa olsun diye
ve olmus ama cocuk engelli dogmus...
pesinde kosturup duruyorlardi
adam bana bir gun bunu anlatti ve ben kendim ettim kendim buldum hocahanim diyordu

Esine bunu anlat bence

kaderrrr sabah sabah beni güldürdün:))).ilk fotodaki saten ipler,inciler aman aman nasıl kokoş bebek bu yesinler onu.konu sahibi boşver kardeşim kız çocuğu evin neşesi.onu sevmemek mümkün değil.sen odasına giriş şimdiden:))

Yurdumun ücra köşelerinde niye kuma getiriyor erkekler,bana bir erkek evlat veremedin al bende kuma getiririm misali..

Oysa cahil adam bilmiyor ki cinsiyeti kendisinin belirlediğini..

Hala kadında suç bulunuyor..

benim k.valide de bunun başka versiyonu..ikiz olduklarını duyunca biri kız olsun diye dua etti,sonra ikisinin de erkek olacağını öğrenince bana üzülme dedi :)

zaten çok zorlu bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim,bebekleri görmeye geldiği gün daha kapıdan girer girmez bunlar biraz büyüsün bir tane de kız yaparsın dedi..sanki sipariş üstüne oluyo bu şey :) ben de oldu balım dedim :)

şimdi her görüşmemizde "sana benzeyen bir de kızın olsun,bak mutlaka yap kesin kız olacak" der

bi gün dayanamıycam o siparişi oğluna ver anne diycem o olacak

canım konuşurlar,konuşsunlar..bırak ya,aldırma.eşin de kızı doğunca bu yaptıklarından çok utanacak çok.

bende hep dua ediyorum,inşallah sağlıklı olur diye

Yurdumun ücra köşelerinde niye kuma getiriyor erkekler,bana bir erkek evlat veremedin al bende kuma getiririm misali..

Oysa cahil adam bilmiyor ki cinsiyeti kendisinin belirlediğini..

Hala kadında suç bulunuyor..

ortaokuldaydım sanırım
derste xx ve xy kromozomları ıslenırken bazı erkek cocuklarının ıtıraz ettıklerını hatırlarım, acımıstım hallerıne...
hala da acırım boylelerıne.
saglık sıhhat temennı edeceklerıne cınsıyet sıparısı verıyorlar.. tovbe tovbee..

Rabbim hakedene versin!

Çok terbiyesizlik yapmışlar size. Erkek olsa ne olacaktı acaba Sen çok takmamaya çalış keyfini çıkar

Nesilleri gelişecek ya ondan..

kusura bakma cnm ama o kaskafalı kocanın haberi yok sanırım cinsiyeti erkek belirler kadının elinde değil cinsiyet bence kendine kızsın kendine afra tafra yapsın madem çok erkek istiyodu ona göre beslenseydi kocana çok sıfat sölemek istiyorum ama senide üzmek istemiyorum boş ver takma kafana o kv de söle oğluna kızsın

Nesilleri gelişecek ya ondan..

yaaaa d'i mi?
komik.. baska dıyecek bırsey yok...

benım de cocugum yok, bır sure de ıstemıyoruz ama bır gun olacaksa kız olsun dıye dolanır esım..
konu sahıbesının esı su an ne kadar sanslı oldugunun farkında degıl bence, fark ettıgı gun kendını affettırecek hanımefendılere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…